Μήνυμα στις 25/12/2013 στις 01:55 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπόν ασ τα πάρω από την αρχή είμαι ένα bi αγόρι και μου αρέσει ένα άλλο bi αγόρι(η πρωτοτυπία πάει σύννεφο) so βρισκόμαστε στον ίδιο χώρο κάθε μέρα και είχα νιώσει έλξη για αυτόν από πολύ νωρίς,στην αρχή βέβαια δεν γνώριζα τον σεξουαλικό του προσανατολισμό,μετά τον έμαθα,μαζί με αυτό έμαθα πώς έχει και σχέση(i have good news and bad news for you)δε λέω του την έπεφτα αλλά διακριτικά,και έβλεπα κάποιες μικρές αντιδράσεις,γενικός είμαι ένας άνθρωπος με ελάχιστες εμπειρίες πάνω στο θέμα. Και εδώ έρχεται το ερώτημα που με σκοτώνει, να σεβαστώ το γεγονός πώς έχει σχέση(να προσθέσω πώς δεν μου δίνει δικαιώματα)η να ακολουθήσω το ζωώδες ένστικτό μου?Θέλω άπλα να απομυθοποιήσω κάποιες καταστάσεις στο κεφάλι μου...δεν ζητάω σχέση απλά ένα βλέμα,ένα άγγιγμα,ένα φιλί!Να σημειώσω επίσης πώς η σχέση που έχει είναι εξ αποστάσεως(και με άνδρα βεβαίως,βεβαίως)και υποκειμενικά ελέυθερη. Μήπως είμαι πουτανάκι η απλά ένας καψούρης?
Πήγαινε στο θέμα: Μου αρέσει ένα αγόρι αλλά έχει σχέση...
Μήνυμα στις 15/7/2013 στις 21:53 @Διάφορα
Γειά σας , ειμαι 17 χρονών και μόλις τέλειωσα το λύκειο (ΓΕΛ) πανελλήνιες δεν έδωσα γιατί το βιάβασμα το έχω παρατήσει εδω και χρόνια,η υποκριτική ειναι αυτο που με παθιάζει πραγματικά και μ'αυτήν και μόνο θέλω να ασχοληθώ.Θα προσπαθήσω να περάσω στήν δραματική σχολή Κ.Θ.Β.Ε και όπως αντιλήφθικα είναι δύσκολο,πρόκειται για μια απο της 2 μεγαλήτερες δραματικές σχολές της χώρας οπότε απαιτείται μεγάλο ταλέντο,δεν ξέρω με σιγουριά αν το κατέχω αλλα θέλω να προσπαθήσω,σκοπέυω να παω και στα σεμινάρια που γίνονται κάθε χρόνο για της συγκεκριμένες προκριματικές εξετάσεις,αυτώ που ενδιαφέρομαι να μάθω είναι αν υπάρχει κάποιως που αίχει εμπειρία πάνω στο θέμα και μπορεί να με συμβουλέψει.
Πήγαινε στο θέμα: Δραματική Σχολή |