Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Λαγός την πτέραν έσειε, κακόν της κεφαλής του.
Σάββατο, 19 Απριλίου

Βοήθεια για σχέσεις

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #127375 από equalizer στις 22 Μαΐου 2014, 5:30πμ

equalizer

μέλος από: 8/5/2014
Γεια σας μέλη του φτου!Σε λίγους μήνες γίνομαι 19 χρονών και μέχρι τώρα,δεν έχω κάνει ποτέ κάποια σχέση και αυτό έχει αρχίσει να με αγχώνει πάρα πολύ...
Καταρχάς όταν πήγαινα σχολείο υπήρχαν αρκετά κορίτσια τα οποία έδειξαν ενδιαφέρον αλλά ποτέ δεν έγινε τίποτα επειδή ήμουν ντροπαλός ή επειδή δεν μου άρεσαν..
Τέλος πάντων σε μερικές μέρες θα πάω σε άλλη πόλη (κάπου στις Κυκλάδες) να δουλέψω και μιας που δεν θα με ξέρει κανείς εκεί θέλω επιτέλους να κάνω το πρώτο βήμα με κάποια
Πάντα κομπλάρω και δεν παίρνω την πρωτοβουλία και δεν νιώθω άνετα με τον εαυτό μου (είμαι 1,74 72 κιλά) αν και δεν πιστεύω να είμαι άσχημος

Τι συμβουλή μου δίνεται και πως να συμπερηφερθώ σε κοπέλες που θα γνωρίσω εκεί και πως να κάνω το πρώτο βήμα αν μου αρέσει κάποια?
Είναι μία καινούρια αρχή για μένα και μία ευκερία να κάνω κάτι επιτέλους..

Μπορεί να σας φαίνεται γελοίο ή τραγικό ότι στα 19 δεν έχω κάνει τίποτα αλλά αυτή είναι η αλήθεια και είναι σημαντικό για μένα

Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη για το μεγάλο ποστ!
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #127382 από pi8hkos97 στις 22 Μαΐου 2014, 12:39μμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2014

Αποδεκτή απάντηση

Καταρχάς δεν είναι καθόλου τραγικό, απλά δεν σου βγήκε. Τα κιλά σου είναι μια χαρά. Κοίτα να είσαι φρεσκοκουρεμένος, με λίγο μουσάκι αν σου αρέσει (επειδή αρέσει και στις γυναίκες), και γενικός καθαρός και περιποιημένος. ΕΠίσης φόρα και ρούχα που είναι στη μόδα (π.χ. τζιν, κοντομάνικο κ.λ.π.). Αν τα κάνεις αυτά δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Όταν ξεκινήσεις δουλειά, θα προσπαθήσεις να γνωριστείς με όλο τον κόσμο (και με κορίτσια και με αγόρια), θα πιάνεις την κουβέντα όσο περισσότερο γίνεται και να είσαι μέσα σε όλα. Αυτό για τα αγόρια μπορεί να μην είναι απαραίτητο, αλλά όσους περισσότερους φίλους έχεις τόσο πιο πιθανό είναι να γνωρίσεις κάνα κορίτσι. Όταν συναναστρέφεσαι με κορίτσια κοίτα να μην ντρέπεσαι, να είσαι άνετος και να μην σκέφτεσαι την προοπτική για σχέση. Ε μετά μέσω των φιλιών που θα έχεις αναπτύξει με κορίτσια (με όσο περισσότερα γίνεται για να έχεις επιλογές), πες σε μία που σου αρέσει να πάτε βόλτα και μετά ότι προκύψει. Αν φας μία φορά χυλόπιτα (για οποιοδήποτε λόγο) μην σε ρίξει καθόλου, πας στην επόμενη. Για να αποφύγεις χυλόπιτες πριν κάνεις κίνηση βεβαιώσου αν η κοπέλα που θα της τα ζητήσεις έχει σχέση. ΑΝ δεν έχει όρμα. ΕΛπίζω να σε κάλυψα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127410 από equalizer στις 23 Μαΐου 2014, 2:56πμ

equalizer

μέλος από: 8/5/2014
Euχαριστώ για την απάντησή σου φίλε μου
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login