Μήνυμα στις 15/2/2014 στις 00:56 @Flame
εεε οχι αυτο δεν το εχει ανακαλυψει κανεις, ολα ειναι μεσα απο μια φαντασια η οποια ειναι πολυ εντονη. βεβαια σου λεω οτι ξερω. Ειχα εναν καθηγητη ο οποιος εκανε ενα μεταπτυχιακο πανω στις δυνατοτητες του μυαλου και μου ειπε για αυτην την ασκηση οταν τον ειχα ρωτησει σχετικα με την αστρικη προβολη και ολα αυα που ειχα δει στο ιντερνετ μια μερα και μου ειπε οτι σου εγραψα. Οτι δεν υπαρχει περιπτωση πραγματικα να βγαλεις το ''πνευμα σου και να το αφησεις να περιπλανηθει, αλλα μπορεις να φερεις στο μυαλο σου εικονες και να ασχοληθεις με αυτες για πολυ ωρα οπως κανουν οι γκουρου και οι διαλογιστες που βλεπουμε ή οι ινδοι που καθονται ωρες και διαλογιζονται. αυτο μονο. ή οι ψυχαναλητες που χρησιμοποιουν αυτην την μεθοδο για να δουν τι υπαρχει στο υποσυνυδητο σου
Πήγαινε στο θέμα: Αστρικη προβολη
Μήνυμα στις 14/2/2014 στις 21:49 @Flame
Αποδεκτή απάντηση:Η αληθεια ειναι οτι δεν θα καταφερεις ποτε να ''βγεις '' απο το σωμα σου και να περιπλανηθεις στην κυριολεξια. Το αποτελεσμα που πρεπει να καταφερεις ειναι να περιπλανηθεις μεσα σε μια φαντασια καθως τα ματια σου ειναι κλειστα με τροπο τετοιο ωστε να μην αντιλαμβανεσαι τον πραγματικο κοσμο γυρω σου.Η ασκηση εχει ως εξης Καθεσε με τετοιο τροπο ωστε να εισαι αναπαυτικα και να μην ενοχλησε απο τιποτα ουτε να μουδιαζεις να εισαι σε απολυτη ανεση κλεινεις τα ματια και προσπαθεις να εστιασεις στα χρωματα και τα σχεδια που βλεπεις οταν τα βλεφαρα σου ειναι κλειστα ταυτοχρονα προσπαθεις να ακουσεις την αναπνοη σου και πως αυτη μπαινει και βγαινει, πως περναει μεσα απο της φλεβες σου τα οργανα σου και λοιπα Η ουσια ειναι να βγαλεις απο το μυαλο σου καθε σκεψη και βαλεις το μυαλο σου σε μια αδρανεια δηλαδη να ειναι καθαρο να μην σκευτεται τιποτα οσο τα κανεις αυτα αφηνεις τα χερια σου χαλαρα και τα ποδια μεχρι να εσθανθεις οτι δεν μπορεις να τα κινησεις. αφου νιωθεις οτι εχεις χαλαρωσει τοσο που δεν μπορεις να κου νισεις χερια ποδια αρχιζεις να φανταζεσαι πρωτα διαφορα πραγματα οπως πχ ενα τεραστιο 3 που ειναι ο αριθμος της χαλαρωσης, μετα φανταζεσαι οτι εισαι εσυ και περπατας εκει και εκει, μετα οτι εισαι εσυ και καθεσαι διπλα σου και σε βλεπεις που καθεσαι ξαπλωμενος..και ετσι σιγα σιγα προσπαθεις να δημιουργεις εικονες με τα ματια κλειστα μεχρι που να ποροθεις τοσο που να ειναι σαν να βλεπεις μια ταινια μ κλειστα ματια. Η ασκηση αυτη δεν ξερω ποσο θα σου παρει εσενα εμενα μου πηρε αρκετο καιρο περιπου 6-7 μηνες για να καταφερω να συγκεντρωνομαι να αδιαζω το μυαλο μου και να αναπτυξω την φαντασια μου τοσο πολυ ωστε να την αναπαριστω μπροστα στα βλεφαρα μου οπως στα ονειρα που βλεπουμε οταν κοιμωμαστε. παντως εχει ενα πολυ καλο αποτελεσμα οτι αφηνεις τον εγκεφαλο σου να ξεκουραζεται απο ολες τις πληροφοριες της ημερας και επισης οταν ξυπνας νιωθεις πιο ομορφα αλλα φυσικα ολα αυτα ειναι mind tricks δηλαδη μερικοι τα θεωρουν ανορθωδωξα αλλοι τα κοροιδευουν... Πήγαινε στο θέμα: Αστρικη προβολη
