Μήνυμα στις 7/9/2018 στις 07:59 @Sex
Καλησπερα σε ολουσ! Η αληθεια ειναι οτι νιωθω καπωσ αβολα που ανοιγω ενα τετοιο θεμα αλλα εχω αρκετεσ αποριεσ και απο την στιγμη που ειναι αρκετοι αντρεσ εδω σιγουρα θα βοηθησουν..Καθωσ εψαχνα πληροφοριεσ για διαφορα ζητηματα που αφορουν το σεξ..επεσα πανω σε ενα αρθρο μιασ κοπελασ που ελεγε οτι θεωρουσε το 'οργανο' τησ αντιαισθητικο..αποφασισα να το ψαξω λιγο παρα πανω και διαβασα οτι οντωσ οι αντρεσ δινουν σημασια σε αυτο..ασ πουμε αν το αιδιο σου εχει μεγαλα χειλι θεωρειται ασχημο ή ποθητο? και απο την αλλη τουσ αρεσει αν ειναι μικρα? οι αποψεισ διιστανται στο ιντερνετ ..Θα ηθελα να μου απαντησετε σοβαρα γιατι με ολα αυτα που διαβασα για τα διαφορα ειδη γυναικειων οργανων οφειλω να ομολογησω οτι με κομπλαραν..οπου να ναι θα προχωρησω με τον φιλο μου..δεν θελω να εχω τετοιεσ ανυσηχειεσ παρολα αυτα μου φαινεται χαζο να ισχυει κατι τετοιο γιατι ουτε το αντρικο οργανο ειναι ''οτι πιο ομορφο εχουμε δει'' Υ.Γ. συγγνωμη εκ των προτερων στα ατομα που φρικαραν μολισ διαβασαν το αρθρο μου ..αλλα εχω διαβασει διαφορα αρθρα που ζητανε αντρεσ βοηθεια για θεματα που αφορουν το δικο τουσ γεννετικο οργανο..δν νομιζετε οτι ηρθε η σειρα μασ? Πήγαινε στο θέμα: αντιαισθητικο γυναικειο οργανο??
Μήνυμα στις 2/7/2016 στις 03:01 @Sex
Οχι δεν ηταν..απλα αυτοικανοποιησες τν εαυτο σου..ειναι διαφορετικο =) ..οσο για τν κολλητη σου..προσπαθησε να το συζητησεις αλλα διακριτικα
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός
Μήνυμα στις 2/7/2016 στις 02:40 @Sex
Μην εισαι τοσο σκληρη..μπορει απλα να ειχε ορμες και να μην μπορουσε να συγκρατηθει..το αν σε θελει ή οχι δν εξαρταται απο αυτο..θα το δεις με τν καιρο Πήγαινε στο θέμα: Χέρι στο μουνι
Μήνυμα στις 20/6/2016 στις 22:17 @Κλάψιμο
Γεια σου..ειμαι 16 χρονων..και χω περασει αυτη την φαση με τους γονεις μου..ειναι πολυ δυσκολη περιπτωση δυστηχως...προσπαθησε να την πιασεις απο κοντα και να της ζητησεις εξηγησεις..απλα δν σ φερθηκε σωστα να σταματησει να σου μιλαει αποτομα.. θα σε συμβουλευα να κανεις οτι μπορεις για να ερωτευτεις αλλη..εφηβεια ειναι οι ερωτες ερχονται και φευγουν..μην γυρισεις σε αυτη την σχεση..ακουσεμε ειναι δυσκολο να κρυβεσαι απο τους γονεις..τρομερα αγχωτικο και ψυχοθφορο..καμια κοπελα δεν το αντεχει θα τελειωσει η σχεση γρηγορα ετσι κ αλλιως =( ..συγνωμη για την απογοητευτικη απαντηση αλλα σου λεω τν γνωμη μου απο προσωπικη πειρα δυστηχως =(
Πήγαινε στο θέμα: Τι να κανω?
