Εχω μπερδευτει...
Μήνυμα #127088 από lenaki19 στις 10 Μαΐου 2014, 4:47μμ
![]() |
Πριν λιγο καιρο αρχισα να μιλαω και παλι με τον πρωην και για ην ακριβεια απο δικη του πρωτοβουλια, ηθελε να μιλαμε πιο συχνα απο μυνηματα στο κινητο, απο fb κ.τ.λ. ολο τον καιρο που μιλουσαμε μου φαιρονταν οπως μου φεροταν πριν χωρισουμε, λες και δεν αλλαξε τιποτα. Μετα αρχισε να μου λεει οτι θελει να κανονησουμε να συναντηθουμε και να παμε καπου μονοι μας... κανονησαμε, και βγηκαμε για μια βολτα. Και τωρα αρχιζει το μπερδεμα. Ενω ολο αυτον τον καιρο που μιλουσαμε δε μου εδειχνε φιλικη συμπεριφορα, οταν βρεθηκαμε απο κοντα ηταν φιλικος, που και που πετουσε μονο κατι υπονοουμενα αλλα μολις πηγαινα να το συνεχισω αλλαζε κουβεντα και μιλουσαμε περι ανεμων και υδατων. τον επιασα να με κοιταζει οπως με κοιταζε τοτε που ειμασταν μαζι, μου συμπεριφεροταν σε καποιες στιγμες ετσι και οταν ελεγα οκ εδω ειμαστε σε λιγο θα ανοιξει κουβεντα για το μεταξυ μας, εκει δεν εκανε τιποτα. Να πω οτι χωρισαμε για μικροβλακιες βλακειες δικες του. Τωρα ομως θελω τη βοηθεια σας... τι μπορει να συμβαινει? Εχω μπερδευτει παρα που και δε ξερω γιατι απο τη μια μου δειχνει οτι θελει να ειμαστε και παλι μαζι κ απο την αλλη φερνει στην επιφανεια το φιλικο? Οποιος μπορει ας μου δωσει μια γνωμη. Και ειδικα τα αγορια που οσο να ναι μπορειτε να καταλαβαιτε πιο πολυ τη λογικη του. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #127089 από άσχετος στις 10 Μαΐου 2014, 4:51μμ
![]() ![]() μηνύματα: 427 ![]() |
Πιθανών το παίζει και καλά δύσκολος.. Σε θέλει,δώσε λίγο χρόνο,δεν θα αντέξει να κρατηθεί για πολύ ακόμα.. Αυτό που,σου πετάει υπονοούμενα και εσύ πας να συνεχίσεις και αλλάζει κουβέντα σημαίνει ότι θέλει να δείξει πως και καλά δεν τον νοιάζει πλέον.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #127090 από XxXGreGXxX στις 10 Μαΐου 2014, 5:59μμ
![]() ![]() μηνύματα: 392 ![]() |
Αποδεκτή απάντησηΧμ.. Μηπως το θεμα δεν το εχει μονο το παλικαρι αλλα και εσυ? Εσυ ακριβως τι θελεις απο αυτον? Τον θελεις ακομα? Θελετε να ειστε φιλοι? Μηπως πρεπει να ξεκαθαρισεις λιγο αρχικα τι πραγμα θελεις? Απο οτι διαβασα καταλαβαινω οτι θελεις να εισαι μαζι του. Μονο και μονο που δεχτηκες να βγειτε εστω και βολτα.. Εαν θελεις να εισαι μαζι του μπορεις να του το πεις. Αν οχι μην τον ταλαιπωρεις. Μπορει να σε θελει και να προσπαθει να αλλαξει απο κοντα , να σου δειξει οτι αλλαξε. Αν πραγματικα θελεις να ειστε μαζι περνα χρονο μαζι του και απλα αστον να στο πει ή να σου το δειξει. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #127095 από lenaki19 στις 10 Μαΐου 2014, 9:42μμ
![]() |
σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας παιδια!! ασχετε αυτα να μην εκανε(το θελω αλλα να δειξω οτι δε με νοιαζει) τι καλα που θα ηταν... θα με σκασει στο τελος... XxXGreGXxX θελω πολυ να ειμαι μαζι του και το ξερει, του το δειχνω ακομα και πανω στην κουβεντα αλλα οχι μονο εκει ακομα και σε πραξεις. απλα με μπερδευει η συμπεριφορα του, ενω περιμενα οτι θα ανοιξει συζητηση για μας, εκεινος δεν ανοιξε καθολου, πηγα να ανοιξω εγω, αλλαξε κουβεντα και μετα τον ειδα καπως σκεφτηκο σε καποιες φασεις. Οσο για το να περναμε χρονο, ηδη εχω αρχισει να το εφαρμοζω... μιλησαμε προσφατα και του ειπα να κανονιζουμε πιο συχνα να τα λεμε απο κοντα και ηταν θετικος σε αυτο. λες την επομενη φορα που θα συναντηθουμε απο κοντα αν δεν ανοιξει εκεινος θεμα, να ανοιξω εγω μηπως και βγαλω μια ακρη? αλλα αν παλι αρχισει το ιδιο σκηνικο με την προηγουμενη φορα? ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #127106 από XxXGreGXxX στις 11 Μαΐου 2014, 3:28μμ
![]() ![]() μηνύματα: 392 ![]() |
Απο την στιγμη που θελει να βγαινεται παει να πει οτι κατι νιωθει και αυτος. Δεν χρειαζεται να " ανοιξετε" κουβεντα.. Απλα περαστε ομορφα. Οτι ειναι να γινει θα γινει. Νιωστε την στιγμη :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |