Μήνυμα στις 14/4/2015 στις 00:37 @Sex
Θέλω να μου περιγραψετε πως γίνεται ο γυναικείος αυνανισμος γτ νομίζω πως κάτι κάνω λάθος
Πήγαινε στο θέμα: Προς κορίτσια
Μήνυμα στις 14/4/2015 στις 00:26 @Sex
οταν λες απλα χαιδευεσαι μηπως μπορεις να μου πεις πως;
Πήγαινε στο θέμα: αποριες
Μήνυμα στις 13/4/2015 στις 22:40 @Θ. Κλημεντίνη
Σ'ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες σου:) εχω ομως να σε ρωτησω και κατι ακομα..επειδη με την παρεα του εχω πολυ καλες σχεσεις και μιλαω πολυ στενα με ολους..θα ηταν καλο να μιλησω σε εναν απο αυτους να με βοηθησει; ή αν αυτο δεν ειναι σωστο τι προτεινεις να κανω για να τον προσεγγισω χωρις να τον φερω σε δυσκολη θεση και να μην διακινδυνευσει η φιλια μας αν δεν του αρεσω~!
Πήγαινε στο θέμα: αχ αυτα τα ντροπαλα αγορια
Μήνυμα στις 13/4/2015 στις 19:09 @Sex
1)σαν τι μοιαζει ο πονος στα κοριτσια στο σεξ; 2)πως μπορουν να αυνανιστουν τα κοριτσια;(περιγραφικα με λεπτομερειες) 3)οι τσοντες βοηθανε; Πήγαινε στο θέμα: αποριες
Μήνυμα στις 13/4/2015 στις 18:27 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδια γεια σας ειναι καινουργια!Ηθελα την γνωμη σας και την βοηθεια σας σε ενα θεμα που με απασχολει!Λοιπον ειμαι τελειοφοιτη στο Λυκειο και ειναι εδω και λιγο καιρο που εχω συνειδητοποιησει οτι μου αρεσει ενα παλικαρι απο την ταξη μου.Δεν καναμε ποτε πολυ παρεα οι δυο μας αλλα εδω και λιγο καιρο εσμιξαν οι παρεες μας!Μου αρεσει πολυ αλλα ειναι ντροπαλος και συγκρατημενος και δεν εκφραζει τα συναισθηματα του!Οταν βγηκαμε ολοι μαζι παρεα οι φιλες μου μου ειπαν οτι με κοιταζε συνεχεια και η αληθεια ειναι οτι σχεδον ολη τν ωρα ειμασταν μαζι!Παλια βεβαια του αρεσε μια φιλη μου αι λιγο εχω αρχισει να ανησυχω και να ζηλευω!Δεν μπορω να καταλαβω αν του αρεσω ή με βλεπει φιλικα!Ερχετε και μου μιλαει συνεχεια οταν με βλεπει εξω αλλα και παλι αυτο δεν ειναι καποια τρανταχτη αποδειξη οτι του αρεσω!Θελω πολυ να μου πειτε την γνωμη σας οποια και να ειναι αυτη!Ευχαριστω πολυ!
Πήγαινε στο θέμα: αχ αυτα τα ντροπαλα αγορια |