Μήνυμα στις 4/5/2012 στις 13:49 @Διασκέδαση
Μπορώ να πω οτι δεν ταιριάζω με καμία από τις απόψεις αλλά τι να κανουμε γούστα είναι αυτά.
Πήγαινε στο θέμα: Τραγουδιστες Ειδωλα
Μήνυμα στις 2/5/2012 στις 19:29 @Θ. Κλημεντίνη
δυστυχως δεν το αποδεχονται Πήγαινε στο θέμα: Βρίσκομαι σε αδιέξοδο
Μήνυμα στις 2/5/2012 στις 19:27 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Καλά εννοειται πως πρωτα πάνε οι φιλοι και μετα η σχεση. Δεν υπαρχει "παραμερώ τους φιλους μου για τον γκομενο μου ή την γκομενα μου" γιατι οντως σχεσεις κανει πολλες και φιλους λιγους αλλα αυτο που κανει δεν ειναι καθολου σωστο. Πρεπει να καταφερει να κρατησει σε ισσοροπια και τα δυο και εντάξει τον πρωτο καιρο ας βαλει παραπανω την σχεση της μεχρι να δεσει το πραγμα. Αλλα δεν μπορεί να σε κανει τελειως περα και να σ ριχνει και το φται3ιμο. Λοιπον πες της οτι καταλαβαινεις να εχει αναγκη να βγει με τις φιλες της αλλα ξεκα6αρισε της οτι δεν σε εχει για στολιδι για να λεει πως εχει σχεση. Επισης πες της να προσπαθησει να κανονιζει τις συναντησεις της με εσενα και αυτες ετσι ωστε να μπορεί να βγαινει με ολους. Ολα αυτα με ηρεμο τονο ετσι μην κανεις καμια μαλακια και την αποπαρεις. Σου μιλαω εγω που ξερω και απο αντρικη και απο γυναικεια ψυχολογια. Αν ομως βλεπεις οτι σε ειρωνευεται και οτι σε κατηγορει αδικα και σε κοιταζει με αυτο το απα3ιωτικο βλεμμα, να της τα ψαλεις.Μην την αφησεις να σε τουμπαρει. Σε καλυψα φαντα2ομαι στα ειπα ΟΛΑ.Πήγαινε στο θέμα: Προτιμά τις φίλες τις απο εμένα!?
Μήνυμα στις 2/5/2012 στις 19:14 @Διασκέδαση
Γειά σε ολους και φτου σας, Λοιπον δεν εχω κατι σημαντικο να πω αλλα να σας ρωτησω! Ποιοι ειναι οι αγαπημενοι σας τραγουδιστες που τους θεωρειται ειδωλα. Το δικο μου ειδωλο δεν το αναγνωριζουν οι φιλοι μου και μου προκαλει απορια γιατι το μισουν τοσο πολυ. Δεν το καταλαβαινω. Περιμενω απαντηση Πήγαινε στο θέμα: Τραγουδιστες Ειδωλα
Μήνυμα στις 26/4/2012 στις 22:34 @Θ. Κλημεντίνη
Πες του οτι δεν θελεις να τσακωνεστε για ηλιθιους λογους αλλα χωρις να ζητησεις συγγωνμη ευθαιως γιατι ετσι νομι2ει οτι μπορει να σε κανει ο,τι θελει.
Πήγαινε στο θέμα: μαλωσα με εναν
Μήνυμα στις 26/4/2012 στις 22:28 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστώ για την βοηθεια... Κανενας αλλος γνωμη;
Πήγαινε στο θέμα: Βρίσκομαι σε αδιέξοδο
Μήνυμα στις 26/4/2012 στις 22:25 @Διασκέδαση
Γαμάτο Πήγαινε στο θέμα: ονομα συγκροτηματος
Μήνυμα στις 26/4/2012 στις 22:19 @Θ. Κλημεντίνη
Κοιτα δεν 3ερω αν αυτο ειναι βοηθεια ή συμβουλη αλλα οφειλω να την δωσω. Εχω εναν συμμα6ητη 15 χρονων ο οποιος την εκανε μονος του με απλα μια βελονα(κατω απο την γλωσσα) αλλα δεν μπορω να πω οτι ειναι ωραιο. Δεν λεω η τρυπα πανω απο την γλωσσα ειναι σαφως καλυτερη αλλα σκεψου τα ρισκα. Αν μολυν6εις, αν καταπιεις το σκουλαρικι, αν ματωσει γλωσσα σου, αν χτυπησει φλεβα και πονεσει; Και επισης το θεαμα ή το αποτελεσμα να ειναι αποκρουστικο αν και πολυ μοντερνο. Προσωπικα σε συμβουλευω να το ξανασκεφτεις ή να περιμενεις αλλον εναν χρονο. Εγω εχω φαει κολλημα να κανω τρυπα στο κατω χειλος μου και θελω πολυ να το κανω. Αλλα αναγκαστικα θα περιμενω λιγο καιρο ακομα. ;) Ξερω ποσο πολυ το θες αλλα υπομονη. Πήγαινε στο θέμα: Τρυπα στην γλωσσα!
Μήνυμα στις 17/4/2012 στις 00:41 @Θ. Κλημεντίνη
Τοτε να αρχισετε να μιλατε! Καποιον τροπο βρες...
Πήγαινε στο θέμα: Μου αρέσει, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω...
Μήνυμα στις 14/4/2012 στις 22:13 @Κλάψιμο
Ακριβως τα ίδια σκεφτομαι και εγω ρε εσυ. Ό,τι χαρουμενο και να μου συμβει αυτες οι σκέψεις μου μαυρίζουν την διάθεση! Αλλά να σου πω επειδη το εχω ανακαλύψει περισσοτερο καιρο στειλε μου μνμα να σου δωσω καμια συμβουλη και βιωματικες εμπειριες.
Πήγαινε στο θέμα: Τι να κάνω? |