Με γουσταρει??
Μήνυμα #97735 από aLeXanDra99 στις 12 Απριλίου 2012, 1:59μμ
![]() |
Μια φιλη μου πριν απο μερικους μηνες γουσταρε ενα αγορι...αλλα τωρα δεν τον γουσταρει...Οταν τον γουσταρε εγω και η κολλητη μου παντα την σπρωχναμε πανω του...Τωρα ομως αυτος εμενα και την κολλητη μου μασ κοιταει πολυ παραξενα.Μια φορα στο διαλλειμα ειμουν στο διαδρομο και αυτος με πατησε τοτε γυρισα πισω για να δω ποιος με πατησε και ηταν αυτος.Εκεινη την ωρα κοιταζομασταν λες και ημασταν ερωτευμενενοι για περιπου 15-20 δευτερολεπτα χωρις να κουνιομαστε...Τοτε ακριβως την ιδια στιγμη με τραβηξε μια φιλη μου και αυτον ενας φιλος του.Κατι τετειο ομως ειχε γινει και με την κολλητη μου και κοιταζοντουσαν για πολυ ωρα.Μια αλλη φορα οταν εγω και η κολλητη μου σχολασαμε νωρις ηταν αυτος μπροστα μου καιμε κοιταξε παλυ παραξενα και τοτε ειπε φωναχτα στον φιλο του να πανε στο γηπεδο...με την κολλητη μου τοτε πηγαμε στο γηπεδο επειδι ηθελα να δω αν ηταν εκει το αγορι που μ'αρεισει αλλα ηταν μονο ο αλλος με τους φιλους του τοτε εμεις κρυφτηκαμε με την κολλητη μου και αυτος μαλλον μας ειδε και καθοταν σ'ενα μεροσ και μας κοιτουσε και μετα εβγαλε και την μπλουζα του.Μια αλλη φορα οταν ειχε χτυπησει το κουδουνι για μεσα με την κολλητη μου πηγεναμε μεσα και κατα τυχη εκεινη την ωρα αυτος επιασε τον φιλο του και τον χτυπουσε και μολις φτασαμε εκει λει:Κατσε να περασουν τα κοριτσακια!Σε ενα αλλο διαλειμμα ειμουν με τις φιλες μου και μιλουσαμε και τοτε αυτος ερχεται και περασε αναμεσα μας ενω υπηρχε πολυ χωρος για να περασει.Μια μερα ομως που δεν ειχα παει φροντηστιριο αυτος μιλησε με την κολλητη μου και της ειπε το ονομα του..Μετα πο 2-3 μερες εμεις πηγαμε στην πλατεια καια αυτος της ειπε γεια και μετα ειπε:Με ποιον τ'αχεις!Αλλα δεν ξερω σε πια απο εμας το ειπε...Παιδια σας παρακαλω βοηθηστε με...με γουσταρει ή γουσταρει την κολλητη μου ΄ή γουσταρει και τις 2 μας?Σας παρακαλω απαντηστε |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #97742 από άσχετος στις 12 Απριλίου 2012, 2:38μμ
![]() ![]() μηνύματα: 427 ![]() |
Αποδεκτή απάντησηΓια να σε κοιτάει μάλλον σε γουστάρει.Άμα ξανακοιταχτείτε έτσι πρόσεξε τα μάτια του εάν το μαύρο μέσα στο μάτι μεγαλώσει σημαίνει ότι σε γουστάρει(αλλά είναι δύσκολο να το παρατηρήσεις).Και καμιά φορά μίλησε του και αν όταν μιλάτε κοιτάξει τα μάτια σου μετά τα πόδια(κάτω στο πάτωμα δηλαδή)και μετά πάλι τα μάτια σου είσαι σε καλό δρόμο ;-).Αν σε βοήθησα πάτα μια αποδεκτή! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #97748 από aLeXanDra99 στις 12 Απριλίου 2012, 3:04μμ
![]() |
Ευχαριστω πολυ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #97755 από aLeXanDra99 στις 12 Απριλίου 2012, 4:04μμ
![]() |
Καποιος αλλος? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #97884 από DimakosBTR στις 13 Απριλίου 2012, 7:06μμ
![]() |
Δυσκολα τα πραγματα... Πρεπει να μεινεις μονη μαζί του, μακρια απο την κολλητη σου για να καταλαβεις αν κοιταει εσενα ή αυτή. Αν επιμενει στο να σε κοιταει σημαινει προφανως ότι νιωθει κάτι για σενα. Τεσταρε το. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #98261 από aLeXanDra99 στις 17 Απριλίου 2012, 6:58μμ
![]() |
Ευχαριστω:) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |