Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Σάββατο, 19 Απριλίου

Λες και με καταραστηκαν...

Σελ. 3
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #46097 από little_lady! στις 15 Ιανουαρίου 2008, 10:10μμ

little_lady!

Εικονίδιο
μέλος από: 13/11/2007
από τη στιγμή που έχεις ξεκινήσει την προσπάθεια να τον ξεχάσεις,γνώμη μου είναι να πατήσεις το delete,ξέρω ότι δεν πατιέται εύκολα,γιατί δεν είναι κουμπί αλλά θέμα μυαλού.
έχω βρεθεί στη θέση σου να σχηματίσω μετά από ένα διάστημα μια εντελώς διαφορετική εικόνα μ αυτόν που αγάπησα όσο τπτ στη ζωή μου κ βαθιά μέσα μου τον αγαπώ ακόμα,γιατί η 1η αγάπη ποτέ δε ξεχνιέται,και μπορώ να πω ότι εκείνο το διάστημα ένιωθα πολύ καλύτερα,γιατί είδα πτυχές του που δεν υπήρχαν όταν τον γνώρισα κ δεν πίστευα ποτέ να τις δω...έτσι άλλαξα γνώμη γι αυτόν κ κράτησα μέσα μου εκείνο το αγόρι που,όσο αρχικά ήταν ο κολλητός μου κ μετά από λίγο καιρό το αγόρι μου,ήταν γλυκός,τρυφερός,καλός,ο τέλειος άντρας για μένα...αυτόν θέλω να θυμάμαι ως ανάμνηση κ προσπαθώ να προχωρήσω...
αν έχεις την ευκαιρία κάποια στιγμή να του μιλήσεις πέστου όσα έχεις στο μυαλό σου,όχι για να αλλάξει κάτι,αλλά για να τα βγάλεις από μέσα σου κ να ξελαφρώσεις,κ εγώ το έκανα αυτό κ ξελάφρωσα κάπως.
τώρα,επειδή η Αγγλία είναι μακριά κ επειδή πρόκειται για μεγάλη θυσία σου αυτό το ταξίδι αν το κάνεις,σκέψου πολύ καλά τι να κάνεις κ αν αξίζει για να μην το μετανιώσεις.εγώ αν είχα την ευκαιρία να πήγαινα εκεί που είναι εκείνος θα το κανα κ θα πήγαινα,γιατί έτσι δείχνεις πολλά πράγματα.
το μόνο που πρέπει να έχεις πάντα στο μυαλό σου είναι ότι δεν πρέπει να ξαναπληγωθείς,δεν είναι ανάγκη να χαλάς την όμορφη ζωή σου για κάτι που τπτ δε σου κάνει παρά κακό.να θυμάσαι ότι η ζωή είναι δική σου κ εσύ την ορίζεις ,κ επειδή είναι μικρή,απλά ζήσε την με χαρά κ κάνοντας ο,τι καλύτερο για ΣΕΝΑ..!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #46103 από ksanthoulla στις 15 Ιανουαρίου 2008, 10:40μμ

ksanthoulla

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 12/8/2007
Den 8elw n paw...to apofasisa..
Vasika oso megali kai na einai i agapi m dn mporei na e3afanisei ta osa mas xwrizoun...
eNa la8os einai...tpt allo.......exeis dikaio...!!

thx gia tis simvoules/...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #46106 από s.b.i.i.l στις 15 Ιανουαρίου 2008, 11:31μμ

s.b.i.i.l

Εικονίδιο
μέλος από: 10/1/2008
diladi ti sas xwrizei pou einai toso simantiko wste na xalasei mia agapi?
προφίλάλλα...
Μήνυμα #46116 από ksanthoulla στις 16 Ιανουαρίου 2008, 3:27μμ

ksanthoulla

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 12/8/2007
o 8eios m,oi filoi tou,i oikogeneies mas,i spoudes tou,i ilikia mas..ti na pw..?8es kai alla???;p
προφίλάλλα...
Μήνυμα #46117 από s.b.i.i.l στις 16 Ιανουαρίου 2008, 4:40μμ

s.b.i.i.l

Εικονίδιο
μέλος από: 10/1/2008
o 8eios sou?gia poio logo...?

oi filoi tou den peirazei...oi spoudes tou..8a tis teleiwsei kapoia stigmi..i ilikia tou den einai problima...den exete polu diafora....anyway....esy xereis,esy apofasizeis gia ti zwi sou....sou euxomai na breis auton pou psaxneis k na sou pane ola kala sti zwi sou...an autos sou dimiourgei polla problimata tote ok..
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login