Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Τέλειωνε παιδί μου από την τουαλέτα και σταμάτα πια αυτό το ρυθμικό ήχο!
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Πως να την ξεχασω;Βοηθεια!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #131851 από last kings στις 10 Ιανουαρίου 2015, 5:29πμ

last kings

Εικονίδιο
μέλος από: 7/12/2014
Γεια μελη του φτου 5 τα χαραματα ξυπνησα για το ιδιο θεμα παλι..Λοιπον ειχα ξανα γραψει ενα αλλο αρθρο που ελεγα "τι να κανω με την κοπελα μου" τελος παντον χωρισα μαζι της απο τοτε γιατι εγω ειχα παει με αλλη αλλα δεν το ηξερε και επηδει δεν πηγαινε αλλο μαζι της ειπα να χωρισουμε και την επομενη μερα ηταν με αλλον! τρελαθηκα!!Με το που το εμαθα της εστειλα τσατ και αρχισα να λεω οτι χειροτερο που θα μπορουσα να της πω π.χ εφαγες τα κερατα της ζωης σου και ετσι.Μετα απο μερες εμαθα και κατι αλλα απο φιλους μου που ελεγαν οτι ¨ε αυτη πηγαινει συνεχεια με αλλους δν το ηξερες; η το αλλο οτι τα ειχε με 2 ταυτοχρονα και τους ελεγε τα ιδια και μετα μαθευτηκε και την βριζανε... Το θεμα ειναι οτι με εκανε delete δεν ξερω το λογο.. και μια μερα ενας φιλος μου αφισε το φβ του ανοιχτο στο κινητο μου και μπαινω συνεχεια στο προφιλ της συνεχεια! και στο σχολειο κρατιεμαι να μην την βλεπω ενω ξερω πως εχουμε τελειωσει αλλα εγω δν βλεπω να το παιρνω χαμπαρι..και το χειροτερο ειναι οτι ξερω οτι ηρθε να παιξει μαζι μου και γενικα με ολους παιζει η πουτανα! για αυτο την πεφτει συνεχεια σε μικροτερους (2 χρονια μεγαλυτερη) πφφ περιμενω πως και πως να τελειωσει η χρονια να φυγει τελειως απο το σχολειο να μην την ξανα δω γιατι μονο τοτε πιστευω πως θα ηρεμισω...Αμα εχετε καμια ιδεα για το πως να την ξεχασω πειτε μου (ευχαριστω που με ακουσατε και για της απαντησης σας)
προφίλάλλα...˵quote˶
7
Μήνυμα #131854 από Dieftharmenos στις 10 Ιανουαρίου 2015, 6:11πμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014

Αποδεκτή απάντηση

Καλησπερα η μαλλον καλημερα,

Αρχικα να πω οτι η συμπεριφορα σου δεν ηταν σωστη.Δεν μπορεις να την απατας και μετα να την βριζεις κι απο πανω.Αυτα τα νταηλικια με τα καντιλια μονο χειροτερη κανουν την κατασταση σου ασε που πεφτεις στα ματια της.Δεν ξερω αν σε νοιαζει αλλα θα επρεπε.Αν φαινεσαι κωλοπαιδο και μαλακας σε μια,μετα θα φαινεσαι σε ολες.Καλα εκανε το κοριτσι που ηταν με αλλον εφοσον την απατησες.Αν την ηξερα θα της ελεγα και μπραβο.Δεν νομιζω οτι ζησατε και κανεναν μεγαλο ερωτα ποσο μαλλον απο την μερια σου.

Ακομα,σε καμια περιπτωση δεν πιστευουμε σε "φημες" αν δεν τις εξακριβωσουμε απο μονοι μας.Αυτα τα "εμαθα απο φιλους" δεν ειναι και οι πιο αξιοπιστη πηγη.

Για να την ξεχασεις(λεμε τωρα...την σκεφτεσαι ακομα γιατι εισαι τρελαμενος με αυτο που εγινε...σε λιγο θα σου περασει) πρεπει να περασει καποιος χρονος.Αυτο που λενε οτι "ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος" ισχυει.Παρολα αυτα φλερταρε και με καμια αλλη...δεν σου υποσχομαι οτι θα την ξεχασεις ετσι αλλα θα απαλυνεις τον "πονο"(ξαναλεμε τωρα...) σου.

Στις επομενες φροντισε να εισαι σωστος αν θελεις να ειναι σωστες απεναντι σου.Μαγκες,βρισιδια και νταηλικια ειναι οτι χειροτερο και οταν μεγαλωσεις λιγο θα νιωσεις μαλακας.

Καλημερα,καλησπερα και καληνυχτα(δεν ξερω τι ειναι πιο σωστο)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #131857 από last kings στις 10 Ιανουαρίου 2015, 8:02πμ

last kings

Εικονίδιο
μέλος από: 7/12/2014
Βασικα ευχαριστω για την απαντηση.. θα ηθελα να σου πω οτι δν το παιζω καθολου μαγκας η πουλαω νταιλικια οπως λες ειπα μια βρισια δεν νομιζω οτι με αυτο κανω και ολα τα υπολοιπα οσο για το που πηγα με την αλλη που ξες οτι αυτη δν ειχε παει με τον αλλον ποιο πριν τιποτα δεν ειναι σιγουρο και οσο για το αμα φερθηκα σαν μαλακας και κωλοπαιδο σε αυτην δεν σημαινει πως θα ειναι και με ολες.....να 'σαι καλα see ya
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login