Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Δώσε στους ανθρώπους μια δεύτερη ευκαιρία. Ποτέ όμως μια τρίτη!
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

ειμαι σε απογνωση

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #94063 από lenakiskop στις 30 Ιανουαρίου 2012, 11:26μμ

lenakiskop

μέλος από: 30/1/2012
ειμαι πραγματικα απελπισμενη...δν ξερω τι να κανω...ειμαι τρελα ερωτευμενη με τον ξαδερφο μου..μεχρι πριν λιγεσ μερες δεν ηθελα να το παραδεχτω ουτε στον εαυτο μου..ειμαστε δευτερα ξαδερφια,γενικα ειμαστε πολυ κοντα,τον τελευταιο χρονο αρχισαμε να κανουμε πολυ παρεα...μπορω να πω οτι και αυτος μου δειχνει καποια σημαδια οτι αισθανεται καπως διαφορετικα..οταν π.χ. μαθαινει οτι παιζετε κατι με καποιον αλλον και μενα ζηλευει παρα πολυ και μου το δειχνει...οπως επισης και καποιες κινησεις του,οταν με αγκαλιαζει ή οταν με φιλαει (τωρα θα μου πειτε τι λεω..)αλλα το νιωθω ωρες ωρες οτι οι κινησεις του δεν ειναι φιλικες τελειως ή "ξαδερφικες"...και οσο σκεφτομαι οτι εχει σχεση ζηλευω παρα πολυ αλλα δεν το δειχνω..φοβαμαι να του δειξω το οτιδηποτε γιατι δεν ξερω πως θα αντιδρασει και δεν θελω να τον χασω..επισης ακομα και να αρχιζε κατι μεταξυ μας δεν θα μπορουσε να εχει μελλον...ειμαι πολυ μπερδεμενη..τι να κανω? τουλαχιστον κατι για να τον ξεπερασω..τον σκεφτομαι ολη την ωρα! βοηθειστε με! (επισης εχουμε 3 χρονια διαφορα..αυτος ειναι 20 και γω 17)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #94102 από ptheolo στις 01 Φεβρουαρίου 2012, 2:06πμ

ptheolo

μέλος από: 19/10/2011
Κοιτα, το θεμα ειναι περιπλοκο... και ειστε 2α ξαδερφια και οι γονεις σας θα γνωριζονται αρα δυσκολια! Μπορεις να κοψεις την παρεα μαζι του και να το ξεχασεις με τον καιρο(ισως παρει πολυ αλλα μπορει να σου μεινει και αποθημενο)!

Μπορει να ειναι μια καυλα που εχεις τωρα και θα περασει και οχι απαραιτητα ερωτας(ειναι βαρια λεξη προσεχε πως την χρησιμοποιεις).

Μπορεις να ζησεις την περιπετεια(στα κρυφα προτιμοτερο γιατι δεν ξες τι θα κανει ο περιγυρος οταν το μαθει, οι γονεις σου πχ)

Πρεπει να κατσεις να σκεφτεις γιατι λες οτι τον εχεις ερωτευτει... η εμφανιση του ή ο εαυτος του, το ποιος ειναι?

Εγω θα διαλεγα την περιπετεια παντως και αφου βλεπεις οτι εχεις ανταποκριση ορμα.(Καλυτερα να το πεις και σε μια ΠΟΛΥ εμπιστη φιλη σου να σου πει την γνωμη της αλλα κυριως να εχεις σε καποιον να λες για εκεινον γιατι αλλιως θα τα κρατας μεσα σου κια δεν θα εξελιχτει καλα)

Σκεψου πρωτα ολα αυτα και μετα αποφασισε.

Φιλικα παντα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #94167 από lenakiskop στις 02 Φεβρουαρίου 2012, 10:20μμ

lenakiskop

μέλος από: 30/1/2012
εχω προσπαθησει να κοψω μαζι του αλλα δεν τα εχω καταφερει..το θεμα ειναι οτι πρωτη φορα νιωθω ετσι..οταν με παιρνει τηλεφωνο ή μου στελνει μυνημα παθαινω κατι..οταν τον βλεπω δεν θελω να φυγω,θελω να ειμαι συνεχεια μαζι του και μου λειπει υπερβολικα οταν κανω μερες να τον δω ή να του μιλησω,νιωθω μιση,οτι κατι μου λειπει...οταν με αγκαλιαζει νιωθω τοσο υπεροχα οταν με φιλαει παθαινω ταχυκαρδια...μου αρεσει ο χαρακτηρας του,ο εαυτος του..μου αρεσει αυτοσ που ειναι οπωσ ειναι γτ με κανει να ξεχναω τα παντα οταν ειμαι μαζι του,να ειμαι ο εαυτος μου..ειμαι σιγουρη λοιπον οτι ειμαι ερωτευμενη!τωρα οσο για την περιπετεια...φοβαμαι..φοβαμαι μην γινει κατι και το μετανιωσει..δεν θελω να τον χασω απο τη ζωη μου..σε ευχαριστω παντως που απαντησες..με βοηθησες πολυ!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login