Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Διατηρείτε τις τουαλέτες καθαρές. Η καθαρίστρια δεν ξέρει κολύμπι.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Πρόβλημα με κοπέλα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #123051 από Surfer123 στις 16 Σεπτεμβρίου 2013, 9:35μμ

Surfer123

Εικονίδιο
μέλος από: 16/9/2013
Γεια σας παλικάρια του ftou. Ειμαι νέος στο forum και παραδέχομαι πως είναι από τα πιο Γ@Μ@Τ@ site. Εχω λύσει πολλές απορίες μου μέσω των θεμάτων μου ήδη έχουν γράψει τα μέλη αλλά τώρα πιστεύω πως ήρθε η ώρα να γράψω και εγώ το δικό μου πρόβλημα. Σχετικά με το topic τώρα να σας πω πως ειμαι 15 χρόνων και κανονικά δεν θα πήγενα στο Λύκειο της γειτονιάς μου(Εδώ πρεπει να σας πω πως μόλις τελείωσα το δημοτικό έκανα μεταγραφή σε άλλο γυμνάσιο άρα θα έπρεπε να πάω και σε άλλο Λύκειο ) αλλά τελικά τώρα που τελείωσα το γυμνάσιο (ειμαι 1η λυκείου ) γύρισα πίσω στο Λύκειο της γειτονιάς μου . Στο ψητό τώρα... Θυμάμαι τους συμμαθητές μου είχα στο δημοτικό τους εχω και στο Λύκειο . Οπως είναι φυσικό τότε δεν με ενδιέφερε κάποια ( κοιτούσα μόνο να κανω μαλακιες xD) τώρα όμως ξαναβρήκα τους παλιούς συμμαθητές μου και οι κοπέλες ήταν όλες μια και μια...ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ!!.(μην παρασερνεστε ομωσ μονο τη 1 μου αρεσει xD)Δυστηχως δεν εχω ξανακάνει σχέση ούτε ερωτική εξομολόγηση και τα σχετικά .Οι μόνες εμπειρίες που είχα ήταν από κάτι μ π α ζ α με όλη τη σημασία της λέξης που μου τα ζητούσαν να τα φτιάξω μαζί τους κατα διαστήματα και όπως ήταν φυσικό δεν δεχομουν. Τώρα να σας πω πως ειμαι 1,75 αδύνατος και με κάστανα μαλλιά και ματια. Πιστεύω πως το σημαντικότερο μειονέκτημα που εχω είναι πως ντρέπομαι να μιλάω με κοπέλες εκτός από τα μαθήματα . Επίσης να σας πω πως με αγόρια ειμαι πολύ σκανδαλιαρης και ζωηρος. Το ίδιο συμβαίνει και με την αυτοπεποίθηση μου στα κορίτσια . Είναι πολύ χαμηλή ενώ με τα αγόρια το αντίθετο. Τώρα η κοπέλα που θελω όπως και σχεδόν όλα τα παιδιά του σχολείου με ξέρουν πολύ καλά από το δημοτικό και έχουμε πολύ καλές φιλικές σχεσεις . Θα ήθελα να μου πείτε τρόπους να προσεγγισω την κοπέλα (ερωτικά) καθώς και ποιος τρόπος προσέγγισης αρεσει περισσοτερο στα κορίτσια . Τέλος συγνώμη αν σας κουρασα αλλά χρειάζομαι απαντήσεις το σηντομοτερο δηνατο. ευχαριστώ προκαταβολικά ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #123061 από Surfer123 στις 17 Σεπτεμβρίου 2013, 2:08μμ

Surfer123

Εικονίδιο
Plssss απαντήσετε ;(
προφίλάλλα...˵quote˶
2
Μήνυμα #123082 από mariathir9s στις 18 Σεπτεμβρίου 2013, 3:29μμ

mariathir9s

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 18/9/2013

Αποδεκτή απάντηση

Λοιπον φιλε μου εφοσον μιλατε με την κοπελα και γνωριζεστε απο το δημοτικο δεν θα ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα.Εχεις δυ
ο επιλογες.Η να πας να της μιλησεις να της δειξεις αμεσως το ενδιαφερον σου και να της ζητησεις να τα φτιαξετε η να την προσεγκισεις πρωτα φιλικα ενω αν σε γουσταρει και της το παιξεις μια κρυο μια ζεστο θα τρελαθει.Πιστεψε με ειμαι κοριτσι και το στυλ φτυσιμο κανει τα κοριτσια να πεισμωνουμε και να σας θελουμε ακομη πιο πολυ.Θα βοηθουσε πολυ αν την εχεις φιλη στο fb.Παντως απο εκεινη μην περιμενεις και πολλες κινησεις.Γιατι δεν μου περιγραφεις λιγο τον χαρακτηρα της κοπελας για να μπορεσω να σε βοηθησω?
φιλακια,
Μαρια
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #123085 από Surfer123 στις 18 Σεπτεμβρίου 2013, 5:05μμ

Surfer123

Εικονίδιο
Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση σου σχεδόν με καλυψες. Τώρα ο χαρακτήρας της μπορώ να πω πως είναι φιλικός και καθόλου αντιπαθητικος(όπως κάτι ψωνισμενες που το παίζουν κάποιες ). Βέβαια όλα αυτά σου τα λέω με επυφιλαξη επειδή είχαμε να ειδωθουμε και να τα πούμε 3 χρόνια και δεν μπορώ να ειμαι τελείως σίγουρος τεσπα. Σχετικά με την συμπεριφορά της μου την έδωσε λίγο σήμερα επειδή εγώ της μιλούσα και δεν μου έδινε σημασία. Ετσι και εγώ την αγνοούσα εντελώς τις επόμενες ώρες ούτε την κοιτουσα με αποτέλεσμα να παρατηρώ μέχρι το τέλος του σχολικού ωραρίου πως δεν είχε πάρει τα ματιά της από πάνω μου όλη την ώρα με κοιτούσε .( την έβλεπα με την άκρη του ματιού μου γιατι εγώ κάθομαι σε μπροστινό θρανίο και αυτήν αριστερά μου και λίγο πιο πίσω μου)Τέλος γιατι θεωρείς πως ειναι αδύνατο να κάνει αυτή πρώτη κίνηση ??
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login