Δεν εχω διαθεση!!!
Μήνυμα #128723 από Epistimon στις 06 Ιουλίου 2014, 7:27μμ
![]() |
Γεια σας παιδια. Καποια απο τα παλια post ελεγαν για ενα χωρισμο που ειχα κανει με μια κοπελα. Οταν χωρισα για καποιο διαστημα ημουν μια χαρα. Αλλα τωρα που περναει ο καιρος νιωθω σαν να μου λυπει λιγο γιατι εκτος απο τις κακες στιγμες ειχαμε και καποιες καλες. Βεβαια οι περισσοτερες ειναι κακες αλλα για καποιο λογο θελω να δω τι κανει αυτη η κοπελα τωρα. Παλια ειχα μπει στον πειρασμο να της στειλω μηνυμα αλλα δεν της εστειλα επειδη ηξερα οτι απο οσα μου ειχατε πει αμα της εστελνα μηνυμα θα ειναι μεγαλη βλακεια μου. Συνεχιζοντας πως καθημερινα την σκεφτομαι ακομα...και αμα την δω με αλλον πουθενα θα σκασω απο την ζηλεια μου και θα στεναχωρηθω ακομα περισσοτερο. Μου εχει σταματησει η διαθεση εντελως και ειναι και η χρονια μου για τις πανελληνιες. Προσπαθω να κανω περα αυτη την κοπελα απο τις σκεψεις μου αλλα δεν μπορω με τιποτα. Να ανεφερω οτι μιλαω και με μια αλλη κοπελα που με γουσταρει και ειναι πολυ ομορφη και καλη,αλλα και παλι ειμαι τοσο βλακας που δεν μπορω να προχωρησω. Δεν μου βγαινει να κανω κατι με αλλη κοπελα και δεν ξερω αμα φταει επειδη πρεπει να περασει κιαλλος καιρος για να την ξεχασω. Σαν ατομο ειμαι ευαισθητος και αυτο ειναι που με σκοτωνει. Καθε φορα για την ξεχασω σκεφτομαι τις κακες μας στιγμες αλλα καποιες φορες που ερχονται καποιες καλες και εκει ειναι που κυριολεκτικα πεφτω σε καταθλιψη. Αν εχετε καποιες προτασεις να μου πειτε για το πως να την ξεχασω η να μου φτιαχνεται η διαθεση γιατι ουτε με νεα κοπελα δεν την εχω ξεχασει ακομα...μονο οταν ειμαι βολτα αλλα στο σπιτι και γενικα αρκετες φορες την ημερα ερχονται αναμνησεις.Αφηστε που νομιζω οτι εκεινη δεν το εχει παρει τοσο βαρια και μετα απο 1 μηνα που χωρισαμε το εχει ξεχασει. Αυτες οι ευαισθησιες μου με εχουν καταστρεψει! (Παρεπιπτοντως για να εχετε μια εικονα εγω θα παω τριτη λυκειου και αυτη τριτη γυμνασιου) Ευχαριστω που το διαβασατε αν και στην αρχη δεν ηθελα να το γραψω γιατι ντρεπομαι ετσι πως καταντησα για μια αλλα αυτη ειναι η αληθεια |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #128724 από pi8hkos97 στις 06 Ιουλίου 2014, 8:57μμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησηΦίλε αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να προσπαθήσεις με την καινούρια. Πες της να βγείτε, πήγαινέ την κάπου να μιλήσετε και πες της ότι σου αρέσει και μετά φίλησέ την. Άν δεν δοκιμάσεις κάτι καινούριο πώς θα ξεκολήσεις από τα παλιά; Απλά νομίζεις ότι έχασες τον έρωτα της ζωής σου και με καμία άλλη δεν θα είναι όπως πριν, αλλά μάλλον κάνεις λάθος. Αν προσπαθήσεις με την καινούρια και προχωρήσετε (φτάσε το και μέχρι το σεξ αν τα καταφέρεις) η άλλη θα γίνει μια κακή ανάμνηση.Για να ξεκολήσεις τώρα ο μόνος τρόπος είναι να το πάρεις απόφαση. Η άλλη την έκανε, προφανώς της τελείωσες και δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει. Είναι λίγο σκληρό αλλά δεν πρέπει να καταναλώσεις άλλη ενέργεια για να σκέφτεσαι ένα τσουλάκι. Είσαι νέος, έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου και πρέπει αυτά τα χρόνια να τα ζήσεις όσο καλύτερα μπορείς. Και κάτι ακόμα. Σε μία κοπέλα σε τραβάει η εμφάνιση και ο χαρακτήρας. Ο χαρακτήρας λοιπόν της πρώην σου ήταν κωλοχαρακτήρας από όσα είχες περιγράψει. Μπορεί στην αρχή να ήταν οκ και να έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο. Άρα προφανώς είσαι κολλημένος ακόμα επειδή είναι όμορφη. Αν λοιπόν προσπαθήσεις με την καινούρια που όπως λες είναι επίσης όμορφη, είμαι σίγουρος ότι θα ξεκολλήσεις. GO for it |
προφίλάλλα...˵quote˶ |