Ανανέωση του στυλ μου!
Μήνυμα #103679 από kapioa :) στις 23 Ιουνίου 2012, 3:10πμ
μέλος από: 10/2/2012 μηνύματα: 132 0 |
Γεια σε ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑ τα μελη του φτου, και γενικως σε ολους ^^ Εδω και πολυ καιρο συλλογιζομαι με τον εαυτο μου ενα θεματακι... Ξερετε εγω απο μονη μου δεν εχω καπιο συγγεκριμενο στυλ εμφανισης ουτε χαρακτηρα...ειμαι λιγο απ'ολα... Αυτο απ'οτι εχω διαπιστωσει,δεν βοιθαει και πολυ στις σχεσεις με τους ανθρωπους.Θελω να πω,εχω καταλαβει πως οταν εχεις το δικο οσυ καθαρο στυλ,οι αλλοι σε προτημουν απο αυτους που δεν εχουν ενα πρωσοπικο στυλ και δεν διχνουν προσοπικοτητα.Ας πουμε,μιαφιλη μυ ειναι χαλαρο τυπακι και ετσι ,και ολοι εχουν φαγωθει να την κανουν παρεα. Ενω εμενα που ντυνομαι με [οτι βρησκω στα μαγαζια και μου "γυαλισει" ας πουμε]πραμγατα πολυ εμπορικα και τετια,και που ακουω καπως εμπορικα τραγουδια και δεν εχω ενα δικο μου γουστο στην μουσικη...τα παιδια δεν με πανε.και προτιμουν εκεινη. Το ξερω πως σας φενεται γελειο αυτο που λεω,αλλα το πιστευω πολυ!! ΚΑι εχω βαρεθει να ειμαι το "δευτερο μελος" της παρεας,ενω το πρωτο να ειναι η αλλη με το στυλ. Αυτο που θα σας ζηταγα ειναι να μου προτεινετε διαφορα στυλ!! Για να δω πιο μπορει να μου ταιριαζει περισοτερο ;) [Ακουω απαλη ροκ= U2-Nirvana-3 doors down-Prodigy-Reagge,klp...] Ακουω επεισης μπαλαντες μεταλ= Avenged Sevenfold,Iron maiden,klp...] kai genika ola ektws apo ellhnika skyladika.(Kιαμος-κοκκινου και ολα αυτα...σε ελληνικα ακουω=απαλα ραπ πσυχολογικα(12ος-ασαρκος-6αρια-bdc-ραψοδος....κλπ...) -δεν μου αρεσει να με προσεχουν οι γυρο μου (δλδ να φωναζω να ψωνιζομαι να μιλαω για γκομενους σε ολο τον κοσμο (να ανοιγομαι) κλπ... δεν ειμαι κληστος χαρακτιρας απλα δεν μου αρεσει αυτο το τυπακι κατινουλας. ειμαι σοβαρη (με μετρο :ρ!!) και εχω λιγο χιουμορ.... -δεν ειμαι χονρη ειμι με καμπυλες-1,62 Λοιπον.... τωρα που τα ξερετε ΟΛΑ :Ρ Πειτε καμια ιδεα! Η μαλλον αρχιστε να κατεβαζετε ΟΤΙ στυλ εχετε δει στον δρομο η στην ζωη σας!! κια πειτε το μου ;ΔΔΔΔΔΔ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! <3 |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #103680 από kapioa :) στις 23 Ιουνίου 2012, 3:14πμ
μέλος από: 10/2/2012 μηνύματα: 132 0 |
* ξεχασα να σας πω= ακουω Ρεντ χοτ τσιλι πεππερς φανατικα!!!! <3 *ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥ <3<3* |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #103684 από pele στις 23 Ιουνίου 2012, 10:58πμ
μέλος από: 12/6/2012 μηνύματα: 21 0 |
Αποδεκτή απάντησηκαι εγω ετσι ειμαι και μια χαρα περναω την ζωουλα μου να σου πω κατι κανονικα δεν πρεπει να αλλαξεις εισαι αυτη που εισαι και οποιος σε γουσταρει θα ερθει διπλα σου!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #103687 από PaizeiKanenasLO στις 23 Ιουνίου 2012, 11:41πμ
μέλος από: 1/6/2012 μηνύματα: 137 0 |
Εγω συμφωνω με τον απο πανω και το λεει ακι η υπογραφη μου |
προφίλάλλα...˵quote˶ |