Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μάθετε από τα λάθη των γονιών σας. Χρησιμοποιήστε αντισύλληψη.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

Μου αρέσει ένα αγόρι αλλά έχει σχέση...

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #124362 από Servant Of Art στις 25 Δεκεμβρίου 2013, 1:55πμ

Servant Of Art

Εικονίδιο
μέλος από: 15/7/2013
Λοιπόν ασ τα πάρω από την αρχή είμαι ένα bi αγόρι και μου αρέσει ένα άλλο bi αγόρι(η πρωτοτυπία πάει σύννεφο) so βρισκόμαστε στον ίδιο χώρο κάθε μέρα και είχα νιώσει έλξη για αυτόν από πολύ νωρίς,στην αρχή βέβαια δεν γνώριζα τον σεξουαλικό του προσανατολισμό,μετά τον έμαθα,μαζί με αυτό έμαθα πώς έχει και σχέση(i have good news and bad news for you)δε λέω του την έπεφτα αλλά διακριτικά,και έβλεπα κάποιες μικρές αντιδράσεις,γενικός είμαι ένας άνθρωπος με ελάχιστες εμπειρίες πάνω στο θέμα. Και εδώ έρχεται το ερώτημα που με σκοτώνει, να σεβαστώ το γεγονός πώς έχει σχέση(να προσθέσω πώς δεν μου δίνει δικαιώματα)η να ακολουθήσω το ζωώδες ένστικτό μου?Θέλω άπλα να απομυθοποιήσω κάποιες καταστάσεις στο κεφάλι μου...δεν ζητάω σχέση απλά ένα βλέμα,ένα άγγιγμα,ένα φιλί!Να σημειώσω επίσης πώς η σχέση που έχει είναι εξ αποστάσεως(και με άνδρα βεβαίως,βεβαίως)και υποκειμενικά ελέυθερη. Μήπως είμαι πουτανάκι η απλά ένας καψούρης?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #124380 από ntenimarkora στις 26 Δεκεμβρίου 2013, 2:10μμ

ntenimarkora

Εικονίδιο
μέλος από: 25/12/2013
εγω πηστευω πως οταν μας αρεσει καποιος που εχει σχέση να πηγαινουμε και να του το λεμε. Δεν ειναι ουτε θεμα σαβουαρ βιβρ ουτε θεμα αγενειας :P τι σε νοιαζει εσενα αμα εχει σχεση?? Το ενδιαφερον δεν εκφραζεται με γνωμονα αν ο αλλος ειναι δεσμευμενος η οχι :P γιατι μπορει και αυτονου να του αρεσεις και να χωρισει οταν το μαθει ή να ψαχνει αφορμη να χωρίσει γενικα γιατι μπορει να μην ειναι ευτιχισμενος με την σχεση του και να παρουσιαστικες εσυ και να σε προτιμισει και αλλα πολλα σεναρια που ειναι υπερ σου :P τωρα αμα σου πει οτι ''ξερεις κατι...οχι..γιατι ειμαι σε σχεση'' τοτε νταξει αστον και πηγαινε παρακατω χωρις στεναχωριες και τα λοιπα. αυτα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login