αχ αυτα τα ντροπαλα αγορια
Μήνυμα #133111 από flwra098 στις 13 Απριλίου 2015, 6:27μμ
μέλος από: 13/4/2015 μηνύματα: 5 0 |
Παιδια γεια σας ειναι καινουργια!Ηθελα την γνωμη σας και την βοηθεια σας σε ενα θεμα που με απασχολει!Λοιπον ειμαι τελειοφοιτη στο Λυκειο και ειναι εδω και λιγο καιρο που εχω συνειδητοποιησει οτι μου αρεσει ενα παλικαρι απο την ταξη μου.Δεν καναμε ποτε πολυ παρεα οι δυο μας αλλα εδω και λιγο καιρο εσμιξαν οι παρεες μας!Μου αρεσει πολυ αλλα ειναι ντροπαλος και συγκρατημενος και δεν εκφραζει τα συναισθηματα του!Οταν βγηκαμε ολοι μαζι παρεα οι φιλες μου μου ειπαν οτι με κοιταζε συνεχεια και η αληθεια ειναι οτι σχεδον ολη τν ωρα ειμασταν μαζι!Παλια βεβαια του αρεσε μια φιλη μου αι λιγο εχω αρχισει να ανησυχω και να ζηλευω!Δεν μπορω να καταλαβω αν του αρεσω ή με βλεπει φιλικα!Ερχετε και μου μιλαει συνεχεια οταν με βλεπει εξω αλλα και παλι αυτο δεν ειναι καποια τρανταχτη αποδειξη οτι του αρεσω!Θελω πολυ να μου πειτε την γνωμη σας οποια και να ειναι αυτη!Ευχαριστω πολυ! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
3
Μήνυμα #133121 από Arrogant στις 13 Απριλίου 2015, 10:00μμ
μέλος από: 9/4/2015 μηνύματα: 16 0 |
Αποδεκτή απάντησηΓειά σου flwra098, Από αυτά που μας είπες το αγόρι που σου αρέσει είναι πολύ ντροπαλό γι αυτό μην περιμένεις να σου τα ζητήσει σύντομα.Πρώτα πρέπει να σου πω πως εμείς τα αγόρια είμαστε πιο ευαίσθητα από τα κορίτσια και πιο ντροπαλοί και δεν εκφράζουμε ελεύθερα τα συναισθήματα μας. Επειδή και εγώ ήμουν στην ίδια κατάσταση με το αγόρι που σου αρέσει άργησα να κάνω σχέση και μάλιστα η κοπέλα που ήθελα έκανε την πρώτη κίνηση και μετά πήρα λίγο θάρρος να της τα ζητήσω στο τέλος. Όποτε αυτό που έχεις να κάνεις εσύ είναι να δείξεις ενδιαφέρον γι αυτόν και θα έρθουν όλα σιγά σιγά. Επίσης αυτό που είπες ότι του άρεσε παλιά μια φίλη σου να μην σε ανησυχεί καθόλου γιατί εμείς τα αγόρια όπως είπα είμαστε ντροπαλοί στην αρχή και ντρεπόμαστε να δηλώσουμε ανοιχτά αυτό που νιώθουμε.Οπότε αν δει το αγόρι πως εσύ δεν δείχνεις κανένα ενδιαφέρον σε αυτόν τότε θα βρει άλλη να αγαπήσει....μην περιμένεις να είναι ερωτευμένος μαζί σου για πάντα...όποτε η δράσε τώρα και κάνε σχέση μαζί του η αγνόησε τον και προχώρα παραπέρα, η επιλογή είναι δική σου(και δική του βέβαια). Και κάτι τελευταίο, μην νιώθεις αμφιβολίες αν σε θέλει,αφού λες ότι σε κοίταζε επίμονα όλη την ώρα, αυτό σημαίνει ότι είναι τρελαμένος για πάρτι σου .Άντε και καλή επιτυχία και καλά να περάσεις!!! Αν σε βοήθησα πάτα αποδεκτή!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #133124 από flwra098 στις 13 Απριλίου 2015, 10:40μμ
μέλος από: 13/4/2015 μηνύματα: 5 0 |
Σ'ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες σου:) εχω ομως να σε ρωτησω και κατι ακομα..επειδη με την παρεα του εχω πολυ καλες σχεσεις και μιλαω πολυ στενα με ολους..θα ηταν καλο να μιλησω σε εναν απο αυτους να με βοηθησει; ή αν αυτο δεν ειναι σωστο τι προτεινεις να κανω για να τον προσεγγισω χωρις να τον φερω σε δυσκολη θεση και να μην διακινδυνευσει η φιλια μας αν δεν του αρεσω~! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |