Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Πρόσκοπος: Ένα παιδί που ντύνεται σαν ηλίθιος και ακολουθεί τις οδηγίες ενός ηλίθιου που είναι ντυμένος σαν παιδί.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Θελω βοηθεια επειγοντος ! απαντηστε αμεσα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #93595 από XalaraGr στις 21 Ιανουαρίου 2012, 5:30μμ

XalaraGr

Εικονίδιο
μέλος από: 21/1/2012
Λοιπον παιδια ειμαι 16 χρονων και σε λιγες ωρες θα παω σε ενα παρτι στο οποιο θα ειναι και μια κοπελα προσκλεκλημενη που μου αρεσει και η φιλη της ειπε πως θα χω την ευκαιρια να κανω κατι μαζι της, Αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω πως να κινηθω πως να της πιασω κουβεντα πως να της μιλαω και πως να καταληξω στο φιλι :/ Δεν εχω κανει ποτε σχεση και δεν εχω φιλησει ποτε ;/ Μπορειται σας παρακαλω να μου απαντησεται οσο τον δυνατον γρηγορα γιατι ειμαι απελπισμενος :/ ευχαριστω παρα πολυ
προφίλάλλα...˵quote˶
5
Μήνυμα #93598 από Aporias1 στις 21 Ιανουαρίου 2012, 5:41μμ

Aporias1

μέλος από: 27/12/2011

Αποδεκτή απάντηση

Κοιτα για να σου λεει η φιλη της πως κατι μπορει να γινει μαζι της σημαινει οτι της αρεσεις αρα δεν θα ειναι δυσκολο.Εννοω ρε παιδι μου οτι θα επρεπε να ανησυχεις αν ηθελες να φασωθεις με καποια που δεν ηξερες αν σε γουσταρει η οχι.Στη συκγεκρυμενη περιπτωση δεν θα δυσκολευτεις.Απλα πιασε την κουβενα μαζι της και θα δεις θα σου μιλαει και αυτη και τετοια . Ε καποια στιγμη θα γινει το μοιραιο :P
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #93599 από XalaraGr στις 21 Ιανουαρίου 2012, 5:43μμ

XalaraGr

Εικονίδιο
μέλος από: 21/1/2012
μα μπορεις να μου πεις πως να κινηθω δηλαδη πως να την πλησιασω και να της μιλησω και τι θα τις λεω :/
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login