Νομιζω με αγνοει
Μήνυμα #127418 από Murrati στις 23 Μαΐου 2014, 10:54μμ
![]() |
Ακουστε πως εχει πριν απο καμια δυο μερες με εκανε φιλο στο facebook ενα κοριτσι απο το φαληρο και ειδα οι εχουμε και πολλους κοινους φιλους Τελοςπαντων μου στελει γεια σου απανταω κι εγω και αρχιζουμε και μιλαμε χωρις προβλημα μετα απο λιγη ωρα επρεπε να παω φροντιστιριο επι την ευκαιρια παμε και οι δυο πρωτη λυκειου μολις γυρναω της στελνω και μετα απο λιγο μου ειπε οτι ειχε και αυτη μαθημα αφου της απαντησα εκανε αρκετη ωρα να μου απαντηση πανω απο μισαωρο και αυτο συνεχιστικε για 2-3 μυνηματα ακομα την επομενη μερα που της εστειλα και ηταν μεσα δεν μου απαντησε σαν να μου κραταει μουτρα Αυτη ειναι απο αλλο λυκειο κοντα σε εμενα και μου ειπε οτι ξερει αρκετα παιδια απο το σχολειο μου. Εχω φαει τρελο κολημα μαζι της το ξερω μια φορα μιλησαμε αλλα δεν μπορω για καποιο λογο ολο την σκεφτομαι συνεχεια υπαρχει περιπτωση να ρωτησε κανενα παιδι για μενα και να ειπαν τιποτα βλακειες? Καμια συμβουλη τι να κανω Ευχαριστω |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #127419 από άσχετος στις 23 Μαΐου 2014, 11:01μμ
![]() ![]() μηνύματα: 427 ![]() |
Αποδεκτή απάντησηΚλασσικός ενθουσιασμός πρώτων 5 ημερών..Θα σου περάσει..Είναι ανώριμο το κορίτσι.. Και μην περιμένεις κατευθείαν και εσύ,από τις 2 πρώτες μέρες να μιλάτε μέχρι τις 3 το πρωί..Χαλαρά.. Μπορεί να ήθελε να σου πει μόνο ένα γεια ξέρω εγώ. Μίλα της και κάποια στιγμή θα απαντήσει..Σιγά σιγά,μην πέφτεις με τα μούτρα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #127420 από Murrati στις 23 Μαΐου 2014, 11:20μμ
![]() |
δηλαδη τωρα ποτε να της ξαναμιλησω? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |