Μήνυμα στις 28/6/2015 στις 11:11 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπερα.. εγω θα σου προτινα απλα ντυσιματα.. βερμουδες (οχι κατι παλαιες) αυτες απο τα zara , pull&bear εννοω.. κανενα t-shirt και παππουτσια σταρακια ή εσπραντριλιες (εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν) γενικα αυτα σε ανοικτα χρωματα κυριος αλλα αμα θες δεν κανει και κακο κανενα κλειστο.. π.χ εγω εχω κοκκινες,πρασινες,μπλε και εχω και μαυρες 3-4... ελπιζω να σε βοηθησα..Υγ. δωσε μου αποδεκτη εαν μπορεις γιατι τελειωσαν ;) Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλες για ντυσιμο με στυλ
Μήνυμα στις 7/5/2015 στις 22:32 @Διάφορα
καλησπερα παιδια.. λοιπον ειμαι 75 κιλα με σχετηκα γυμνασμενο σωμα.. αλλα οι φλέβες μου φενονται λιγο.. ξερω οτι παιζουν ρολο τα γονειδια κιολας σε αυτο το θεμα.. πως μπορω να αυξησω την φλεβικότητα μου; εχω διαβασει οι αυξανονται με την καταναλωση υδατανρθακων.. οι υδατανθρακες παχένουν ομως; πειτε μου πως θα αυξησω την φλεβηκοτητα μου.. ευχαριστω
Πήγαινε στο θέμα: Φλεβηκότητα
Μήνυμα στις 21/3/2015 στις 18:52 @Θ. Κλημεντίνη
Μάθε πράγματα για εκείνη.. τι της αρέσει και τέτοια... και εάν μπορείς εντυπωσίασε τη.. δείξε της οτι την αγαπάς, επίσης ζήτα της να σε βοηθήσει σε κάτι σχετικά με το σχολείο ώστε να βρεις μια ευκαιρία να βρεθήτε κάπου μαζί... Τωρα εαν εχεις θάρρος πες της το στα ισια.. και κόψε κίνηση-αντίδραση.. και αναλόγος σχεδιάζεις την επόμενη κίνηση.. ελπίζω να σε βοήθησα εαν μπορείς δώσε μου αποδεκτή!!
Πήγαινε στο θέμα: Αγαπώ μια κοπέλα αλλά...
Μήνυμα στις 20/3/2015 στις 00:32 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν σου πρωτινω να πας σε οικο ανοχης ποτε, κυκλοφορουν τοσες γυναικες εκει εξω, γιατι να πας σε οικο ανοχης; ξερεις τι γινεται εκει μεσα; καλυτερα να βρεις μια κοπελα να κανεις φαση και μετα σεξ, δεν σε βιαζει κανενας και θα το ευχαριστηθεις και περισσοτερο... δωσε μου αποδεκτη εαν σε βοηθησα..Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά για άνδρα
Μήνυμα στις 14/10/2014 στις 16:51 @Sex
Καλησπέρα φιλαράκι!! Από ότι βλέπω είσαι 13 ετων και ρωτας πως να φιλήσεις την κοπελα σου καιτ που συμενη οτι δνε εχεις ξαναφιληση κοπελα, λοιπον το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανεις ειναι να εισαι χαλαρος μην εχεις ανχος σας να μην συμβενη τιποτα διοτι εαν εχεις ανχος 1000 τις 1000 θα κανεις πατατα να το ξερεις κατι θα σου στραβοσει, τελος παντον οταν εσθανθεις οτι θες να την φιλησεις (εκεινη την στιγμη) πιασε της το κεφαλη απο πισο περιπου στον αυχενα και φερτη κοντα σου γιρε το κεφαλι για να μην βρουν οι μητες και εισαι κομπλε (οπως λεει και ο panatziotis96) και μετα φιλησε την στο στομα ρε σι ευκολο ειναι οπως φιλας στο μαγουλο φιλας και στο στομα, απλα να προσεξεις μην την ξενεροσεις δηλαδη 1) μην εχεις πολλα σαλια (εαν μπορεις καταπινε τα). 2) να ειναι χαλαρα τα χιλια σου, όχι σφηχτά και 3) φιλα την απαλα και εαν θες δαγκωσε παρα πολυ απαλα τα χιλια της, όχι με δύνατη και την τραυματισης αυτα και απο εμενα θα το εκτημούσα πολύ εαν μου έδεινες και μια ''αποδεκτή απαντηση'' και σου ευχομαι να το πας καλα με την κοπελιτσα Πήγαινε στο θέμα: Πως να την φιλησω?
Μήνυμα στις 14/10/2014 στις 16:40 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:φίλε μου, με το να την πιέζεις δεν προκυτε να σου κάνει ποτε τιποτα αστη και οταν ερθει η ωρα και ειναι ετοιμη θα σου το ζητηση εκεινη μη ανγχωνεσαι, μην την πιεζεις.. δεν θα κανεις καλο!! (δωσε μου αποδεκτή εαν μπορεις)Πήγαινε στο θέμα: θέλω να μου παρει τσιμπουκι η κοπελα μου
Μήνυμα στις 11/10/2014 στις 18:55 @Sex
Μπορεί να μείνει έγκυος και χωρίς να έχει σπάσει ο υμένας της μπορει να είναι πολύ ελαστικός, όταν σπάσει θα το καταλάβει και εκείνη και εσύ.. επίσης καλύτερα να παίρνεται προφυλάξεις για μην τυχόν ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.. και επισης ότι είπε και το Scandalous ο οποίος εχει λίγο καλύτερη απάντηση απο εμένα.. δώσε μου αποδεκτή εαν μπορεις ;)
Πήγαινε στο θέμα: παρθενια
Μήνυμα στις 11/10/2014 στις 18:47 @Μηχανήματα
Καλησπέρα παιδιά, όσοι βλέπεται την τηλεοπτική σειρά ''Μπρούσκο'' μήπως ξέρει κανείς πιο ειναι το μοντέλο κινητού της Δήμητρας; (αυτο το μεγάλο το άσπρο που έχει)
Πήγαινε στο θέμα: Μοντέλο Κινητού
Μήνυμα στις 29/9/2014 στις 22:12 @Διάφορα
το εκανα ετσι τελικα.. σε ευχαριστω παρα πολυ ;)
Πήγαινε στο θέμα: Μικρότερο Μέγεθος Αρχείου
Μήνυμα στις 29/9/2014 στις 21:22 @Διάφορα
Καλησπέρα σας, έχω 2 videos τα οποία είναι επεισόδια (διάρκειας 45-50 λεπτά το ένα) θέλω να τα ανεβάσω στο youtube αλλά είναι 600ΜΒ το ένα πως μπορώ να τα κάνω πιο μικρά σε μέγεθος; κάποιο πρόγραμμα ίσως;
Πήγαινε στο θέμα: Μικρότερο Μέγεθος Αρχείου |