Τι θα γίνει τελικά μεταξύ μας?
Μήνυμα #111309 από Evelinlucker στις 18 Οκτωβρίου 2012, 3:38μμ
μέλος από: 2/9/2012 μηνύματα: 19 0 |
Γεια σας. :) Έχω ένα μεγάλο πρόβλημα που με απασχολεί τον τελευταίο μήνα. Πριν δυο μήνες τα είχα με ένα αγόρι πολύ καιρό. Αλλά χωρίσαμε γιατί ένα άλλο αγόρι που είχα κόλλημα τρία χρονιά ήρθε και μου είπε πως με θέλει πολύ. Δεν μπορούσα να πω όχι. Στην αρχή το είχα μετανιώσει. Αλλά μετά κατάλαβα πως επιτέλους το μεγάλο μου όνειρο να είμαι μαζί του πραγματοποιήθηκε. Μου φερότανε υπέροχα με είχε σαν βασίλισσα. Με πρόσεχε, μου έκανε όλα τα χατίρια και με επερνε συνέχεια τηλέφωνο. Ήταν πολύ γλυκός. Η πρώην του, που τα είχανε πολύ καιρό όμως τον ήθελε ακόμα και πάντα φοβόμουνα πως θα χωρίσουμε γι αυτήν. Και τελικά έτσι έγινε. Χωρίσαμε. Πηγενε και τον παρακαλούσε συνέχεια και του κλεγοτανε. Αυτός δεν τα ξαναβρήκε μαζί της, αλλά είπε πως θέλει να μην είναι με καμιά από τις δυο μας γιατί είναι μπερδεμένος. Το δέχτηκα. Από τότε, μας βλέπει και τις δυο φιλικά και μας μιλάει το ίδιο. Κάθε φορά που βγενει μαζί της φοβάμαι πως θα τα ξαναβρουνε. Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας και ακόμα δεν έχει αλλάξει τίποτα:(. Εγώ όμως τον θέλω πάρα πολύ και δεν γίνετε να τον ξεπεράσω με τίποτα, ειδικά τώρα που ζήσαμε όλο αυτό. Τον επερνα τηλέφωνο για μια συνεχόμενη εβδομάδα και δεν το σήκωνε και τελικά αφού μιλήσαμε μου είπε πως θα πάει να μείνει στην Ρουμανία για 2 μήνες. Ίσως έτσι είναι καλύτερα γιατί θα ηρεμήσει και θα έχει περισσότερο καιρό να σκεφτεί. Προσπαθώ να μην τον πρήζω και τον παίρνω σπάνια τηλέφωνο. Αυτήν η πρώην του τον θέλει πολύ. Όμως όχι τόσο όσο τον θέλω εγώ. Αυτός όμως δεν ξέρει πόσα έχω περάσει για να είμαι μαζί του. Τι να κάνω? Τον θελω απελπισμενα :( |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #111317 από Evelinlucker στις 18 Οκτωβρίου 2012, 6:50μμ
please help me:( |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #111319 από aswtos στις 18 Οκτωβρίου 2012, 7:10μμ
μέλος από: 2/9/2011 μηνύματα: 428 0 |
τι να σου πω βρε Evelinlucker...το σιγουρο ειναι πως τα κολληματα ειναι πολυ ψυχοφθορα για οποιον τα βιωνει. δεν θα σου πω να ξεκολλησεις γιατι ξερω πως δεν θα το κανεις απλα θα σου πω να μην θυσιασεις την αξιοπρεπεια σου για ενα αγορι ακομη και αν το θες πολυ γιατι στο τελος παλι εσυ θα πληγωθεις. το σιγουρο ειναι πως απο τη στιγμη που ο πρωην σου σου ζητησε να χωρισετε επειδη ηταν μπερδεμενος δεν ειχε ξεπερασει πληρως την πρωην του. αν εκεινη αποτελουσε οριστικο παρελθον για εκεινον δεν θα προβληματιζοταν καθολου. σκεψου πως θα αντιδρουσες εσυ αν ενω ησουν μαζι του σε πλησιαζε παλι ο πρωην σου. παω στοιχημα πως θα του το ξεκοβες οσο και αν επεμενε. με την πρωην του που τον διεκδικει δεν μπορεις να κανεις κατι. στην παρουσα φαση αυτος εχει την ικανοποιηση πως τον θελετε και τον κυνηγατε