Μήνυμα στις 23/5/2014 στις 02:56 @Θ. Κλημεντίνη
Euχαριστώ για την απάντησή σου φίλε μου
Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια για σχέσεις
Μήνυμα στις 22/5/2014 στις 05:30 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας μέλη του φτου!Σε λίγους μήνες γίνομαι 19 χρονών και μέχρι τώρα,δεν έχω κάνει ποτέ κάποια σχέση και αυτό έχει αρχίσει να με αγχώνει πάρα πολύ... Καταρχάς όταν πήγαινα σχολείο υπήρχαν αρκετά κορίτσια τα οποία έδειξαν ενδιαφέρον αλλά ποτέ δεν έγινε τίποτα επειδή ήμουν ντροπαλός ή επειδή δεν μου άρεσαν.. Τέλος πάντων σε μερικές μέρες θα πάω σε άλλη πόλη (κάπου στις Κυκλάδες) να δουλέψω και μιας που δεν θα με ξέρει κανείς εκεί θέλω επιτέλους να κάνω το πρώτο βήμα με κάποια Πάντα κομπλάρω και δεν παίρνω την πρωτοβουλία και δεν νιώθω άνετα με τον εαυτό μου (είμαι 1,74 72 κιλά) αν και δεν πιστεύω να είμαι άσχημος Τι συμβουλή μου δίνεται και πως να συμπερηφερθώ σε κοπέλες που θα γνωρίσω εκεί και πως να κάνω το πρώτο βήμα αν μου αρέσει κάποια? Είναι μία καινούρια αρχή για μένα και μία ευκερία να κάνω κάτι επιτέλους.. Μπορεί να σας φαίνεται γελοίο ή τραγικό ότι στα 19 δεν έχω κάνει τίποτα αλλά αυτή είναι η αλήθεια και είναι σημαντικό για μένα Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη για το μεγάλο ποστ! Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια για σχέσεις
Μήνυμα στις 10/5/2014 στις 00:55 @Sex
Υπάρχει περίπτωση να κολήσεις HIV μέσω γλύψημου του κόλπου? Αν ναι, μεταδίδεται απευθείας με την επαφή στο στόμα μου η πρέπει να βγάλει κάποια υγρά για να μεταδοθεί? Κάνω αυτήν την ερώτηση γιατί φοβάμαι να το κάνω... Ευχαριστώ πολύ Πήγαινε στο θέμα: Στοματικό
Μήνυμα στις 8/5/2014 στις 01:53 @Sex
Καλησπέρα, Είμαι 18,5 χρονών και το πέος μου είναι 12,5 εκ. με το ζόρι σε στύση.. Ξέρω πως ο Μ.Ο. είναι 12-15 εκ. αλλά νιώθω ότι είναι πολύ μικρό και είναι ο κύριος λόγος που δεν έχω ολοκληρώσει με κάποια κοπέλα γιατί ντρέπομαι.. Πιστεύεται είναι πολύ μικρό για την ηλικία μου, μιας και δεν το βλέπω να μεγαλώνει άλλο τα τελευταία 2 χρόνια...? Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος |