Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Αρχηγού παρόντος πασαρχή πασάντο λα φιέστα ά ρε Πάσσαρη...
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Πρώτη φορά και πόνος

Σελ. 3
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #50933 από ΜaRm0zEt στις 05 Δεκεμβρίου 2008, 10:30μμ

ΜaRm0zEt

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 5/12/2008
ναι ε?ενδιαφερον αυτα που ειπατε παντως...διαφωτιστηκα και εγω λιγο πανω σ'αυτο το θεμα....εγω βασικα κλεινω τα 15 σε λιγο κ πιστευω οτι το καλοκαιρι θα ξεπαρθενευτω και ξερω και με ποιο ατομο...χεχε...καλα μη νομιζετε οτι το εχω προγραμματησει κιολας απλα ειναι μεγαλη ιστορια ρε παιδι μου..τελως παντων...εμενα οι περισσοτεροι μου εχουνε πει οτι δεν ποναει αν εισαι καλα προετοιμασμενη κ εχεις ερεθιστει πολυ...επισης πιστευετε οτι ειναι σωστο να το κανω απο τα 15,5?(τοσο θα ειμαι το καλοκαιρι).....
προφίλάλλα...
Μήνυμα #50934 από johnoagrios στις 06 Δεκεμβρίου 2008, 6:51μμ

johnoagrios

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 23/9/2008
τι να πω τωρα πια ολες εχουν σεξουαλικη επαφη απο τα 15 ξεφτιλα εντελως στο τελος το σεξ θα γινει οπως το φιλι ενα τιποτενιο ασημαντο πραγμα...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #50938 από ΜaRm0zEt στις 06 Δεκεμβρίου 2008, 10:23μμ

ΜaRm0zEt

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 5/12/2008
κοιτα ναι...εχω καποιες φιλες οι οποιες το εχουνε κανει απο τα 13 τους....ελεηνο δηλαδη....δεν τους εχει ερθει καλα η περιοδος και θελουνε και γαμησι...πωπω...τι να πει κανεις...απλα ρε παιδι μου,λενε οτι απο τα 16 ειναι καπως φυσιολογικο το να το κανεις διοτι εχει αναπτυχθει σχεδον πληρως το γυναικειο σωμα...γι'αυτο ελεγα οτι τι 15,5 τι 16...το ιδιο κανει...χαχαχαχα...ε?
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login