Γρίφοι..
Σελ. 7
Μήνυμα #37585 από Praetorian στις 20 Ιανουαρίου 2007, 11:26μμ
![]() ![]() μηνύματα: 149 ![]() |
Να μαντέψω??Είχε δει τη μούρη του τυπά, ο οποίος ήταν επικηρυγμένος(δολοφόνος,κλέφτης δεν ξέρω τι), και μάλλον πάνω στο χαρτί της επικήρυξης ανέφερε πως ο δολοφόνος αυτός έχει λειψό δάκτυλο. Τώρα όμως να τον σκοτώσει και να τον αφήσουν ελεύθερο, κουφό μου ακούγεται...
|
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #37600 από !me! στις 22 Ιανουαρίου 2007, 10:37πμ
![]() |
η γυναίκα με το λειψό δάχτυλο τον γνώριζε τον δολοφόνο της? |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #37603 από !me! στις 22 Ιανουαρίου 2007, 5:59μμ
![]() |
κοίτα τώρα συνειρμός, (που είναι ο καθηγητής που μου έκανε αστικό δίκαιο να με καμαρώσει;) στην Ελλάδα μετά από 2 χρόνια τα εγκλήματα παραγράφονται. ισχ'υει και στην Αμερική; Και αν ναι, έχει καμμία σχέση με τη λύση; |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #37606 από !me! στις 22 Ιανουαρίου 2007, 7:46μμ
![]() |
Τρελή βοήθεια έριξες τώρα και ετοιμάζομαι να σε εντυπωσιάσω. Για να πήγε το πτωμα της γυναίκας του στην αστυνομία και να τον αφήσαν να φύγει σημαίνει ότι έχει ήδη δικαστεί για το φόνο της γυναίκας του. Βέβαια εμείς ξέρουμε ότι η γυναίκα του πέθανε τώρα και όχι 20 χρόνια πριν. Άρα, πάμε στο κομμένο δάχτυλο και λέω ότι 20 χρόνια πριν η γυναίκα του εξαφανίστηκε (προφανώς τον παράτησε) αλλά πριν την κάνει ή τσακώθηκαν ή είχε ένα mini ατύχημα στην κουζίνα της και φεύγοντας άφησε ένα δάχτυλο πίσω της. Βρήκαν οι μπάτσοι το δάχτυλο, πουθενά η wife, σου λέει o donat eating cop, την έφαγε ο τύπος και δικάστηκε και έφαγε (να πούμε) 20 χρόνια φυλακή. Ε βγήκε, την είδε στο τρένο, του την σβούρηξε για όλες τις φορές που του έπεσε το σαπούνι στα ντούς και την έφαγε |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #37620 από Praetorian στις 22 Ιανουαρίου 2007, 11:20μμ
Και γαμώ τα σενάρια για ταινία...Αν είναι έτσι η ιστορία είναι η πλέον κουφή που έχω ακούσει...Αλλά να μου πεις στην μαμά Αμερική κάθετί είναι δυνατό...Σε ένα φόνο που έχει παραγραφεί θα κολλήσουμε? |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #37625 από !me! στις 23 Ιανουαρίου 2007, 11:04πμ
![]() |
Θα έπρεπε να απαντήσει τέσσερα, γιατί τόσα είναι τα γράμματα του δέκα δώδεκα - 6 γράμματα οκτώ- 4 γράμματα και δέκα-4 γράμματα (Τι εγκληματικό μυαλό θεέ μου!!!) |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #37627 από !me! στις 23 Ιανουαρίου 2007, 1:51μμ
![]() |
Νομίζω ότι θα κερδίσει πάλι ο Α. Γιατί ξέρουμε ότι ο Α είναι πιο γρήγορος και παράλληλα ξέρουμε ότι όταν ό Α διανύει 100 μετρα ο Β είναι στα 95. Άρα προσθέτοντας άλλα 5 μετρα στον Α, έχουν και οι 2 επιπλεον 5 μετρα να διανυσουν για την νικη, τα οποια 5 τα κανει πιο γρηγορα ο Α γιατι ειναι ταχυτερος. Ελπιζω να βγαινει νοημα απο αυτό που λέω, είναι λίγο μπακαλίστικος ο υπολογισμός. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #37629 από !me! στις 23 Ιανουαρίου 2007, 5:09μμ
![]() |
Αν την είχε παντρευτεί πριν παντρευτεί την χήρα του; |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #37639 από Praetorian στις 23 Ιανουαρίου 2007, 10:50μμ
Το αυγό, και νομίζω ότι πριν από κανα μήνα κάτι έψαχνα και κάπου είδα ένα άρθρο που εξηγούσε γιατί ένας Άγγλος επιστήμονας. Δεν θυμάμαι την σελίδα, αν την βρω θα την βάλω... |
προφίλάλλα... |