Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μην πτύετε καταγής
A)bort, R)etry, I)gnore, V)alium?
Παρασκευή, 18 Απριλίου

3 εβδομάδες χωρίς γεια

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #101928 από άσχετος στις 31 Μαΐου 2012, 12:08πμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
Γεια σας!Άμα θυμάστε παλιότερα μου θέματα έχω γράψει για ένα κορίτσι που μου αρέσει.Λοιπόν στις 8 Μαΐου της τα είχα ζητήσει αλλά μου είπε πως της αρέσω αλλά δεν θέλει να τα φτιάξουμε γιατί αν χωρίζαμε μετά φοβόταν πως δεν θα μιλούσαμε άλλο(είμαστε 4 χρόνια καλοί φίλοι).Μετά από αυτά μιλούσαμε συνέχεια με μηνύματα από κινητό και από κοντά.Μέχρι που μια μέρα(πριν 15 μέρες περίπου)της έστειλα μήνυμα αλλά το μήνυμα που της έστειλα το πήρε ο αδερφός της(18 χρονών)που δεν ήξερε τίποτα για όλα αυτά.Το μήνυμα που της έστειλα ήταν"τι κάνεις".Λοιπόν το επόμενο πρωί μου έστειλε ένα μήνυμα που έλεγε να μην της στέλνω άλλα μηνύματα.Από τότε δεν έχουμε ξαναμιλήσει ούτε έχουμε βρεθεί με τα παιδιά της γειτονιάς μαζί όπως παλιά.Επίσης έβαλε 2 φίλες της και μου είπαν πως το μήνυμα δεν μου το έστειλε επειδή δεν θέλει να μιλάμε αλλά επειδή την πίεζε ο αδερφός της.Λέω τώρα που έχουμε και εξετάσεις αν βρεθούμε στον δρόμο μόνοι μας(από τον ίδιο δρόμο πάμε σχολείο)να της μιλήσω.Και αν δείξει ενδιαφέρον να την φιλήσω κιόλας.

ΥΓ:Όταν της τα ζήτησα μου είπε επίσης πως είναι μπερδεμένη και δεν ξέρει τι θέλει και πως η απόφαση μπορεί να αλλάξει άμεσα.

Παιδιά καίγομαι θέλω συμβουλές!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #101929 από aswtos στις 31 Μαΐου 2012, 12:23πμ

aswtos

μέλος από: 2/9/2011

Αποδεκτή απάντηση

μιλησε της, δειξε της ενδιαφερον και προσπαθησε να σκασεις τον παγο που εχει δημιουργηθει τελευταια. απο την αντιδραση της και την συμπεριφορα της θα καταλαβεις αρκετα πραγματα. η γνωμη μου ειναι να μην προσπαθησεις να την φιλησεις ετσι στο ακυρο γιατι δεν ξερεις πως μπορει να αντιδρασει ειδικα απο τη στιγμη που νιωθει και καπως πιεσμενη απο την οικογενεια της. μπορει να της φανει πως βιαζεσαι και την θες μονο για τετοια. απλα αν δεις πως σπαει ο παγος, ειναι χαμογελαστη, θελει να μιλησετε και δεν προσπαθει να σε αποφυγει προσπαθησε να αναπτυξεται και σωματικη επαφη. απο τη στιγμη που γνωριζεστε και τοσα χρονια θα εχετε μια οικειοτητα. δεν σου λεω να το χουφτωσεις αλλα να της χαιδεψεις ισως το χερι, να την πιασεις απο τον ωμο, να τις χαιδεψεις λιγο το προσωπο, τα μαλλια. κατι τετοιο τελος παντων. ετσι θα σε νιωσει πιο κοντα της. μιλα της ειλικρινα και οχι πιεστικα, πες της πως σου ελειψε που τοσο καιρο δεν μιλουσατε και δεν βλεποσασταν, πως η παρουσια της σου φτιαχνει τη διαθεση και τετοια. αμα προχωρησει παρα πολυ ολο αυτο και μιλατε για ωρα και δεις πως ολη η κατασταση παει πολυ προς το μερος σου τοτε κανε και κινηση να την φιλησεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login