Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Όταν άκουσα το Νταλάρα να τραγουδάει latin, τότε είπα ότι τα έζησα όλα.
Δευτέρα, 7 Απριλίου

λαθος-καψουρα-ελπιδες;;

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #103485 από vanoula etc στις 19 Ιουνίου 2012, 4:10μμ

vanoula etc

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 15/6/2012
Παιδια εχω ξαναγραψει για το ιδιο θεμα αλλα σε λαθος κατηγορια....τεσπα...πριν κανενα 3μηνο τα ειχα με ενα παιδι...κατα τη διαρκεια της σχεσης μιλουσαμε μεσω fb μονο και φιλιωμασταν ποτε δεν ειχαμε μιλησει απο κοντα καθε φορα που πηγαινα εκει που ηταν και αυτος δεν μου εδινε και τοσο σημασια...βασικα καθολου...χωρισαμε καποια στιμγη...μετα απο καμια βδομαδα του ειπα να τα ξανβρουμε αυτος μ ειπε πως θα το σκεφτει.Την επομενη μερα εκανα την χαζομαρα να τα φτιαξω με τον φιλο του.Πριν λιγες μερες εβαλα την κολλητη μου να του πει πως τον γουσταρω κτλ.αυτος ειπε <<ε και;>>.μετα απο μια κατασταση που περασα με τους γονεις μου και κινδυνευα να φυγω απτο σχολειο η κολλητη μου του ειπε να μου συμπαρασταθει...αυτος δεν ασχοληθηκε.Σημερα εκεινος ο φιλος του του που εμαθε πως ακομα τον γουσταρω του το ειπε και τον ρωτησε αν θα ηθελε να τα ξαναβρουμε τοτε αυτος ειπε πως θα το σκεφτει αλλα προς το παρων οχι..τι λετε;ΕΛΠΙΔΕΣ;;

ευχαριστω που το διαβασατε ολο αυτο :)))
ΣΗΜΕΙΣΗ:Εγω παω 2α και αυτος 3η
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #103512 από vak410 στις 19 Ιουνίου 2012, 7:12μμ

vak410

Εικονίδιο
μέλος από: 17/6/2012

Αποδεκτή απάντηση

καταρχην βανα ειναι καλο που αναγνωριζεις το λαθος σου. Εγω σαν αντρας ρε παιδι μου.. αν μου ελεγες οτι με γουσταρεις και τα εφτιαχνες με το φιλο μου μετα δεν θα σου ξαναμιλουσα ποτε.. Αυτος μπορει να αισθανεται οτι τον χρησιμοποιησες.. Βεβαια μαλακια και αυτουνου πως ειπε οτι θα το "σκεφτει". Τι; Συμβολαιο υπογραφει;;
Το γεγονος οτι θα το ξανασκεφτει παρολου που τα εφτιαξες με το φιλο του σου δινει ελπιδες. Γι αυτο το μονο που εχεις να κανεις ειναι να κανεις ΕΣΥ την πρωτη κινηση και να εκδηλωσεις το πραγματικο ενδιαφερον σου. Απ'αυτον μην περιμενεις και πολλα γιατι ειναι σε δυσκολη θεση.
Το τι θα γινει εξαρταται μονο απο σενα.
:)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #103813 από vanoula etc στις 25 Ιουνίου 2012, 4:47μμ

vanoula etc

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 15/6/2012
παιδια 106 ατομα το χουν δει...καμια απαντηση αλλη;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #103917 από AnonimosS7 στις 27 Ιουνίου 2012, 9:39μμ

AnonimosS7

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 26/6/2012
Κοιτα εκανες χαζομαρα που τα εφτιαξες με τον φιλο του ..το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να του δωσεις ενδιαφερον και να κανεις καποιεσ προσπαθιες μηπως τα ξαναβρειτε ,μονο και μονο επειδη δειχνει να σε θελει αφου ειπε πωσ θα το σκεφτει.Αν σ δινει την εντυπωση ή σου πει πως δεν θελει ,αφησε τον γιατι εχει και δικιο..απλως πεσ του πως εκανεσ βλακεια που τα εφτιαξες με τον φιλο του..Αλλα να σου γινει ενα μαθημα και να μην ξανακανεις αλλη φορα τα ιδια..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #103919 από Noir Désir στις 27 Ιουνίου 2012, 9:58μμ

Noir Désir

Εικονίδιο
μέλος από: 11/5/2012
Ρε συ, συγγνωμη κιολας, αλλα δν νπμιζω οτι το προβλημα ξεκινησε απο τοτε που τα φτιαξες με τον φιλο του (που οντως ηταν βλακεια απο τη στιγμη που θελεις αυτον)..ετσι οπως τα λες, απο τοτε που τα χατε υπηρχε θεμα στη συμπεριφορα του..Αν σε ηθελε δεν καταλαβαινω γτ σου φερον ετσι.. Και γενικα, εμενα η συμεριφορα του μου δειχνει οτι δε νοιαζεται και πολυ..ισως να ναι καλυτερα να προχωρησεις παρακατω..
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login