Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ο υπολογιστής δε θ' αντικαταστήσει ποτέ τις εφημερίδες. Τι μπορεί να τυλίξει κανείς με έναν υπολογιστή;
Παρασκευή, 18 Απριλίου

Λέτε να ξενέρωσε ή βαρέθηκε να περιμένει

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #98984 από άσχετος στις 24 Απριλίου 2012, 3:37μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
Γεια σας.Πριν από ενάμιση μήνα είπα σε μια φίλη μου να πει σε αυτήν που γουστάρω ότι την θέλω και την αγαπάω.Και αυτή δεν το πήρε αρνητικά ίσα ίσα από τότε άρχισε να μου μιλάει και τέτοια(από τον Αύγουστο δεν μιλούσαμε μέχρι που έμαθε ότι την γουστάρω).Μάλλον θα περίμενε να κάνω εγώ την 1η κίνηση αλλά εγώ είμαι του τύπου "χέστης" σε αυτό το θέμα και ντροπαλός και δεν βρήκα το θάρρος να της μιλήσω...Λέτε να ξενέρωσε και να βαρέθηκε να περιμένει?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #99006 από zifeis στις 24 Απριλίου 2012, 4:35μμ

zifeis

Εικονίδιο
μέλος από: 19/3/2012
Λογικα αυτο παιχτηκε θα ξενερωσε
Εχεις ακομα μια ευκαιρια αν κανεις κινηση τωρα πριν προλαβει αλλος
Για να σου μιλουσε παει να πει οτι σε γουσταρε και βαρεθηκε να περιμενει να κανεις κινηση
ΑΠΛΑ ΚΑΝΕ ΚΙΝΗΣΗ
πες της να βγειτε
βασικα ποσο χρονων εισαι? αν πεις θα βοηθησει
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #99007 από άσχετος στις 24 Απριλίου 2012, 4:39μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
14 είμαστε και οι δυο!Ξέχασα να πω πως είμαστε και γείτονες....Α ναι και όταν ερχόμασταν μια φορά από το σχολείο ήμασταν σε απόσταση 20 μέτρων και κάτι είπε στην φίλη της και η φίλη της με αυτήν με κοιτούσαν.Μετά η φίλης της έφυγε επειδή φεύγει από άλλο δρόμο αυτή μου πρότεινε να πάμε μαζί σπίτι ενώ παλιότερα όταν δεν το ήξερε ούτε μου μιλούσε στον δρόμο....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #99018 από zifeis στις 24 Απριλίου 2012, 6:11μμ

zifeis

Εικονίδιο
μέλος από: 19/3/2012
αφου ειστε και γειτονες πιο ευκολα
να γυρνατε μαζι απτο σχολειο και να της μιλας
σιγα σιγα ζητα της να βγειτε
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login