Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Σκοτεινό παράδειγμα μαύρου χιούμορ: Εξακριβωμένα παρθένος μετά τον τοκετό. Με πιστοποιητικό γιατρού.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Ανησυχια εγκυμοσυνης [ : . ( ]

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #76558 από berdemenios στις 07 Μαΐου 2011, 12:06πμ

berdemenios

Εικονίδιο
μέλος από: 20/8/2010
Μα καλα ποιος λεει οτι πρεπει να το κανουν απο τα 14 να πουμε????? δεν μπορω να το καταλαβω εσενα στα 19 σου ηρθε να γαμηθεις( σορρυ για την εκφραση) στα 19 το εκανες..που το κακο δηλαδη? Δηλαδη αν η αλλη ειναι απο τα 14 στα τεσσερα ακουγεται πιο σεξουαλικο σε εμας? Εγω προσωπικα ξενερωνω οταν το ακουω αυτο γιατι πολυ αμφιβαλω οταν η αλλη το κανει απο το γυμνασιο να ευχαριστιεται τιποτα γιατι τις περισσοτερες φορες δεν ξερουν καν το σωμα τους και τι τις ερεθιζει ποσο μαλιστα να ολοκληρωσουν, ασε που παρα πολλες μικρες το κανουν για να το παιξουν μεγαλες στις συνομηλικες τους η επειδη τα εχουν με κανεναν εικοσαχρονο και νομιζουν ετσι θα τον κρατησουν κοντα τους αν του κατσουν..αυτο δειχνει μαλακια στον εγκεφαλο για εμενα οχι τιποτα εξυπνο..και πιο πολυ μας αναβει να ειναι μια κοπελα παρθενα στα 19 παραδειγμα οπως εσυ (σορρυ που σε χρησιμοποιω σαν παραδειγμα) παρα να ειναι 19 και να εχει παει με το μισο σχολειο!!!! Στην δικια σου περιπτωση σκεφτομαστε οτι ειναι σοβαρη κοπελα και "αγνη" οσο παραξενο και αν ακουγεται το "αγνη". Ετσι οπως παμε σε λιγο θα ακουω απο τον ανηψιο μου που θα παει γυμνασιο του χρονου να μου λεει πως γαμησε την κοπελα του!!!!!!! Ελεος δηλαδη εγω ειμαι εικοσι και μου ακουγεται λιγο κουλο να το κανεις απο το γυμνασιο..εγω αν πηγαινα με κοπελα σε εκεινη την ηλικια πολυ απλα δεν θα μπορουσα να την ικανοποιησω..Εχω αρχισει και ανησυχω μηπως τα βλεπω λαθος εγω τα πραγματα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #76595 από agapoula στις 07 Μαΐου 2011, 8:33μμ

agapoula

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 23/3/2011
μια χαρα τα βλεπεις τα πραγματα απλα η σημερινη κοινωνια προχωραει γρηγορα και βιαζεται η νεολαια για ολα.ετσι αυτους τους λιγους-λιγες που δεν εχουν κανει κατι μεχρι τα 20 τους αποκαλουν ακομη και ψυχοπαθεις...χαιρομαι που εδω τουλαχιστον βρισκω κατανοηση...βεβαια τωρα που εγιναν αυτα φοβαμαι αν διαλυσει πως θα με αποδεχτει ο επομενος...πριν ημουν αγνη τωρα δυσκολα μαλλον θα με παρει σοβαρα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login