Μήνυμα στις 20/6/2016 στις 22:00 @Κλάψιμο
btw συγνωμη τωρα ειδα καλυτερα τον τιτλο..εφοσον θες να την κερδισεις απλα ξανα πλησιασε την..αρχισε να επικοινωνεις μαζι της..προσπαθησε να βγαινετε..αν δεις οτι μαλλον νιωθει το ιδιο (εφοσον ησασταν τοσο καιρο μαζι νμζω θα κτλβεις αμεσως) πεστεις πως νιωθεις..αλλιως βγες μαζι της κατευθειαν για να συζητησετε τι ακριβως πηγε στραβα με την σχεση σας..εγω σου αφηνω και το υπολοιπο σχολιο μου σε περιπτωση που θελησεις να την ξεχασεις Πρωτα απο ολα..μην μαθαινεις τιποτα για αυτη πλεον..οτι σοσιαλ μιντια εχεις και την εχεις φιλη..πατα την σιγαση να μην βλεπεις τι ανεβαζει..τιποτα απολυτως! Υστερα σκεψου αν αξιζει να στεναχωριεσαι για αυτην..σου συμπεριφερθηκε σωστα?..επισης οτι εχεις και μπορει να στην θυμιζει..παρε μια κουτα βαλτα ολα μεσα και στο παταρι με την μια! μετα δωσε χρονο στην σχεση σου..γνωρισε καλυτερα την κοπελα σου..δες την ομορφη μερια της..αυτα που σε κανουν να νιωθεις ωραια πανω της..αν δεν μπορεις να την δεις ετσι τοτε καλυτερα να την αφησεις δεν βοηθαει ουτε εσενα ουτε εκεινη..ξεκινα να βγαινεις πιο πολυ..μιλα με τους φιλους σου...πειτε βλακειες γελα!περνα καλα..το μυστηκο ειναι να μην κολλας στα προβλημματα σου οταν αυτα δν ειναι σοβαρα αν κανεις αλλα να διασκεδαζεις χωρις να το κτλβεις θα χουν περασει ολα..την φερνεις στο μυαλο σου για αυτο εισαι ετσι..ξεχνα την..πηγαινε π.χ γυμναστηριο ασχολησου με τα χομπι σου τους φιλους σου και τν εαυτο σου..θα δεις πως θα περασει πιο ευκολα Καλη τυχη =) Πήγαινε στο θέμα: την θελω πισω!
Μήνυμα στις 2/6/2015 στις 17:12 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Η αληθεια ειναι πως κ γω δν συμφωνω με τον δονητη (ειμαι 16χρονων)..ενας τροπος ειναι στην μπανιερα..ανοιξε την βρυση και κατσε απο κατω..η πιεση του νερου προκαλει ωραια αισθηση σε καποιες..ή τρυψου..γυρνα μπρουμιτα και βαλε το χερι σ απο κατω,κουνησου κυκλικα αργα-αργα..ομως να εισαι "αναμενη" πρωτα..στο λεω γτ καποιες φορες απλα μπορει να βαριεσαι και να θες..αν συμβει αυτο ισως σε δυσκολεψει..οσο για τους γονεις σ..κλεισε την πορτα σ ή οταν κοιμουνται...δυσκολα θα σ ακουσουνΠήγαινε στο θέμα: θελω..
Μήνυμα στις 26/5/2015 στις 23:02 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον..επειδη καταλαβαινω καπως την συγκεκριμενη κοπελα θα σ πω την γνωμη μ..αυτη η περιοδο ειναι αρκετα δυσκολη για ολους..ειδικα αν εισαι στις ταξεις του Λυκειου το στρες φτανει στα υψη..Ειναξ απολυτως λογικο να θυμωνεις ασκοπα μαζι της γιατι αυτο δειχνει οτι σου λειπει..αυτο που πρεπει κατα την γνωμη να κανεις ειναι να περιμενεις να περασει αυτος ο απαισιος μηνας..εφοσον η κοπελα σ κουραζεται τοσο σωματικα οσο και ψυχικα με τις εξετασεις οπως και συ..προσπαθησε να ηρεμησεις και να κανεις την σχεση σ να ειναι ιδανικη εστω και μεσω μηνυματων..αυτο που εννοω ειναι οτι τν συγκεκριμενη στιγμη χρειαζεστε ο ενας τν αλλο για να χαλαρωσετε και να ξεφυγετε απο τν δυσκολη μερα..αυτο με μηνυματα ή τηλεφωνικος μπορεις να το καταφερεις..πες της κατι γλυκο και θυμισε της πως νιωθεις..ετσι θα εχεις αντιστοιχες απαντησεις απο αυτην που θα σε κανουν να αντεχεις μακρια της..και οποτε εχετε εστω και λιγο ελευθερο χρονο εκμεταλλευτειτε το εστω για ενα φιλι :)
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με κοπελα φιλου
Μήνυμα στις 26/5/2015 στις 22:48 @Sex
Γεια σας,ειμαι 16χρονων και εχω σχεση εδω κοντα δυο μηνες..με ενα αγορι ενα χρονο μεγαλυτερο μου..οταν ειμαι με το αγορι μου δεν σκεφτομαι πολυ..τον φιλαω αρκετα και πολλες φορες αισθανομαι κουραστικη..λες και πεφτω με τα μουτρα..ανυσηχω λιγο..δεν θελω να φαινομαι λες και ειμαι λυσαρα..γιατι αυτο δν ισχθει.υπαρχει περιπτωση να μην ενοχλει ενα αγορι το να εισαι τοσο "θερμη";;(λες και δν ξεκολλας απο πανω του)μην φανταστειτε οτι ολη την ωρα τρεχω απο πισω του..απλως οταν ειμαστε οι δυο μας εχω αυτη την αισθηση χωρις να μ εχει πει κτ πφφ..δν ξερω..χρειαζομαι βοηθεια..
Πήγαινε στο θέμα: Φαινομαι λυσαρα;; |