Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Mου αρέσουν οι μακρινοί περίπατοι. Eιδικά όταν τους κάνουν ενοχλητικά άτομα.
Τρίτη, 15 Απριλίου

Είπα ψέματα ότι δεν είμαι παρθένος

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #88851 από Nikos349 στις 10 Νοεμβρίου 2011, 4:32μμ

Nikos349

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 6/11/2011
Δε νομίζω να λυθεί! Αυτές οι σκέψεις τις έχω συνέχεια στο μυαλό μου! Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω ειλικρινά! έχω ξενερώσει τη ζωή μου εντελώς! Πιστεύω πως το δικό μου αυρο ειναι σκοτεινό και μιζερο! Με τρομάζει πολυ αυτο και δυστυχως δεν είναι στο χέρι μου να το αλλαξω η να κάνω κατι αποτελεσματικο! Πιστευώ πως δεν θα έχω καλο τέλος...!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #88864 από ONeos στις 10 Νοεμβρίου 2011, 6:26μμ

ONeos

μέλος από: 31/7/2011
Έγραψε:(Nikos349@10 Νοεμβρίου 2011)
Δε νομίζω να λυθεί! Αυτές οι σκέψεις τις έχω συνέχεια στο μυαλό μου! Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω ειλικρινά! έχω ξενερώσει τη ζωή μου εντελώς! Πιστεύω πως το δικό μου αυρο ειναι σκοτεινό και μιζερο! Με τρομάζει πολυ αυτο και δυστυχως δεν είναι στο χέρι μου να το αλλαξω η να κάνω κατι αποτελεσματικο! Πιστευώ πως δεν θα έχω καλο τέλος...!

Βρε άνθρωπε ! ΒΓΑΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ . ΕΧΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΡΕΙΤ . ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΩΡΑΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ !

Τι να σου πω δηλαδή . Τράβα σε gay bar να δεις αν θα σου αρέσει?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #88867 από Nikos349 στις 10 Νοεμβρίου 2011, 6:38μμ

Nikos349

Εικονίδιο
banned
Οτι κ αν κάνω το σκέφτομαι! Στην τηλεοραση, στην μουσική, στο ιντερνετ στην δουλειά μου Οταν είμαι με την κοπελα μου οταν βγαινω με παρέα ειμαι αποσυντονισμένος! Τα χω παιξει τελείως! Νιώθω τοσο σκατα! Τοσο ντροπη μεσα μου για ολα αυτα! Απλα ΞΕΝΕΡΑ δεν ξέρω την ακριβώς λεξη για να το περιγράψω! Είμαι στα 21 και αντιμετωπιζω το χειροτερο προβλημα που θα μπορουσε να μου συμβεί ( και υποθέτω στον καθενα ) !

Κουράστηκα δεν ξέρω τι άλλο να κάνω πλεον! Καλύτερα να πεθάνω Τουλάχιστον θα απαλαγώ απο τα πάντα!!

Η απόλυτη ηρεμία !!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #88868 από Play_Game στις 10 Νοεμβρίου 2011, 6:50μμ

Play_Game

μέλος από: 10/11/2011
κοιτα φιλε η αυτοκτονια δεν ειναι η μονη λυση.... και γω τα ιδια περναω (αν θες διαβασε το θεμα μου) αν αγαπας την κοπελα σου και σου σηκωνεται και γινεται η δουλεια μια χαρα εισαι... αλλα σε καταλαβαινω γιατι και γω τα σκεφτομαι ολη μερα και εχω χασει τον υπνο μου.... πριν ημουν σιγουρος για ολα τωρα για τιποτα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #88871 από Nikos349 στις 10 Νοεμβρίου 2011, 6:55μμ

Nikos349

Εικονίδιο
banned
Είπα ψέματα οτι δεν είμαι παρθένος??????????????????????????????
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #88872 από ONeos στις 10 Νοεμβρίου 2011, 6:56μμ

ONeos

Οτι κ αν κάνω το σκέφτομαι! Στην τηλεοραση, στην μουσική, στο ιντερνετ στην δουλειά μου Οταν είμαι με την κοπελα μου οταν βγαινω με παρέα ειμαι αποσυντονισμένος! Τα χω παιξει τελείως! Νιώθω τοσο σκατα! Τοσο ντροπη μεσα μου για ολα αυτα! Απλα ΞΕΝΕΡΑ δεν ξέρω την ακριβώς λεξη για να το περιγράψω! Είμαι στα 21 και αντιμετωπιζω το χειροτερο προβλημα που θα μπορουσε να μου συμβεί ( και υποθέτω στον καθενα ) !

Κουράστηκα δεν ξέρω τι άλλο να κάνω πλεον! Καλύτερα να πεθάνω Τουλάχιστον θα απαλαγώ απο τα πάντα!!

Η απόλυτη ηρεμία !!!

Τόιν ... Έτσι και δω τίποτα στις ειδήσεις "21 χρόνος αυτοκτόνησε επείδη νόμιζε πως ήταν φλούφλης" θα σου έρθω παρέα ... Δεν μπορώ να καταλάβω δηλαδή . Έχεις μια κοπέλα , περνάς ωραία .. Επείδη σου έρχονται δυο γαμ*****ς σκέψεις πάει να πει πως είσαι "λάκης" ?

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #88873 από Nikos349 στις 10 Νοεμβρίου 2011, 6:58μμ

Nikos349

Εικονίδιο
banned
Θα μπορούσε ο Υπευθυνος να απαντησει????? Μηπως???

Ευχαριστώ!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #88875 από ONeos στις 10 Νοεμβρίου 2011, 6:59μμ

ONeos

Θα μπορούσε ο Υπευθυνος να απαντησει????? Μηπως???

Ευχαριστώ!

Τι έγινε?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #88881 από Nikos349 στις 10 Νοεμβρίου 2011, 7:05μμ

Nikos349

Εικονίδιο
banned
Ο τίτλος που έβαΛες τον πίνει άσχμημα...

Οποιος δεν ενδιαφέρεται ας μ το δει!!!

Δεν βάλαμε καποιον με το ζορι!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #88883 από Play_Game στις 10 Νοεμβρίου 2011, 7:39μμ

Play_Game

μέλος από: 10/11/2011
φιλε μου καταρχην ηρεμησε...... απο οτι ειδα σε ενα αλλο ποστ σου.. εισαι παρθενος οπως και γω ακουμε..... πηγαινε προχωρα με την κοπελα σου και μετα το σεξ αμα δεις οτι δεν το ξεπερνας που νομιζω θα σου φυγουν ολα αυτα.. αμα δεν το ξεπερασεις πηγαινε σε ενα ψυχολογο.... εγω χθες τα ειπα και ξελαφρωσα και μου σικωθεικε με την κοπελα μ αν και μεσω τηλεφωνου(χεχε) αλλα προπαντος μην χασεις την ψυχραιμια σου... και να θυμασαι ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ και πρεπει να βγενουμε νικητες...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login