Ειμαστε οντως μονο φιλοι;
Μήνυμα #120689 από ChristiePll στις 03 Ιουνίου 2013, 2:53πμ
μέλος από: 3/6/2013 μηνύματα: 7 0 |
Πριν δυο χρονια την τελευταια μερα τον διακοπων μου στο χωριο ειδα ενα αγορι, δεν τον ηξερα, σιγουρα δεν ηταν απο εκει..ανταλλαξαμε μοναχα δυο βλεμματα, τιποτα αλλο! Λογω του facebook δυο μερες αργοτερα τον βρηκα τυχαια ομως δεν καταλαβα απο την αρχη οτι ηταν εκεινος. Με δεχτηκε ως "φιλη" τον Αυγουστο του 2011,ειδα οτι μεναμε σε διαφορετικες πολεις και μεχρι τον Οκτωβρη δεν ειχαμε πει λεξη και τοτε ξαφνικα μια μερα εκανε like παντου στο προφιλ μου, οποτε βρηκα την ευκαιρια να του στειλω...για δυο μηνες μιλουσαμε πολυ ομορφα πεταγεμα υπονοουμενα στελναμε καρδιες φιλια, υποσχεσεις για οταν βρεθουμε..μου ειχε αφιερωσει ακομα και το "Μια φορα" του Κοργιαλλα. Ομως τον Δεκεμβρη μετα την 4ημερη του ολα αλλαξαν, εγινε αποτομος εκοψε ολες τις φατσες δεν μιλουσε, και μετα απο 3 μερες ηρθε και η αλλαγη καταστασης σχεσης απο "ελευθερος" σε "σε σχεση" τοτε χαθηκε ο κοσμος μου, του ζητησα εξηγησεις και μου ειπε αφου δεν ετρεχε τιποτα μεταξυ μας...τοτε αποφασισα να μην τον ξανασκεφτω να μην του ξαναμιλησω ματαια ομως. Αραια και που στελναμε καποιο μυνημα και εγω περιμενα τις Πανελληνιες για να ερθει επιτελους στην πολη μου. Τα αποτελεσματα των Πανελληνιων βγηκαν και αυτος βρεθηκε ακομα πιο μακρυα απο την προηγουμενη φορα. Τοτε αρχισαμε να μιλαμε καθημερινα ως φιλοι, μιλουσαμε οταν ηταν στην σχολη, και το Πασχα τον ξαναειδα...φυσικα δεν εγινε τιποτα(πιστευω πως δεν του αρεσω)Τωρα ειναι Ιουνιος σε ενα μηνα ερχεται μονιμα στην πολη μου! Όμως μου ειπε οτι ειμαι σαν την "αδερφικη" του φιλη..παρολα αυτα μ'αρεσει οσο κανενας αλλος και θελω να προσπαθησω να του το δειξω και ακομα και με ενα φιλι για ενα βραδυ θα ειμαι ευτυχισμενη! Τι να κανω; ειμαστε οντως μονο φιλοι; ή θα μπορουσε να με δει αλλιως; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #120703 από ChristiePll στις 03 Ιουνίου 2013, 8:20μμ
μέλος από: 3/6/2013 μηνύματα: 7 0 |
βοηθηστε με σας παρακαλω :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #120992 από Epistimon στις 14 Ιουνίου 2013, 12:50μμ
μέλος από: 14/6/2013 μηνύματα: 102 0 |
αν εχει ακομα σχεση δεν νομιζω οτι εχεις πολλες πιθανοτητες να τον κερδισεις...αν πραγματικα σε θελει τοτε θα στο πει η μπορει να στο φερνει σιγα σιγα εαν ειναι ντροπαλος...σου προτεινω 2 λυσεις. η πρωτη ειναι να μην του στελνεις πρωτη μηνυμα και να αργεις να του απαντας ωστε να δουμε εαν κολλησει εστω και λιγο μαζι σου και η δευτερη ειναι να προσπαθησεις να μην του φερεσαι λες και ειστε φιλαρακια...εννοω οτι πρεπει και εσυ να κανεις καποια κινηση και να μην περιμενεις παντα απο τον αλλον.... εαν σου πει οτι σε βλεπει σαν φιλη προσπαθησε να μην πληγωθεις και να ξεκοψεις σιγα σιγα μαζι του εαν δεν μπορεις να τον ξεχασεις... πιστευω να σε βοηθησα γιατι και εγω βρισκομουν σε παρομοια θεση καποτε! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #121073 από rafakosree στις 17 Ιουνίου 2013, 3:18πμ
μέλος από: 17/6/2013 μηνύματα: 4 0 |
Αποδεκτή απάντησηΑν το θες τοσο πολυ πηγαινε βρες τον...και πες του τι νιωθεις απο κοντα..ετσι θα καταλαβει οτι τον αγαπας..(αν θες δωσε μου αποδεκτη) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |