Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Πέρασα να δω ένα φίλο που ήταν στο κρεβάτι, βρήκα στο σπίτι στέφανα και την αυλή γεμάτη :(
Παρασκευή, 18 Απριλίου

Πρόβλημα συμπεριφοράς

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #110241 από madness2012 στις 25 Σεπτεμβρίου 2012, 2:51μμ

madness2012

Εικονίδιο
μέλος από: 10/8/2012
Είμαι 15 χρονών και τώρα που άνοιξαν τα σχολεία αισθάνομαι πως όλα καλά θα πάνε και πως θα περάσω πάρα πολύ ωραία.Το καλύτερο όμως είναι πως βλέπω οτι δεν είναι ένα απλό συναίσθημα αλλά και η πραγματικότητα,δηλαδή περνάω πολύ καλά όταν βγαίνω με τους φίλους μου ή στο σχολείο.

Όμως αυτή την εβδομάδα που μπαίνει συν την προηγούμενη παρατηρώ πως η συμπεριφορά μου αρχίζει και αλλάζει.Είμαι πολύ ανήσυχος όταν είμαι με τους φίλους αλλά και στην τάξη.Κάποιες φορές λέω και τα αστεία μου αλλά πολλές φορές μιλάω σαν χαζός και λέω πραγματικά ΜΑΛΑΚΙΕΣ.(αυτό συμβαίνει λιγότερο στην τάξη)

Οι φίλοι μου τις περισσότερες φορές θα γελάσουν ή θα το προσπεράσουν γιατί με ξέρουνε.Όμως αυτό που με προβληματίζει είναι τα παιδιά που γνωρίζω (έχουν έρθει κάποιοι καινούργοι και επίσης στο θρανίο μου έχω έναν διπλανό ο οποίος ήταν παλιά σε άλλο τμήμα και μία μπροστινή επίσης απο άλλο τμήμα).

Δεν έχω κάποιο πρόβλημα ή κάτι που να με βασανίζει και ξεσπάω σ αυτό.

Τι να είναι?Σας έχει συμβεί?

:)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #110247 από άσχετος στις 25 Σεπτεμβρίου 2012, 3:49μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
Όπως λέει και η λογοτεχνία,έκανες ένα άστοχο ερώτημα,δεν νομίζω να μπορεί κανένας να σου πει τι να κάνεις όταν εσύ δεν λες απολύτως τίποτα για το συναίσθημα.Μάλλον θα είσαι λυπημένος,περνάει εύκολα.Μπορεί να είσαι και ερωτευμένος(λέμε τώρα).Είναι πολλά πράγματα,αλλά εσύ ρίχνεις ένα ξερό"είναι ένα συναίσθημα".
Αν είσαι λυπημένο,προσπάθησε να βγεις έξω με τους φίλους να κάνεις κάτι τέλος πάντων που να σε κάνει ευτυχισμένο,γνώρισε κανένα κοριτσάκι.Όσο για τους φίλους,ας μου πει ένας που δεν κάνει μαλακίες μαζί τους .Αλλά προσπάθησε όσο πιο λίγες μαλακίες μέσα στην τάξη τόσο το καλύτερο
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #110249 από madness2012 στις 25 Σεπτεμβρίου 2012, 3:59μμ

madness2012

Εικονίδιο
Μα όπως ήδη είπα δεν έχω κάτι...Και στην τελική αν όντως είχα κάτι να με απασχολεί θα αντιδρούσα αλλιώς..Με φίλους όπως είπα βγαίνω και περνάω καλά...αλλά το πρόβλημά μου είναι άλλο...είναι το οτι συμπεριφέρομαι στους ξένους όπως και στς φίλους μου (να στο κάνω πιο λιανά)....
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #110253 από άσχετος στις 25 Σεπτεμβρίου 2012, 5:14μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012

Αποδεκτή απάντηση

Αχα!Δεν είναι τίποτα.Θα σου περάσει.Απλά προσπάθησε μην το κάνεις.Λίγο ευγένεια θέλει μόνο.Ή αν δεν είναι από ευγένεια,απλά προσπάθησε να μην το κάνεις,ξέρω εγώ κάθε φορά που το κάνεις τράβα μια μπουνιά στο εαυτό σου :Ρ(πλάκα κάνω) απλό είναι προσπάθησε να μην το κάνεις!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #110258 από madness2012 στις 25 Σεπτεμβρίου 2012, 5:39μμ

madness2012

Εικονίδιο
ωραία ευχαριστώ! :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login