Μήνυμα στις 14/2/2014 στις 20:03 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:ε καλε μην σκασεις κιολας αμα ειναι ρωτατην που θα ηθελε αυτη να παει για να νιωθει πιο ανετα και πηγαινε τηΠήγαινε στο θέμα: SOS πρώτο ραντεβού
Μήνυμα στις 14/2/2014 στις 20:02 @Flame
πρεπει να εξασκηθεις στον διαλογισμο και στην μεθοδο ανθυποβολης Χανς πρωτα για αρκετο διαστημα για να καταφερεις να κανεις αστρικη προβολη Με την μεθοδο του διαλογισμου και της αυτοπροβολης θα προσπαθησεις μεσω της φαντασιας να δεις τον εαυτο σου οπως θα φαινοταν αν στεκοσουν απεναντι του η απο πανω του πρεπει να εισαι σε απολυτο σκοταδι, με υσηχια και οταν ο νους σου σκευτει κατι αλλο να ξανααρχιζεις την ασκηση απο την αρχη. Αργοτερα να διευρινεις το μυαλο σου οχι μονο βλεποντας τον εαυτο σου σαν να ησουν απεναντι του αλλα περιπλανομενος μεσα στο σπιτι και αργοτερα εξω απο το σπιτι και κανοντας διαφορα πραγματα. αλλα αυτο δεν μπορεις να το κανεις απο την πρωτη φορα, το πετυχενεις σταδιακα Πήγαινε στο θέμα: Αστρικη προβολη
Μήνυμα στις 14/2/2014 στις 19:57 @Sex
μα ειναι δυνατον 5 εκατοστα πεος ειναι ------------------------------- τοσο το κεφαλι δηλαδη ποσο ειναι και ο κορμοσ ποσο :P και δευτερον μιλαω εκ πηρας απο συζητησεις που ειχα με την γυναικολογο μου τοσα χρονια, δεν ειναι τοσο ευκολο να κανεις παιδι, ζευγαρια προσπαθουνε να κανουνε μηνες και δεν πιανουνε Πήγαινε στο θέμα: βοήθεια
Μήνυμα στις 14/2/2014 στις 19:41 @Sex
@Dieftharmenos 5 ekatosta den kanei diisdisi kan.. kai episis pes oti ekpermatonei aftos me ta 5 ekatosta. ama einia methismenos h pernei ousies einai adinamo to sperma tou, diladi den kanei tipota alla as poume oti den einai oute mehtimesmenos oute pernei ousies. prepei na xisei mpoliko prama kai me kapio tropo na bei mesa sto kolpo tis. pess oti h gineka to pernie kai to vazei moni tis mesa sto tetio tis to sperma. an h gineka den einai se gonimes meres h pithanotites silipsis einai pali xamiles pali sorry gia ta greeklish den exw ellinika Πήγαινε στο θέμα: βοήθεια
Μήνυμα στις 13/2/2014 στις 23:38 @Sex
θελω να φανταστεςι την εικονα να χωνεις διαφορα στον κολπο σου για ικανοποιηση.... αν σου αρεσει οκ. πηστευω ομως οτι Αφου νιωθεις πως εχεις σεξουαλικες ορμες αντι να τις αντιμετωπιζεις ετσι, κανε καμια σχεση η κανε τιποτα με κανεναν αλλο ανθρωπο , θα κανεις και γνωριμιες ετσι. Ειναι ανθυγιινο να βαζεις στον κολπο σου αντικειμενα που δεν ξερεις πως αντιδρανε οταν ερχονται σε επαφη με ουρα και υγρα απο τον κολπο, μπορει να παθεις καμια ουρολυμοξη και μετα αντε να εξηγεις πως και γιατι. Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός
Μήνυμα στις 13/2/2014 στις 23:26 @Sex
