Μήνυμα στις 30/9/2014 στις 17:53 @Sex
καταρχας της αρεσει ο φιλος σου ή ετσι...θελει απλα να φασωθει? 13 χρονων ειναι....δε χρειαζεται να βιαζεται...εκτος κι αν τρεφει αισθηματα για τον αλλον. Σε αυτη την περιπτωση το πραγμα θα ερθει απο μονο του...δεν θελει βιασυνες αυτο...ουτε πιεση. Εσυ απο μερια σου δε μπορεις να κανεις και πολλα... οταν ερθει η ωρα θα φασωθει...αρκει να ειναι με αυτον που θα το θελει...δε χρειαζεται να γινει με τον πρωτο τυχωντα λες και την πηραν τα χρονια....προς θεου δλδ....τωρα μπηκε στην εφηβια...εχει χρονο ακομα....
Πήγαινε στο θέμα: θελω να βοηθησω τν κολλητη μ
Μήνυμα στις 29/9/2014 στις 18:56 @Διάφορα
κανε αυτο που αγαπας και μην κοιτας τι λενε αν εισαι σιγουρος πως με αυτο θες να ασχοληθεις ... προχωρα το Σημασια εχει να το θες και να σαρεσει...αλλωστε στην εποχη μας πια δεν ξεχωριζουν τα επαγγελματα σε αντρικα και γυναικεια. Οπως μια γυναικα μπορει να γινει αστυνομικος και να κραταει οπλο ( ενω παλια ηταν καθαρα αντρικη υποθεση :P ) ετσι και οι αντρες μπορουν να ασχοληθουν με οποιο επαγγελμα θελουν. Στο 2014 ζουμε...δεν υπαρχουν διακρισεις πια Πήγαινε στο θέμα: Σπουδες - Προβληματισμος
Μήνυμα στις 29/9/2014 στις 16:50 @Διάφορα
δε θα 'θελα να παω με αδεια χερια.... αλλωστε εχω ακουσει πως κατι πανε...αλλα δεν ξερω τι
Πήγαινε στο θέμα: τι παμε σε πενθος;
Μήνυμα στις 29/9/2014 στις 16:38 @Sex
μακαρι.... παντως σευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: κολπικος οργασμος
Μήνυμα στις 29/9/2014 στις 03:10 @Διάφορα
δε τα θελω για την κηδεια...αλλωστε η κηδεια εγινε πριν μερες...εγω τωρα το εμαθα και θελω να περασω απο το σπιτι τους για τα συλληπητηρια.... Τι παμε σε αυτη την περιπτωση?
Μήνυμα στις 29/9/2014 στις 01:46 @Θ. Κλημεντίνη
ΜΗ το κανεις!! Δεν ξερεις πως θα αντιδρασει και μπορει να γελοιοποιηθεις. Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να φας απορριψη και θα ντρεπεσαι να τον κοιταξεις μετα... Ακομα και να του αρεσες... το θεωρω δυσκολο να σου κατσει γτ σκεφτεται τις συνεπειες. Οσο για αυτο που λες...πως τον θες, πιστεψε με σε λιγο καιρο θα αλλαξεις γνωμη. ΤΟ εχω περασει και ξερω τι λεω. Ειναι η ηλικια τωρα που ενθουσιαζεσαι ευκολα..ισως επειδη ειναι ωραιος....ισως επειδη τον θαυμαζεις...ισως...ισως....... Το μονο σιγουρο ειναι πως θα τον ξεπερασεις και θα απορεις με τον εαυτο σου που σου αρεσε Καποτε κι εγω ημουν κολλημενη με τον καθηγητη που με περνουσε 15 χρονια...αν και τοτε δεν ηξερα ακομα την ηλικια του και τον θεωρουσα μικροτερο :P Νομιζα τον ειχα ερωτευτει και τον θεωρουσα τον ομορφοτερο αντρα στη γη. Μετα απο λιγους μηνες που μου περασε και γνωρισα ενα αλλο παιδι...της ηλικιας μου σχεδον, ελεγα πώς γινεται να μου αρεσε αυτος?? τεσπα, το θεμα μας τωρα εισαι εσυ...και εγω θα σε συμβουλευα να μη κανεις καμια βιαστικη κινηση... Περιμενε να δεις πως θα εξελιχθουν τα αισθηματα σου .... και προς θεου , μη τοθυ κανεις ερωτικη εξομολογηση, θα ρεζιλευτεις :P :P Πήγαινε στο θέμα: Θέλω τον καθηγητή μου
Μήνυμα στις 29/9/2014 στις 01:28 @Sex
θες να πεις οτι μετα απο καιρο θα γινει..... μηπως ειναι νωρις ακομα? εχω ακουσει οτι η γυναικα οσο ωριμαζει τοσο πιο πολυ απολαμβανει το σεξ..... παιζει ρολο το οτι λιγο καιρο ειμαι σεξουαλικα ενεργη? ή λετε να φταινε οι ορμονες μου?... πραγματικα εχω αγχωθει πολυ με αυτο το ζητημα. γτ πριν κανω σεξ για πρωτη φορα ειχα ακουσει τοσα πολλα γυρω απο το σεξ και ποσοσ ωραιο ειναι και πραγματικα απογοητευτικα οταν δεν ενιωσα τιποτα την πρωτη φορα. Υπεθεσα ομως πως οφειλοταν στον πονο ...και νομιζα πως μετα απο καποιες φορες θα ενιωθα οπως οι αλλες γυναικες. Ομως για ενα χρονο και κατι που κανω σεξ...δεν το εχω νιωσει αυτο... Τι μπορει να φταιει?? Πήγαινε στο θέμα: κολπικος οργασμος
Μήνυμα στις 29/9/2014 στις 01:21 @Διάφορα
εχει πεθανει ο πατερας μιας φιλης μου και θελω να παω σπιτι τους για τα συλληπητηρια. Τι πανε σε τετοιες περιπτωσεις? Δεν μου εχει ξανατυχει και δεν γνωριζω απο αυτα.
Μήνυμα στις 28/9/2014 στις 03:53 @Sex
οταν εισαι ετοιμος ψυχικα και σωματικα τοτε μπορεις να κανεις σεξ....δεν υπαρχει ηλικια σε αυτο. Αρκει να το θες πραγματικα και να ειναι με το ατομο που γουσταρεις ειναι η δικη μου γνωμη
Πήγαινε στο θέμα: Se poia hlikia? |