Μήνυμα στις 15/2/2010 στις 18:20 @Sex
ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός και οργασμός??
Μήνυμα στις 15/2/2010 στις 18:16 @Sex
ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ
Μήνυμα στις 15/2/2010 στις 06:19 @Sex
loverboy διαβασε ολα τα μηνυματα μου ειναι πολυ σημαντικα
Μήνυμα στις 15/2/2010 στις 06:13 @Sex
οτι αποριες εχεις να μου πεις πριν κανω διαγραφει εσυ ποσο χρονων εισαι; εγω 22 περιμενω τις αποριες και των φιλων σου Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός και οργασμός??
Μήνυμα στις 15/2/2010 στις 01:03 @Sex
φιλε μου τα εχω παρει ασχημα γιατι δεν μπορω να διαγραφω απο το σιτε .ψαχνω τοση ωρα αλλα δεν βρισκω πως γινεται η διαγραφη των μηνυματων
Μήνυμα στις 15/2/2010 στις 01:01 @Sex
σεξ δεν εχω κανει ακομα δεν μπορουσε ο πουστης ανικανος (παμε για αλλα μηπως και γινει κατι ) με τον αυνανισμο χυνω αλλα οταν μπει μεσα μου πεος δεν ξερω θα μαθω και θα σου πω
Μήνυμα στις 14/2/2010 στις 21:04 @Sex
λοιπον loverboy ειμαι κοριτσι και το αθλημα το εξασκω απο την τεταρτη δημοτικου με τρελα χυσια , τωρα ειμαι 22 που σημαινει δωδεκα χρονια εμπειριας.στα 22 εχω οργασμους με διαρκεια , παντα ειχα την απορια αν αλλα κοριτσια εχουν τοσες δυνατες επιδοσεις , με τις συζητησεις που εκανα με φιλες κατλαβα οτι αποτελω εξαιρεση του κανονα . το μυστικο ομως ειναι αλλου ο οργανισμος μετα απο εξετασεις που εκανα που ζητησε η γυναικολογος και ο ενδοκρινολογος διαπιστωθηκε οτι εχω μεγαλα ποσοστα τεστοστερονης περαν του φυσιολογικου για μια γυναικα.η γυναικολογος μου εδωσε χαπια γαι να μειωσει το ποσοστο τεστστερονης γιατι μου προκαλουσε προβληματα με την περιοδο , το αποτελεσμα ειναι μηδεν δηλαδη δεν μου εκαναν τιποτα τωρα σταματησα να τα παιρνω
Μήνυμα στις 14/2/2010 στις 17:49 @Sex
εγω ειχα οργασμο πανω απο 15 φορες με το χερι (κοριτσι)
Μήνυμα στις 14/2/2010 στις 15:59 @Sex
ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ Ο ΟΦΗΣ!!!! ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΥΓΡΑ Πήγαινε στο θέμα: που αρεσει πιο πολυ στις γυναικες? |