Έγραψε:(Showman@12 Ιουνίου 2012)
Έγραψε:(pele@12 Ιουνίου 2012)
Σας ευχαριστωω παρααα πολυυ ^_^
λοιππον showman οντως και εγω αυτο εχω σκοπο να κανω αλλα ρε εσυ καπου κομπλαρω και αν αρχισουνε παλι τα πειραγματα ??? δεν θα το αντεξω :/
οτακυ ειναι λιγο δυσκολο να βρεθω μονη με αυτον τον τυπο γιατι ουσιαστηκα δεν παει πουθενα χωρις τα κολιταρια του... τωρα για βολτα δεν ξερω...
αλλα ρε παιδια με κοιταγε καπως ολο αυτο τ διαστημα γενικως και τωρα προσπαθει να κοιταει αλλου και οσο με αγνοει τοσο κολλαω :S
Λοιπόν και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα όλοι με κράζουν και από την γειτονιά μου(που μένει και το κορίτσι που έχω αναφέρει)μέχρι και στην ομάδα που παίζω ποδόσφαιρο.Δεν με νοιάζει τι λένε ειδικά στην ομάδα γιατί το λένε για πλάκα.Στην γειτονιά δεν θέλω να το λένε για να μην γίνει καμιά βλακεία(το ξέρουν όλοι από την γειτονιά μου ακόμα και οι γονείς της)αλλά δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι και εμένα έτσι με πείραζαν.Το κορίτσι φυσικά το πείραξε αυτό και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχουμε σχέση αυτή την στιγμή(έχουν συμβεί χίλια δυο πράγματα που αν τα γράψω θα τελειώσω αύριο).Καλό θα ήταν να μην δίνεται σημασία στους μωροδίστικους χαρακτήρες.Ή έτσι όπως λένε τις βλακείες πες τους ένα "σκάστε" και θα δεις πως δε θα ξαναμιλήσουν.
αχχχχχ βρεε showman μ σε νιωθω ρε φιλε αλλα και εγω αυτο εκανα οτι δεν με ενδιεφεραν αυτα που ελεγαν και εκανα και ελεγα πραγματα μονο και μονο για να με αφεισουν ησυχη και εκεινος το επερνε ολο και πιο στραβα -.-"
Το θεμα ξερεις πιο ειναι οτι πλεον ο τυπος με αγνωει πληρως και δεν ξερω οσο αυτος κανει οτι δεν υπαρχω τοσο εγω κολλαω περισσοτερο.
Και τοσο με ριχνει σε πελαγη απελπισιας να τον βλεπω να μου φερετε ετσι εχω προσπαθησει να τον πλησιασω αλλα εκεινος κανει οτι απλα δεν υπαρχω και κομπλαρω χειροτερα :/
Να φανταστεις μεχρι και γραμμα λεω να του στειλω μπαας και τουλαχιστον αξιωθει να το διαβασει αλλα δεν ξερω τι λετε???