Θέλω να την πλησιάσω.Πως?
Μήνυμα #109374 από άσχετος στις 13 Σεπτεμβρίου 2012, 3:02μμ
![]() ![]() μηνύματα: 427 ![]() |
Γεια σας! Είχα πει στο προηγούμενο θέμα πως θέλω να ξεπεράσω αυτήν που είμαι ερωτευμένος εδώ και 2 χρόνια και που είμαστε γείτονες.Ένιωθα πως τα καταφέρνω,αλλά έτυχε να είμαστε στην ίδια τάξη.Απελπίστηκα.Νόμιζα πως θα μου φάει και άλλο χρόνο από την ζωή μου και πως αυτή την φορά θα με καταστρέψει.Δεν ήθελα να πάω σχολείο μόνο και μόνο για αυτήν. Ευτυχώς στην τάξη είναι και ένα άλλο κορίτσι που δεν την παρατήρησα πολύ,τις 2 πρώτες μέρες αλλά σήμερα όταν την είδα καλά,μου άρεσε πολύ,την σκέφτομαι όλη την ώρα!Ούτε το όνομα της δεν ξέρω διότι όταν έλεγαν τα ονόματα εγώ σκεφτόμουν την άλλη.Θέλω να την πλησιάσω,νομίζω πως με αυτήν θα ξεχάσω την Χ,αλλά είμαι ακόμα ερωτευμένος με την Χ.Δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς την Χ αλλά από την άλλη μου αρέσει μια άγνωστη που δεν ξέρω καν το όνομα της. Τι λέτε πως να την πλησιάσω? (Όσο για την Χ πρέπει να την ξεχάσω,νομίζω πως κάτι τρέχει με έναν άλλον αλλά πάντα κάνει τις χαζομάρες μπροστά μου.Δεν της δίνω σημασία καθόλου,της είχα πει πως δεν με νοιάζει τι θα κάνει από εδώ και πέρα,να κάνει ότι θέλει αρκετά με πλήγωσε.Και της είχα πει πως δεν θέλω μέσα στη τάξη να μου μιλάει καν,και πως όλα τελείωσαν,αλλά αυτή ακόμα,πρώτη μέρα μέσα στην τάξη μιλούσε με τις φίλες της και όλο με κοιτούσε,οι φίλες της ξέρουν τι είχε γίνει,σήμερα πάλι τα ίδια.Αλλά δεν θέλω να ξαναγίνουμε φίλοι όπως παλιά(γνωριζόμαστε 5 χρόνια)επειδή το μόνο που θέλει είναι να με γαμάει) Τι λέτε για αυτό το θέμα κάνω το σωστό? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |