Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Θέλω ξύρισμα! ©mountrixas, irc.ftou.gr
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

αποτριχωση σε απόκρυφα σημεία

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #88114 από AmazonaToumpaLi στις 28 Οκτωβρίου 2011, 9:00μμ

AmazonaToumpaLi

Εικονίδιο
μέλος από: 26/10/2011
Έγραψε:(lagouditos@28 Οκτωβρίου 2011)
Έγραψε:(AmazonaToumpaLi@28 Οκτωβρίου 2011)
Έγραψε:(lagouditos@28 Οκτωβρίου 2011)
Δεν αγριέυονται οι τρίχες φίλε, μύθος είναι αυτό. Η τρίχα έχει μηχανισμό από τον οργανισμό για το πόσο θα μεγαλώσει στα συγκεκριμένα σημεία. Απλά είναι πολύ κοντές τώρα που ξαναβγήκαν και ψιλοτρυπάνε και δινουν την αίσθηση ότι είναι πιο δυνατες. Αν ίσχυε αυτο, μετά από κανα χρόνο ξυρίσματος, επρεπε να τα άφηνες να μεγαλώσουν και να γίνοντουσαν μαλλιά.
εννοειτε οτι ι τριχα δυναμωνει οσο την κοβεις, η αληθεια ειναι οτι οι τριχες εκει κατω μεγαλωνουν μεχρι και 6 μηνες σε αντιθεση με τα μαλλια που μεγαλωνουν για 9 χρονια χωρις κοψιμο..τωρα απο εκει και περα το κοψιμο ειναι κοψιμο και δυναμωνει τις τριχες(αγριευει) οσο για το πως φεναιτε σαν να μην εχουμε καθολου τριχες λεγεται χαλαουα και δεν νομιζω να μπορειτε να το κανετε εκει κατω.. αυτο που θα σε προτεινα ειναι να παρεις μια μηχανη ξυρισματος για να κανεις την δουλεια σου και πιο γρηγορα και πιο ευκολαα..

Για βρες μου επίσημη έρευνα που να το αποδικνύουν αυτό σε εργαστηριακό περιβάλον.
Η τρίχα είτε την κόψεις με την μηχανή, είτε με ξυραφάκι, είτε με ψαλίδι είναι το ίδιο. Με το ξυραφάκι απλά ερεθίζετε και το δέρμα.
Η τρίχα φαίνεται πιο άγρια διότι είναι μικρή και τρυπάει περισσότερο, και επίσης είναι πιο μαύρη απο την προηγούμενη διότι το μερος της τρίχας που κόπηκε είχε ξανίξει από το φως. Ξυρίζομαι εδώ και πολλά χρόνια στο σώμα και σε διαβεβαιώ ότι κατά καιρούς έχω αφήσει σε σημεία να ξαναβγούν, και μετά από λιγο καιρό είναι όπως παλιά, απαλές και πιο ανοιχτόχρωμες απ όσο ήταν οταν βγήκαν.
Αν δεν ξέρεις μην παραπληροφορείς και τρομάζεις τον άλλον ότι θα ξυριστεί και θα γίνει πίθηκος.
Επειδή παλιά το έλεγαν οι γονείς, γιαγιαδες, παπούδες, προπαπούδε, μπατζανακιδες και όλα τα σόια δεν σημένει ότι ήταν και σωστό. Φήμες ήταν, δεν ήξεραν.

Φίλε ξυρίσου ελεύθερα, όπου θες.

τον είπα εγώ να μην ξυριστει??
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #88147 από boyheraklio στις 29 Οκτωβρίου 2011, 2:22πμ

boyheraklio

Εικονίδιο
μέλος από: 6/10/2011
χαχα οκ παιδια οκ ηρεμηστε μια απορια εκανα... θα δοκιμασω και θα σασ πω για τα αποτελεσματα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #88357 από boyheraklio στις 02 Νοεμβρίου 2011, 12:52πμ

boyheraklio

Εικονίδιο
μέλος από: 6/10/2011
Παντως ξυρίστηκα σε σώμα πόδια και γενηκότερα παντού αλλα το μετάνιωσα... έχει ερεθηστεί το δέρμα και με έχει πιάσει φαγούρα
συμβουλή μου αν καποιος είναι σε σκέψη να μην το κανει...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login