Θέλω τον καθηγητή μου
Σελ. 2
Μήνυμα #130540 από marizaki στις 29 Σεπτεμβρίου 2014, 1:46πμ
μέλος από: 28/9/2014 μηνύματα: 11 0 |
ΜΗ το κανεις!! Δεν ξερεις πως θα αντιδρασει και μπορει να γελοιοποιηθεις. Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να φας απορριψη και θα ντρεπεσαι να τον κοιταξεις μετα... Ακομα και να του αρεσες... το θεωρω δυσκολο να σου κατσει γτ σκεφτεται τις συνεπειες. Οσο για αυτο που λες...πως τον θες, πιστεψε με σε λιγο καιρο θα αλλαξεις γνωμη. ΤΟ εχω περασει και ξερω τι λεω. Ειναι η ηλικια τωρα που ενθουσιαζεσαι ευκολα..ισως επειδη ειναι ωραιος....ισως επειδη τον θαυμαζεις...ισως...ισως....... Το μονο σιγουρο ειναι πως θα τον ξεπερασεις και θα απορεις με τον εαυτο σου που σου αρεσε Καποτε κι εγω ημουν κολλημενη με τον καθηγητη που με περνουσε 15 χρονια...αν και τοτε δεν ηξερα ακομα την ηλικια του και τον θεωρουσα μικροτερο :P Νομιζα τον ειχα ερωτευτει και τον θεωρουσα τον ομορφοτερο αντρα στη γη. Μετα απο λιγους μηνες που μου περασε και γνωρισα ενα αλλο παιδι...της ηλικιας μου σχεδον, ελεγα πώς γινεται να μου αρεσε αυτος?? τεσπα, το θεμα μας τωρα εισαι εσυ...και εγω θα σε συμβουλευα να μη κανεις καμια βιαστικη κινηση... Περιμενε να δεις πως θα εξελιχθουν τα αισθηματα σου .... και προς θεου , μη τοθυ κανεις ερωτικη εξομολογηση, θα ρεζιλευτεις :P :P |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #130550 από Psyxologoc στις 29 Σεπτεμβρίου 2014, 3:04μμ
μέλος από: 2/9/2014 μηνύματα: 24 0 |
μεσο μιας συμμαθήτρια μου η οποια η μανα της ειναι γνωστη με την καθηγητρια και το εμαθε.. αλλα σου ξαναλεω εγω προχώρησα γιατι ηταν ελευθερη εαν ηταν παντρεμενη ουτε καν θα το σκεφτόμουν.. τωρα εσυ μαθε και δες εαν ειναι ελευθερος ορμα δεν χανεις κατι αλλα ενα εχει οικογενια ή ειναι μονο παντρεμενος ουτε να το σκευτεσε!! (δωσε μου αποδεκτη εαν μπορεις) ;) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #130551 από Psyxologoc στις 29 Σεπτεμβρίου 2014, 3:12μμ
μέλος από: 2/9/2014 μηνύματα: 24 0 |
Dieutharmenos δεν υπαρχει λογος να πω ψεμα, απλα η κοπελα ηθελε ιδεες για το θεμα της.. και της εξηγησα οτι μου συνεβει και τι να κανει εαν θελει.. επησεις εαν θελει ο καθηγητης/καθηγητρια να προχορισει και γουσταρει να εισαι σίγουρος το κρύβουν 100% και δεν μαθαίνεται με τίποτα.. δεν επειρεαζεται ουτε ο μαθητης ή η μαθητρια και ουτε η δουλεια του καθηγητη δεν θα χαμουρευονται μεσα στο σχολειο και μπροστα σε ολους, καπου έξω πιο διακρητηκα!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #130975 από RizlasGsxr στις 03 Νοεμβρίου 2014, 3:39μμ
μέλος από: 25/10/2014 μηνύματα: 2 0 |
γιατι εισαι τοσο σιγουρος/η γιαυτο που λες δεν προκειτε να κανει κατι μαζι της..μερικη εχουνε φαντασιοσης.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |