Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ποτέ κανείς δεν είναι πραγματικά άχρηστος. Στην χειρότερη περίπτωση χρησιμεύει για αντιπαράδειγμα.
Τρίτη, 26 Νοεμβρίου

μεγαλο προβλημα-γονεις

Σελ. 3
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #105676 από asteraki2 στις 20 Ιουλίου 2012, 10:23μμ

asteraki2

μέλος από: 20/7/2012
εισαι μοναχοπαιδι?προφανως ο πατερας σου εχει την νοοτροπια οτι με ξυλο θα στρωσεις,αν και ειμαι καθετη!!δεν ειμαστε στον μεσαιωνα!το να μεγαλωσεις ενα παιδι πες του δεν ειναι μονο να του προσφερεις φαγητο και ρουχα ..υπαρχει η αναγκη επικοινωνιας και ο διαλογος.με τον διαλογο ολα λυνονται.κανε μια προσπαθεια να "διεκδικησεις"την ηρεμια σου.αυτο σιγουρα σε ταραζει και δεν μπορεις να συντονιστεις στην ζωη σου.γιατι να μην εχεις μια φυσιολογικη σχεση με τους γονεις?κοιτα και γω τα ιδια πανω κατω τραβαγα.αλλα επειδη εχω πολυ πεισμα τα καταφερα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #105905 από lulaby στις 24 Ιουλίου 2012, 10:34πμ

lulaby

Εικονίδιο
μέλος από: 22/7/2012
για χρονια με χτυπουσε η μανα μου μεχρι που καταλαβε οτι επιτελουσ μεγαλωσα.ποσο χρονων εισαι?μπορει να μην ειναι ολα τοσο τραγικα οσο τα περιγραφεις.γενικα παντως κανε την αποτριχωση.ολεσ οι γυναικες κανουν αποτριχωση!ειτε αυτη ειναι σε ποδια ειτε σε κοιλια.θα νιωσεις και εσυ η ιδια ποιο ανετα με τον εαυτο σου....
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login