Μήνυμα στις 15/1/2012 στις 19:18 @Διάφορα
Το 2011 όπως και τα προηγούμενα ( περισσότερα χρόνια ) ήταν χάλια με όλη τη σημασία της λέξης! Πήγαινε στο θέμα: Απολογισμός του 2011.
Μήνυμα στις 8/1/2012 στις 18:38 @Sex
Δεν υπάρχει τρόπος για να βγαίνουν οι τρίχες πιο αργά. Όσο τος ξυρίζεις άλλο τόσο βγαίνουν. Πήγαινε στο θέμα: παυση τριχοφυιας
Μήνυμα στις 8/1/2012 στις 18:24 @Κλάψιμο
Εντάξει μπορεί να έκανες βλακεία που το είπες άλλα και πάλι δεν χρειάζεται να νιώθεις έτσι. Το αν θα το καρφώσουν οι έξω εξαρτάται με το τι τους έχεις πει. Αν ηταν για παράδειγμα κάτι απλο δε νομίζω να ασχοληθούν. ( δεν περιστέφονται όλα γύρω από αυτό ). Στην τελική μπορείς απλά να να μη το ξανα κάνεις. Όλοι μας κάνουμε λάθη. Όλοι μας κάνουμε πράγματα για τα οποία μετανιώνουμε και νιώθουμε άσχημα. Νιώθεις ενοχές, άρα είναι κάτι καλό γιατί δείχνει ότι το έχεις μετανιώσει. Πήγαινε στο θέμα: Μυστικα!
Μήνυμα στις 8/1/2012 στις 18:08 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Δεν χρειάζεται να νιώθεις έτσι επειδή σου ξεφυγαν 2-3 λόγια για κάτι που σου έχει πει κάποιος ως μυστικό. Όλοι το έχουμε κάνει αυτό.Δεν είναι λόγος να νιώθεις άσχημα και επίσης να το σκέφτεσαι ως πρόβλημα. Πήγαινε στο θέμα: Μυστικα!
Μήνυμα στις 1/12/2011 στις 14:36 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Να της μιλήσεις και να την ρωτήσεις τι ακριβώς συμβαίνει?Μήπως της έκανες κάτι και σου κρατάει μούτρα? Μπορείς να της πεις να βγειτε για ένα καφέ ή τέλος πάντων να μιλήσετε απο το τηλέφωνο. Μπορεί να την απασχολεί κάτι και να μη νιώθει άνετα να σου μιλήσει. Ίσως κάτι οικογενειακό ας πούμε. Δε νομίζω έτσι στα ξαφνικά να θέλει να χωρίσετε. Παρτο ζεστά το θέμα και εξήγησε της ότι σε ενοχλεί. Πες της αν συμβαίνει κάτι μεταξύ σας! Αν ναι θα το συζητήσετε αν όχι τότε μην την πιέσεις πιστευώ θα σου το πει από μόνη της. Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με την κοπελα
Μήνυμα στις 1/12/2011 στις 14:17 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδία θέλω να πάρω δώρο στην κοπέλα μου έναν αρκούδο. Θελώ να είναι τεράστιος αρκούδος ή γενικότερα κάποιο άλλο ζώο. Που μπορώ να βρω στη Θεσσαλονίκη? Όχι από internet διότι έχω ψάξει και δεν βρίσκω τίποτα το ιδιαίτερο! Όποιος γνωρίζει κάποιο κατάστημα που να περιέχει στα σίγουρα αυτό που ζητάω ας μου πει. Επίσης θα ήθελα να βάλω τον αρκούδο σε ένα τεράστιο κουτί δώρου! Ξέρετε που μπορώ να τα βρώ όλα αυτά? Όταν εννοώ μεγάλος εννοώ τεράστιος 1,5μ++ Αν πάλι δεν βρω μπορώ από κάπου να κάνω παραγγελία? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πήγαινε στο θέμα: Αρκούδος για δώρο ...
Μήνυμα στις 1/12/2011 στις 13:51 @Διασκέδαση
Ψεύτικο είναι! Το έχω δει κ εγώ αυτό το video! Η αλήθεια είναι ότι δεν πεθαίνει ποτέ. Πήγαινε στο θέμα: Κινούμενα σχέδια
Μήνυμα στις 30/11/2011 στις 17:33 @Διασκέδαση
Δεν πεθαίνει ποτέ ο roadRunner! O Wiley πάντα την πατάει αυτλο που βγάλαν είναι ψεύτικο! Και ο LuckyLuke λένε πως την πάτησε άλλα είναι μουφες. Οπότε θα συμφωνήσω με spacemonkey... δεν υπάρχει Cartoon που να νικάνε οι κακοί! Πήγαινε στο θέμα: Κινούμενα σχέδια
Μήνυμα στις 30/11/2011 στις 17:28 @Sex
17,5 η τελευταία μέτρηση και είμαι 20 ετων. Πήγαινε στο θέμα: Ποσο τον έχετε ?
Μήνυμα στις 24/11/2011 στις 18:50 @IRC admin
Ααα εντάξει. Το ρώτησα γιατι εχω φρικάρει κάπως και πλεον τα βλέπω όλα με άλλο μάτι! Ευχαριστώ για την απάντηση. Πήγαινε στο θέμα: Σχετικά με κανόνες του ftou |