Αισθανομαι οτι κατι κρυβει
Σελ. 2
Μήνυμα #128020 από pi8hkos97 στις 10 Ιουνίου 2014, 9:57πμ
μέλος από: 14/1/2014 μηνύματα: 507 0 |
Φίλε αν και είπα πολλά μπαίνω στον πειρασμό να ξαναγράψω... Εννοείται ότι με την κοπέλα που γνωρίζεις 6 χρόνια δεν θα ξεκόψεις, και αν το έχεις κάνει ήδη θα το "ξε-κάνεις". ΕΠίσης θυμάμαι ότι λέει να ξεκόψεις με τους φίλους σου, επειδή και καλά σου είπαν να μην της δίνεις αναφορά και το άκουσε. Ε ρε το καριολάκι σου ρίχνει κέρατο και θα σου καταστρέψει και τη ζωή σου, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΜΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ, ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΙ. Να πάει να κάνει "καμιά δουλειά" η κ@ριόλα που θα σε χωρήσει από τους φίλους σου... Τέτοια ακούω και τρελένομαι. Πραγματικά εξοργίζομαι με κάτι τέτοιες... Έχεις τη ζωή σου, τους φίλους σου, την ηρεμία σου και σκάει η ΚΛΑΡΙΝΟΓΚΟΜΕΝΑ η οποία για να ικανοποιήσει τις καύλες της λέει να έχει 3-4 αγοράκια να τον τρώει και να σε απομονώσει και από τους φίλους σου για να μην χάσει τον έναν επιπλέον γκόμενο. Συγνώμη για τα μπινελίκια, μην με παρεξηγήσετε αλλά σε έναν φίλο μου που είχε αυτό το πρόβλημα έτσι ακριβώς θα του τα έλεγα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #128025 από Rossonero στις 10 Ιουνίου 2014, 2:22μμ
μέλος από: 2/8/2011 μηνύματα: 345 0 |
@pi8hkos97 αυτο για τους φιλους το ελεγε και της ειχα πει εγω δεν ξεκοβω απο τους φιλους και αμα θες να με χωρισεις επειδη βγαινω με τους φιλους μου καντο....τοτε το βουλωσε και δεν μιλησε...τωρα για αυτη την κοπελα διοτι την εχω στο ιδιο σχολειο μιλαμε κανονικα γιατι δεν γουσταρω να μην μιλαω με γνωστους και γνωστες μου λογο μια γκομενας |
προφίλάλλα...˵quote˶ |