Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Πέρασα να δω ένα φίλο που ήταν στο κρεβάτι, βρήκα στο σπίτι στέφανα και την αυλή γεμάτη :(
Παρασκευή, 18 Απριλίου

Τον θελω αλλα μαλλον ειναι πια αργα...

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #123522 από ScandalousAngel στις 14 Οκτωβρίου 2013, 9:31μμ

ScandalousAngel

Εικονίδιο
μέλος από: 3/7/2012
Γεια σας! Καποτε τα ειχα με ενα αγορι για 4 μερες (so so long..) ουσιαστηκα προεκυψε στην 4ημερη εκδρομη του σχολειου μου και ηταν ξαφνικο αλλα αλλαξε την ζωη μου. Ένιωσα για πρωτη φορα πως ειναι να να εχεις καποιον διπλα σου να σε νοιαζεται. Κρυβομασταν ομως γιατι δεν θελαμε να μαθευτει και αυτο ηταν το πιο δυσκολο απ'ολα. Χωρισαμε λοιπον κατι που το συμφωνησαμε και οι δυο. Φανταστηκα πως οτι ειχε γινει σε εκεινη την εκδρομη θα εμενε για παντα εκει. Συνεχισαμε να κανουμε παρεα γιατι πραγματικα ταιριαζουμε. Το καλοκαιρι εκεινης της χρονιας ενω ειχαμε ερθει κοντα η κολλητη μου (πρωην) μου ειπε οτι της αρεσει. Εγω τα χασα παρ'ολα αυτα η αγαπη μου γι αυτο το αγορι μας οδηγησε σε μια κρυφη οχι σχεση αλλα κατι τετοιο που απλα δεν ηταν επισημο γιατι ποτε δεν ειχαμε πει οτι εχουμε σχεση. Η ανασφαλεια μου ομως και η αναποφασιστηκοτητα μου οπως και η πιεση που δεχομουν απο την φιλη μου γιατι πιστευε πως κατι γινεται με οδηγησε στο να τα γκρεμισω ολα και να πικρανω αυτο το αγορι. Μετα απο αγωνες καταφερα να γινουμε παλι φιλοι αλλα αυτη τη φορα μονο αυτο. Μετα ηρθαν οι εξετασεις ψιλλοχαθηκαμε και μιλουσαμε λιγο στο φβ. Φετος του ειπα πως αισθανομαι και μου ειπε οτι δεν τραβαει αλλο και του λεω οκ ας μεινουμε φιλοι. Τωρα μιλαμε και με κοιταει τοσο εντονα και που και που τον περνω αγκαλιτσα παιζουμε λιγακι και προσπαθω να κανονισω εξοδο. ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ οτι τον θελω και πρεπει να κανω κατι..ποια ειναι η γνωμη σας?

Υ.Γ σορρυ για τα ορθογραφικα
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #123523 από άσχετος στις 14 Οκτωβρίου 2013, 9:53μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012

Αποδεκτή απάντηση

Μην χάσεις άλλο τον χρόνο...Μην αργείς!Μόνο που σε κοιτάει,έντονα που λες και σε αφήνει να τον αγκαλιάζεις και να παίζεται αυτά τα παιχνιδάκια που λες σημαίνει πως σε θέλει..Η γνώμη μου είναι να του πεις να βγείτε,μην του το πεις απότομα και όχι από το φβ,προσπάθησε από κοντά,αν δεν μπορέσεις τότε από φβ,αλλά μην του το πεις έτσι στο ξεκάρφωτο..Αν του το πεις από κοντά πες τους κάτι όπως"κοίτα "όνομα" είχαμε πει πριν καιρό πως θα μείνουμε μόνο φίλοι,αλλά έκανα λάθος,είσαι πολύ σημαντικός για εμένα κλπ" και θα δεις από την έκφραση του αν σε θέλει ή όχι...Είναι σαν να του ζητάς για σχέση.. ;)
Αν δεν μπορέσεις από κοντά πες του να βγείτε από φβ,κιν ή ότι άλλο μιλάτε..

Και μια φιλική συμβουλή,ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ μην σκέφτεσαι τι θα πουν οι άλλοι,δικιά σου,δικιά σας είναι η ζωή ότι θέλετε θα κάνατε...Και πάντα,όλες οι σχέσεις,χαλάνε για αυτό,επειδή σκέφτονται τι θα πουν οι άλλοι!Αν πει κάποιος τίποτα,μην σε νοιάζει πες του ένα" στα @@ μου σε γράφω και κάνω τον ζωγράφο" ή καν μην δώσεις σημασία..
Καλή τύχη!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #123524 από ScandalousAngel στις 14 Οκτωβρίου 2013, 9:58μμ

ScandalousAngel

Εικονίδιο
μέλος από: 3/7/2012
Axx μου φτιαξες την ημερα Ασχετε που δεν εισαι καθολου θα ακολουθησω τις συμβουλες σου και θα σε ενημερωσω συντομα
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login