Καθυστερηση.Μια βοηθεια...
Σελ. 3
Μήνυμα #41437 από Ζουζούνα στις 31 Ιουλίου 2007, 2:29πμ
μέλος από: 1/6/2007 μηνύματα: 4 0 |
Κατ' αρχάς συγχωρέστε με για την κάπως ετεροχρονισμένη η απάντηση μου! Θα ήθελα απλά να διευκρινίσω ότι τα τεστ κυήσεως είναι αποτελεσματικότατα από την πρώτη κιόλας μέρα καθυστέρησης, διότι η λειτουργία τους στηρίζεται στην ανίχνευση στα ούρα της εγκύου, μιας ορμόνης -της χοριακής γοναδοτροπίνης-. Η συγκεκριμένη ορμόνη εκκρίνεται μόνο κατά την κύηση και μάλιστα η έκκρισή της ξεκινά αρκετές ημέρες πριν γίνει αντιληπτή η "καθυστέρηση", αφού βοηθά σημαντικά σε πολλές φάσεις από τη γονιμοποίηση μέχρι την εμφύτευση. Ο λόγος που έγραψα όλο αυτό το κατεβατό, είναι για να στηρίξω επιστημονικώς τον ισχυρισμό μου. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #41448 από TechnoLuv στις 31 Ιουλίου 2007, 5:40μμ
μέλος από: 24/7/2007 μηνύματα: 27 0 |
Αναφορά: (artemw@12 Ιουλίου 2007) tote eprepe na eixa kanei me tin dikia m olokliri oikogeneia xekola ti einai ayta pou les!!! |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #41502 από Denara στις 02 Αυγούστου 2007, 11:31μμ
μέλος από: 2/8/2007 μηνύματα: 29 0 |
αν και εχει περασει καιρος απο τοτε και εχετε δει τα αποτελεσματα.....λεω και εγω την αποψη μου... το να εχει αγχος η κοπελα δυσκολευει την κατασταση με αποτελεσμα να εχει περισσοτερη καθυστερηση. η καλυτερη λυση ειναι να κανει ενα τεστ για να της φυγει η απορια. το να κανετε με προφυλακτικο ναι οντως δεν θα μεινει εγκυος αλλα πριν βαλετε το προφυλακτικο μαλλον εχετε ερθει σε επαφη χωρις να το εχετε βαλει εστω και για λιγο....τα πρωτα λοιπον υγρα που θα βγαλεις εσυ σαν αντρας ειναι αρκετα για να μεινει μια γυναικα εγκυος. μαυτα τα πραγματα μην εισαι πολυ cool, το να κανει το τεστ δεν σημαινει κατι. πρεπει να μην αγχωνεται και ολα θα πανε καλα. επισης, υπάρχει περιπτωση να την αργησει περισσοτερο η περιοδος και να μην ειναι εγκυος αλλα οπως σου ειπα να ειναι απο το αγχος. τοτε μαλλον θα πρεπει να μιλησει με τον γυναικολόγο της για να της δωσει κάποια χάπια για να της ερθει περιοδος. συμβαινει απειρες φορες. good luck! |
προφίλάλλα... |