Μήνυμα στις 28/2/2012 στις 22:53 @Θ. Κλημεντίνη
ειναι ασχημο αυτο που κανει και μπορω να καταλαβω πως νιωθεις..θα ηταν καλο να βρεθειτε και να συζητησετε πιστευω..
Πήγαινε στο θέμα: λιωνω απο ερωτα :$
Μήνυμα στις 6/2/2012 στις 20:39 @Θ. Κλημεντίνη
δηλαδη εχετε αναπτυξει μια πολυ καλη φιλικη σχεση?
Πήγαινε στο θέμα: τι μπορω να κανω μαζι του?
Μήνυμα στις 5/2/2012 στις 15:05 @Θ. Κλημεντίνη
κανε κινηση..αμα θες τοσο πολυ να τον φιλησεις καν'το..αλλιως θα σου μεινει αποθυμενο...πεστευω οτι πρεπει να κανουμε οτι νιωθουμε εκεινη την ωρα αν θες να του πεις πως νιωθεις ας πουμε πες του το...γτ και γω τα ιδια περναω βεβαια με μια διαφορα..τελος παντων μην κρατας αυτα που νιωθεις μεσα σου!
Πήγαινε στο θέμα: τι μπορω να κανω μαζι του?
Μήνυμα στις 4/2/2012 στις 15:08 @Θ. Κλημεντίνη
ε αμα δεν αισθανεσαι τιποτα ιδιαιτερο τι το σκεφτεσαι...ξεχασε τον και ψαξε για κατι αλλο...
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτική εξομολόγηση
Μήνυμα στις 2/2/2012 στις 23:16 @Θ. Κλημεντίνη
βασικα πιστευω οτι θα ηταν καλυτερα να βρεθειτε απο κοντα και να μιλησετε και εννοειτε να ειστε μονοι σας..θα καταλαβεις αν σε θελει απο τν τροπο που θα σου μιλαει..πιστευω οτι πρεπει να πεις τι νιωθεις και οτι γινει..δεν νομιζω οτι δεν σε γουσταρει απλα επειδη του ειπες οτι εσυ δεν τον θελεις πλεον φοβαται την απορρυψη...
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτική εξομολόγηση
Μήνυμα στις 2/2/2012 στις 23:05 @Θ. Κλημεντίνη
ισως ο καιρος που περασατε χωρια να εκανε καποια πραγματα να αλλαξουν..εγω παντως αν συνεχιζα να νιωθω γι' αυτον οπως πριν δεν θα το σκεφτομουν καν και θα ημουν και παλι μαζι του..
Πήγαινε στο θέμα: Πισωγυρισμα - Με θελει ακομα?
Μήνυμα στις 2/2/2012 στις 22:20 @Θ. Κλημεντίνη
εχω προσπαθησει να κοψω μαζι του αλλα δεν τα εχω καταφερει..το θεμα ειναι οτι πρωτη φορα νιωθω ετσι..οταν με παιρνει τηλεφωνο ή μου στελνει μυνημα παθαινω κατι..οταν τον βλεπω δεν θελω να φυγω,θελω να ειμαι συνεχεια μαζι του και μου λειπει υπερβολικα οταν κανω μερες να τον δω ή να του μιλησω,νιωθω μιση,οτι κατι μου λειπει...οταν με αγκαλιαζει νιωθω τοσο υπεροχα οταν με φιλαει παθαινω ταχυκαρδια...μου αρεσει ο χαρακτηρας του,ο εαυτος του..μου αρεσει αυτοσ που ειναι οπωσ ειναι γτ με κανει να ξεχναω τα παντα οταν ειμαι μαζι του,να ειμαι ο εαυτος μου..ειμαι σιγουρη λοιπον οτι ειμαι ερωτευμενη!τωρα οσο για την περιπετεια...φοβαμαι..φοβαμαι μην γινει κατι και το μετανιωσει..δεν θελω να τον χασω απο τη ζωη μου..σε ευχαριστω παντως που απαντησες..με βοηθησες πολυ!
Πήγαινε στο θέμα: ειμαι σε απογνωση
Μήνυμα στις 30/1/2012 στις 23:26 @Θ. Κλημεντίνη
ειμαι πραγματικα απελπισμενη...δν ξερω τι να κανω...ειμαι τρελα ερωτευμενη με τον ξαδερφο μου..μεχρι πριν λιγεσ μερες δεν ηθελα να το παραδεχτω ουτε στον εαυτο μου..ειμαστε δευτερα ξαδερφια,γενικα ειμαστε πολυ κοντα,τον τελευταιο χρονο αρχισαμε να κανουμε πολυ παρεα...μπορω να πω οτι και αυτος μου δειχνει καποια σημαδια οτι αισθανεται καπως διαφορετικα..οταν π.χ. μαθαινει οτι παιζετε κατι με καποιον αλλον και μενα ζηλευει παρα πολυ και μου το δειχνει...οπως επισης και καποιες κινησεις του,οταν με αγκαλιαζει ή οταν με φιλαει (τωρα θα μου πειτε τι λεω..)αλλα το νιωθω ωρες ωρες οτι οι κινησεις του δεν ειναι φιλικες τελειως ή "ξαδερφικες"...και οσο σκεφτομαι οτι εχει σχεση ζηλευω παρα πολυ αλλα δεν το δειχνω..φοβαμαι να του δειξω το οτιδηποτε γιατι δεν ξερω πως θα αντιδρασει και δεν θελω να τον χασω..επισης ακομα και να αρχιζε κατι μεταξυ μας δεν θα μπορουσε να εχει μελλον...ειμαι πολυ μπερδεμενη..τι να κανω? τουλαχιστον κατι για να τον ξεπερασω..τον σκεφτομαι ολη την ωρα! βοηθειστε με! (επισης εχουμε 3 χρονια διαφορα..αυτος ειναι 20 και γω 17) Πήγαινε στο θέμα: ειμαι σε απογνωση |