Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά τo τσιγάρο.
Παρασκευή, 18 Απριλίου

Ειναι ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΣ!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #129963 από Epistimon στις 02 Σεπτεμβρίου 2014, 12:35πμ

Epistimon

Εικονίδιο
μέλος από: 14/6/2013
Καλησπερα παιδια δεν θελω να θιξω καμια κοπελα αλλα μου εχει σπασει τα νευρα ενα παιδι (πολυ καλος φιλος) ο οποιος τρεχει πισω απο ενα κοριτσακι..αυτος ειναι 17 και αυτη 14! Παιδια μα τη παναγια η κοπελα ειναι πουτανα και του φερεται ασχημα αλλα αυτος δινει συνεχεια υποσχεσεις λεγοντας οτι δεν θα της ξαναστειλει μηνυμα αλλα λεει μαλακιες. Ακομα και σημερα που η αλλη ντυθηκε τσουλιστικα και προκλητικα πηγε και της μιλησε για να τα ξαναβρουν (επειδη εχουν χωρισει) και αυτη τον κανει οτι θελει. Εχει λιγο ενταση το κειμενο που γραφω αλλα εχω απελπιστει επειδη και εγω παλια για καποιο μικρο χρονικο διαστημα εκανα περιπου το ιδιο και βλεπω τωρα αυτο το παιδι να βασανιζεται ετσι και παρα τις συμβουλες να γινεται μουνοΔΟΥΛΟΣ! Αμα αξιζε η κοπελια δεν θα ειχα νευρα και θα του ελεγα να συνεχισει αλλα το παιδι παει απο το κακο στο χειροτερο! Γραψτε τις γνωμες σας περι αυτου του θεματος και καμια καλη συμβουλη να του δωσω γιατι οτι και να του πω δεν το κανει. Ευχαριστω που το διαβασατε και θα εκτιμησω καθε απαντηση που θα δωσετε (Αγορια και Κοριτσια)
προφίλάλλα...˵quote˶
9
Μήνυμα #129965 από ScandalousAngel στις 02 Σεπτεμβρίου 2014, 1:07πμ

ScandalousAngel

Εικονίδιο
μέλος από: 3/7/2012

Αποδεκτή απάντηση

Αυτος ειναι φιλος σου? Θελω να πω ειστε κολλητοι? Κοιτα προβλημα του που τρεχει πισω απο τετοιου τυπου κοπελες και οταν την πατησει θα το καταλαβει, αλλα κατα τη γνωμη μου αν δεν εχετε μια δυνατη φιλια δεν μπορεις να του πεις κατι γι' αυτο. Τωρα αμα ειστε κολλητοι, προσπαθησε απο μια αλλη οπτικη γωνια να του δειξεις τα ελαττωματα της, η οτι ειναι πολυ μικρη και υπαρχουν μεγαλυτερες και πιο ωριμες κοπελες. Βγειτε εξω παρε και καμια φιλη σου ελευθερη μαζι, κανε και κανενα κονε μπας και γινει τιποτα. Μην το παρακανεις ομως.. Ααα και οι ''μουνοδουλοι'' καποια στιγμη και αυτοι ξεκολλανε αχαχαχ
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login