και οι δυο σας. ειναι η καλυτερη του! δεν ξερω τι μπορει να σκεφτει στη Ρουμανια και που θα καταληξει. στο δικο μου το μυαλο μια τετοια αποφαση δεν θα ηταν και τοσο δυσκολη αν ηξερα πως υπαρχουν δυο κοπελες που με γουσταρουν και με περιμενουν. ευκολα θα μπορουσα να επιλεξω καποια απο τις δυο ειδικα μαλιστα απο τη στιγμη που σας εχει ζησει και τις δυο σας μεσα σε σχεση. αν προβληματιζετε τοσο πολυ ισως να μην τον καλυπτει και καμια σας απολυτα ή απλα να βολευεται με αυτη την κατασταση και να ελπιζει πως ετσι μπορει να παρει πραγματα και απο τις δυο. θα σου ελεγα να μην τον παρακαλας και να μην τον κυνηγας ιδιαιτερα ειδικα τωρα που ειναι και μακρια. δεν θα κερδισεις κατι. αν εισαι σημαντικη για αυτον θα κανει και απο μονος του κινηση να επικοινωνησει. μας λες πως βγαινει με την πρωην του. μαζι σου κανει το ιδιο ή της δειχνει καποια προτιμηση γιατι αν συμβαινει αυτο τοτε μαλλον εχει παρει την αποφαση του και αποφευγει να σου το πει. παντως οσο ειστε σε αυτη την αοριστη κατασταση μην μπεις στη διαδικασια της φασης μαζι του γιατι το πιθανοτερο ειναι να βολευτει με αυτο. να του κανεις σαφες με τη σταση σου και τα λογια σου πως εσυ τον γουσταρεις, εχεις κανει θυσιες για να εισαι μαζι του, μπορεις να κανεις πολλα γι αυτον αλλο μονο αν ειναι ξεκαθαρη η σχεση σας και αυτος μαζι σου. χωρις πρωην στη μεση και αναποθασιστη σταση. δεν ειναι πως αυτη τη στιγμη ειστε φιλες μαζι του αφου υπαρχρι το ερωτικο στοιχειο. απλα δεν λετε πως εχετε και σχεση. προσεχε απλα μην παιζει μαζι σας. καθε καλο σου ευχομαι. ελπιζω να βοηθησα λιγο. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #111328 από Evelinlucker στις 18 Οκτωβρίου 2012, 8:59μμ
Με βοήθησες πάρα πολύ. Σ' ευχαριστώ.:) Δεν δείχνει προτίμηση σε καμία από τις δυο μας. Μας φέρετε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Πιστεύεις πως πρέπει να του στείλω ένα μήνυμα και να του εξηγήσω πως νιώθω και πως θέλω να έχουμε μια ξεκάθαρη σχέση? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #111329 από aswtos στις 18 Οκτωβρίου 2012, 9:16μμ
μέλος από: 2/9/2011 μηνύματα: 428 0 |
αν απο την μεχρι τωρα συμπεριφορα σου και σταση σου δεν εχει γινει σαφες τι ειναι αυτο που θες απο την μεταξυ σας σχεση μπορεις να του στειλεις ενα τετοιο μήνυμα. παντως δεν θα ηταν ασχημο να εστελνες ενα τετοιο μηνυμα. ετσι θα ξεκαθαριζες τι θαση σου, θα ηρεμουσες λιγο και θα του εδειχνε πως πλεον ειναι μονο στο χερι του να αποφασισει τι και ποια θελει. απλα προσεχε να μην φανεις πιεστικη αλλα περισσοτερο πως το κανεις ολο αυτο γιατι ουτε εσενα σου ειναι ευκολο να το χειριστεις ολο αυτο και θες να ξερει τι νιωθεις για εκεινον. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #111379 από Evelinlucker στις 19 Οκτωβρίου 2012, 4:32μμ
Θα του στείλω. Σ'ευχαριστώ και πάλι. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |