Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Σκοτεινό παράδειγμα μαύρου χιούμορ: Ο Νώε που έβαλε και τους τερμίτες στην κιβωτό.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

1 φορα την ημερα

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #64585 από imperium στις 05 Αυγούστου 2010, 5:09μμ

imperium

Εικονίδιο
μέλος από: 5/8/2010
Ρε μαγκες δε χανεται τεστοστερονη αμα βαρας μαλακιες μη λετε οτι να ναι. Αδερφε τραβα οσες μαλακιες γουσταρεις την ημερα .
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64589 από VeTeRaNoS στις 05 Αυγούστου 2010, 5:30μμ

VeTeRaNoS

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2009
Darkfieras τα ίδια έχεις ρωτήσει και εδώ και νομίζω σου απαντήσαμε σε όλα.Χαλάρωσε με τον αυνανισμό απλά δεν θέλει υπερβολές,όπως όλα πρέπει να γίνετε με κάποιο μέτρο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64592 από Doctoras στις 05 Αυγούστου 2010, 6:45μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Δεν ειπα να τρως συχνα κοκκινο κρεας .Ειπα να αποφευγεις να τρως συχνα κοκκινο κρεας.Και ναι τραβοντας μαλακια χανεται τεστοστερονη
αλλα αυτο δεν συμενει οτι σου δημηουργει προβλημα η μαλακια.Οι ορχοις παντα παραγου τεστοστερωνη και ποτε δεν τελειωνει τραβοντας μαλακια απλα χανεται.Darkfiera με λιγα λογια απλα να τρως καλα και να αποφευγεις αυτα που σου ειπα.Το νερο ειναι το κυριοτερο και δεν βοηθαει μονο στο σπερμα αλλα και γενικα τον οργανισμο να αναπληρωσει ενεργια και αν λειτουργει σωστα.Και προσθεου μαλακια τραβας οσο θες και οσο μπορεις χωρις επιπτωσης.

Και δεν ειπα οτι να ναι imperium αυτο που ειπα ισχυει μαζι με το σπερμα βγαινει και τεστοστερωνη βασικα εμπεριεχεται ...Η τεστοστερωνη ακι τα σπερματοζωαρια παραγονται απο τα ιδια οργανα τα μπαλακια που εχουν τα αγορακια ...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64593 από imperium στις 05 Αυγούστου 2010, 7:50μμ

imperium

Εικονίδιο
μέλος από: 5/8/2010
Ρε φιλε Doctora δεν ισχυει αυτο το εχω διαβασει σε πολλα site οτι δεν ισχυει. Αμα θες κατσε ψαξτο κι εσυ , εκτος αν θες να παραμηνεις με αυτη την εσφαλμενη αντιληψη για το θεμα. Και ο αυνανισμος δεν εχει καμια σχεση με την αναπτυξη του ανδρα ουτε εχει επιπτωσεις στο αν θα βγαλεις πολλες τριχες ή οχι ( γιατι κι αυτο το λεγατε σε αλλο παρομοιο τοπικ )
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64595 από Doctoras στις 05 Αυγούστου 2010, 8:20μμ

Doctoras

Whatever παντος δεν εχω πει πουθενα οτι ο αυνανισμος σταματαει την αναπτυξη η δεν βγαζεις τριχιες οσο για το αλλο με την τεστοστερονη θα ξανακοιταξω....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64597 από VeTeRaNoS στις 05 Αυγούστου 2010, 8:23μμ

VeTeRaNoS

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2009
Η τεστοστερόνη επηρεάζει αν βγάλεις τρίχες και γενικός στην αναπτύξει ενός άντρα.
Τώρα αν χάνεις τεστοστερόνη με τον αυνανισμό είναι άλλο θέμα και δεν εχω ιδέα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64601 από Doctoras στις 05 Αυγούστου 2010, 9:54μμ

Doctoras

Έγραψε:(imperium@05 Αυγούστου 2010)
Ρε φιλε Doctora δεν ισχυει αυτο το εχω διαβασει σε πολλα site οτι δεν ισχυει. Αμα θες κατσε ψαξτο κι εσυ , εκτος αν θες να παραμηνεις με αυτη την εσφαλμενη αντιληψη για το θεμα. Και ο αυνανισμος δεν εχει καμια σχεση με την αναπτυξη του ανδρα ουτε εχει επιπτωσεις στο αν θα βγαλεις πολλες τριχες ή οχι ( γιατι κι αυτο το λεγατε σε αλλο παρομοιο τοπικ )

Ρε φιλε μπορεις να μου στειλεις link που το λεει αυτο γιατι δεν βρησκω τιποτα?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64611 από Doctoras στις 06 Αυγούστου 2010, 12:12πμ

Doctoras

Ακομα περιμενω να το δωσεις οχι γιατι δεν σε πιστευω απλα μου κανει μεγαλη εντυπωσει γιατι το εχω διαβασει σε δυο διαφορετικα webs... αυτο.Επισης εχω ακουσει οτι οι αθλητες μπασκετ,ποδοσφαιρου κτλ δεν το κανουν (sex)3-4 μερες πριν ουτε αυνανιζονται πριν τον αγωνα για να μην χασουν τεστοστερωνη οπου τους χρειαζεται για τις επιδωσεις τους στον αγωνα.Σοβαρα δεν στο λεω για να διχθω οτι και καλα δεν εχω κανει λαθος απλα ενας απο τους δυο μας εχει διαβασει λαθος και απλα θελω να σηγουρευτω και να μαθω ποια ειναι η αληθεια γιατι δεν ξερω αν το εχεται καταλαβει αλλα γενικα τετια θεματα με ενδιαφερουν παραπολυ.
Θελω να τονισω ξανα οτι δεν σου επιτιθομαι και οτι οντος μπορει αν εχεις δικιο.Μια απλη διασταυρωση αποψεων για να καταλληξουμε καπου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #65297 από oaporos στις 27 Αυγούστου 2010, 3:20πμ

oaporos

Εικονίδιο
μέλος από: 9/6/2010
ρε εγω βαραο 3-4 φορες τιν μερα δεν εχω προβλημα.....κανενα
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login