οταν κανεις σεχ με περιοδο σιγουρα θα δημιουργηθει κατι η θα σταματισει η θα κανει περισσοτερες μερες να φυγει..με καποιον τροπο παντως θα διαταραχθει. Τωρα εγκυος δεν μενεις ουτε απο πρωκτικο διοτι το σπερμα χυνεται μεσα στο παχυ εντερο και οχι σε οργανο γονιμοποιησης. ουτε απο σπερμα που ακουμπισε το αιδιο σου μαζι με νερο που πλενωσουνα. Γενικα πρεπει το πεος να εισχωρισει βαθια μεσα 14 εκατοστα (η αποσταση απο την τρυπα ως την μητρα) ,να ακουμπισει την μητρα ,να εξπερματωσει τοσο βαθεια που το σπερμα απο την πιεση να χυθει με χειμαρωδη τροπο μεσα στη μητρα στις σαλπιγκες και απο εκει να φτασει το ωάριο το οποιο με τη σειρα του ειναι σε θεση να δεχτει σπερματοζωαρια δηλαδη να εινια σε μερες γονιμοποιησης οι οποιες ειναι 2-3 μερες 10-12 μερες μετα περιοδου και 10-12 μερες πριν της επομενης περιοδου οππου παρουσιαζοντε καποια υγρα με υφη ασπραδιου αυγου σαν βλεννα. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΕΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙς ΑΛΛΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.
Πήγαινε στο θέμα: βοήθεια
Μήνυμα στις 13/2/2014 στις 23:10 @Διάφορα
Λοιπον θα σου πω αυτα που εκανα εγω και εκανα κυλιακους σε 1 μηνα. Βεβαια δεν ημουνα χοντρουλα , ημουνα πολυ αδυνατη αλλα ειχα λιγη κιλιτσα μπροστα και ηθελα να γραμωθει το λυπος αυτο. Πριν το μεσημεριανο φαγητο μεταξυ 12 -1 ετρεχα επιτοπου για 15 λεπτα, μετα εκανα καποιες διατασεις, καποια τεντωματα, κατι ασκησης για το ισιομα της πλατης καποια πους απσ και τελος εκανα καποιυς κυλιακους ξεκινησα απο 5 κυλιακους και καθε μερα εκανα και απο εναν παραπανω. μετα την πρωτη εβδομαδα εκανα πολυ ανετα κυλιακους και μετα την δευτερη ειχε πετρωσει η κοιλια μου μετα την 3 εβδομαδα αρχιζαν να φεντονται γραμμωσεις φορ πακ. Βεβαια ακολουθησα και μια απλη διατροφη εκοψα της μαγιονεζες απο τα τοστ και τις βλακιουλες και πριν φαω μεσημεριανο επινα νερο για να γεμιζει το στομαχι μου και να μην χρειαζεται να φαω πολυ. Αναλυτικά οι ασκησεις που εκανα ητανε οι εξης. Επιτοπου Τρεξιμο (καιει το λιπος της κοιλιας) Διατασεις (ζεστενεις τους μυς) Ασκησεις για ισιομα πλατης (δες γουγλ ''ασκησης σκολιωσεις'') ισιονεις την πλατη σου ωστε να μπορεις να ασκησε σωστα και να κατανεμετε το λυπος καλυτερα τα γνωστα πουσαπς που ξερεις για να καψεις καποιες θερμιδες και να ανοιξει η πλατη για να μην ειναι δυσμορφο το σωμα και τελος κοιλικους με ποδια λυγισμενα και επειτα κοιλιακους με ποδια που ενονοντε με αγκώνες εναλαξ Πήγαινε στο θέμα: Κοιλιακοί
Μήνυμα στις 13/2/2014 στις 22:55 @Sex
Αν και ειναι λιγο γενική η περιγραφη που εδωσες...πηστευω οτι μια κοπελα δεν μιλαει σε αυτον που εμαθε οτι την γουσταρει για 2 λογους. Η δεν της αρεσεις και στο δειχνει ετσι γιατι δεν θελει να σου δωσει δικαιωματα ουτε να σε πληγωσει Η αμα ειναι μικρη σε ηλικια δεν σου μιλαει γιατι ντρεπετε γενικα... Πήγαινε στο θέμα: Έχω πρόβλημα με μια κοπέλα... |