Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ξεπεσμένος λέγεται ένας τενόρος που καταλήγει μπεκρής κι αντί να πάρει βάρος αδυνατίζει.
Τρίτη, 8 Απριλίου

Το πέος γέρνει δεξιά

Σελ. 7
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #53816 από elouros στις 06 Αυγούστου 2009, 5:59πμ

elouros

Εικονίδιο
μέλος από: 6/8/2009
paidia geia sas eimai kainourgio melos h8ela na sas po eimai 22 xronon to mege8os mou einai sta 22 cm opws diavasa kai poio pano den exei shmasia to mege8os alla pos to kaneis....ena mege8os sta sta 15-16 ekatosta mporei na eikanopoihsh mia gunaika mia xara ena mege8os 22 8a tis prosferei pono kai mono pono loipon file mou mhn exeis kanena koplex me ta cm sou einai mia xara.....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #53910 από Crazy18 στις 14 Αυγούστου 2009, 6:06πμ

Crazy18

μέλος από: 14/8/2009
santa barbarian autes tis askiseis pou sou protine o ksaderfos sou tis ekane o idios kai leitourgisan i etsi apla sou tis protine xoris na tis dokimasei ?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #53913 από xrispis στις 14 Αυγούστου 2009, 4:15μμ

xrispis

Εικονίδιο
γεια σας ειμαι 14 χρονών και την έχω 14 εκατοστα ακριβώς....θα μου μεγλώσει κι αλλο έτσι...ρωταω γιατι εχω μια ανασφάλεια καθώς δεν εχω καλα καλα ωριμάσει ούτε τρίχες εχω βγάλει ακομα(καθόλου)απαντηστε μου!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #53925 από Crazy18 στις 15 Αυγούστου 2009, 4:39πμ

Crazy18

tha sou megalosei 100% ki allo.......genika to peos anaptisetai oso anaptisetai kai olo to oipoloipo soma opote min anisixeis.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #54518 από NikOliSs123 στις 25 Σεπτεμβρίου 2009, 2:40μμ

NikOliSs123

Εικονίδιο
μέλος από: 25/9/2009
RE PAIDIA EGW EIMAI 14.5 TWRA 8A MPW STA 15 KAI TON EXW 18 CM DLD POSO NA FTASEI PERIPOU?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #54519 από sleeping στις 25 Σεπτεμβρίου 2009, 3:06μμ

sleeping

Εικονίδιο
μέλος από: 24/8/2009
Νικο διαολε 15 και μεγεθος 18 θα μεγαλωσει αλλο κανενα δυο εκατοστα
Εγω ειμαι 15 και τον εχω 15 δηλαδη εμενα θα μεγαλώσει περιπου 17 εκατοστα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #54545 από Doctoras στις 26 Σεπτεμβρίου 2009, 11:11πμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Λοιπον παιδια το να την τραβας επι ενα χρονο και διαφορα αλλα που λενε εχει οντος αποτελεσμα (αλλα).Ακουστε την αληθεια.
ΠΧ
* Ενα πεος μεγεθους 15 cm και παχους 3,5 και αρκετα σκληρο για να ικανοπιοισει μια γθναικα μετα απο αυτην την μεθοδο θα γινει 17cm και 2,5 cm παχος και θα χαση σε μεγαλο βαθμο την σκληροτητα του. Τωρα δεν νομιζω πως για λιγα cm πιο πανω να χασει τα αλλα προσοντα που παιζουν μεγαλο ρολο αξιζει...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #54630 από stjohn656 στις 30 Σεπτεμβρίου 2009, 12:11μμ

stjohn656

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 29/9/2009
den a3izei. ikanopoihse tin me auta pou exeis. den einai da kai toso tromero.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57362 από taotao2 στις 07 Ιανουαρίου 2010, 1:16πμ

taotao2

μέλος από: 7/1/2010
ρε παιδια τι σαχλαμαρες λετε εδω μεσα?σε γιατρο εχετε ρωτησει περι τετοιον θεματων?με εγχειρηση δεν σου μεγαλωνει κανενας πλαστικος χειρουργος το πεος σου.προσθετικη γινετε μονο σε σοβαρα παθολογικα προβληματα και παλι υπαρχει προβλημα στυσης,οσον αφορα στο πιο απλο που γινετε και ευκολο χωρις προβληματα ,ειναι το κοψιμο ενος μυος,ο οποιος ειναι αυτος που συγκρατει το πεος ορθιο.Με λιγα λογια αφου στο κοψει ο γιατρος τον μυ αυτο ,τοτε το πεος κατεβαινει λιγο πιο χαμηλα απο οσο ηταν πριν με αποτελεσμα να εχει την οψη του μεγαλυτερου περι 2-3 εκατοστα,Αυτο που πληρωνεις ως ανταλαγμα ειναι οτι το πεος σου θα βρισκετε εκει που ειναι τα @ρχιδι@ σου τωρα!!!!τωρα οποιος προτεινει τετοια πραγματα σε παιδια εδω μεσα ,ειναι σορι κιολας ,ηλιθιος!!!!!Μπορει να μην ειμαι πλαστικος χειρουργος να σας δωσω ακριβες οδηγιες,αλλα στον ιατρικο χωρο ανοικω και εχω σπουδασει!Διαβασα πολλα εδω μεσα απο ατομα παραπλανητικα και ατομα που με την πλακα μπορει να δημιουργησουν ψυχολογικα σε παιδια ανηλικα εδω περα!!!Το πεος δεν μεγαλωνει οσο και αν αυνανιζεσε ,και οσο σεξ και να κανεις ,παλι το ιδιο μενει!!Ο θεος αυτο εδωσε σε ολους τους αντρες,σε αλλους μικρο και σε αλλους μεγαλο ,αλλα και παλι για μια γυναικα το μεγεθος δεν ειναι σημαντικο στις περισσοτερες περιπτωσεις,τωρα αν η αλλη ειναι ιεροδουλη και πηγαινει με 25 πελατες την ημερα,και του ελεφαντα να βαλει παλι δουλεια δε θα γινει!Οποτε καποιοι μη πετατε σαχλαμαρες του τυπου την εχω 20cm και ειμαι 17,γιατι αν το παμε ετσι ,η μετρηση παιδακια δεν γινετε απο την κατω μερια του πεους αλλα απο την πανω μερια και αφου το πεος ειναι σε στυση και με το χερι σου το σπρωχνεις προς τα κατω ετσι ωστε να ειναι σε παραλληλοτητα με το εδαφος ,τοτε μετρας απο την βαση του πεους αλλα απο πανω και οχι απο κατω που κανουν κατι εξυπνακιδες!!!!!!!!!!!!και μετα να δουμε ποσοι την εχουν 20cm.Ανοιχτε κανα ακαδημαικο βιβλιο και διαβαστε απο κανα βιβλιοπωλειο της γειτονιας σας περι γεννητικων οργανων γιατι με αυτα που διαβασα εδω περα ,κουφαθηκα και εγω και κατι γιατροι στο νοσοκομειο και βαλανε τα γελια.

Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #58662 από istoriko στις 14 Φεβρουαρίου 2010, 3:40μμ

istoriko

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 14/2/2010
Αν δεν εχει σημασια ποσο μεγαλο και χοντρο ειναι το πεος τοτε τι εχει;ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΑΜΙΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕΧ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥΣ
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login