Eseis to pa8enete?
Σελ. 2
Μήνυμα #54199 από Doctoras στις 05 Σεπτεμβρίου 2009, 6:45μμ
Nαι φιλε εμενα κανεις βάφανκουλλο εγω βάφανκουλλο και αμα δεν θες να ασχολεισε τι απαντας ρε γελειε!Γιατι πεφτεις τοσο χαμηλα αφου εσυ τα 3ερεις ολλα!Μικρε ξερωλακο...το εχουμε γα.... αρκετα νομιζω! | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54200 από Webmaster στις 05 Σεπτεμβρίου 2009, 10:01μμ
![]() |
Ο prixtis έχει δίκιο. ----------------- The only unbearable thing is that nothing is unbearable. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54203 από Doctoras στις 06 Σεπτεμβρίου 2009, 3:48πμ
Nαι αγαπητε ΑDMIN αλλα δεν μπορει να απογορεψει στον αλλον να πει την γνωμη του!Και αμα το βρισκεταια υτο εσεις φυσιολογικο κανενα προβλημα καντε οτι θελεται παντος δικιο δεν εχει. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54204 από Doctoras στις 06 Σεπτεμβρίου 2009, 3:53πμ
Και αμα εχει μπορεις να μου πεις σε τι και μετα απαλ σκασε μου μπαν αλλα θελω να μαθω! | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54205 από _neraidomania_ στις 06 Σεπτεμβρίου 2009, 12:01μμ
![]() |
εγω παντοσ ειμαι μ τον doctora ο πριχτης ειναι gay ακου εκει να φτιαχνεται μ τ ιδιο φυλο hehehehe ελεοσ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54208 από Doctoras στις 06 Σεπτεμβρίου 2009, 1:40μμ
Πες τα ρε κοπελα μου (εξαλου απλα την γνωμη μασ ειπαμε)ας κανουν οτι θελουν!Το μονο πυ ξερω θα ξαναπω οτι εχω ακουσει οταν καποιο αγορι ζηλευει ενα αλλο για τον ενα και τον αλλο τροπο εχει μια ταση να τον κοιταει απλα για να συγκριθει μαζι του.Δεν φτειχνεται μαζι του κιολας. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54210 από gatoulina στις 06 Σεπτεμβρίου 2009, 2:57μμ
ρε εαν φτιαχνεσε με αγορια δν ειναι φισιολογικο λογικα εισαι gay...ειμαι τ doctora....και μην τσιτονεισ εσυ ζιτισεσ γμομες | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54212 από hlias1981 στις 06 Σεπτεμβρίου 2009, 4:05μμ
![]() |
Παιδια κανενα προβλημα με τις φωτογραφιες...Νομιζω δηλαδη.Ισως να ειναι οι πολλες οι καυλες!Η πλα να φερνετε στον νου σας οτι γαμανε και αντισοιχως να φερνετε στο νου σας μια τσοντα! Εκει που ηθελα να αναφερθω ειναι στον πριξα.Πρεπει "φιλε" μου ν μαθεις να μιλας καλυτερα,ο δοκτορας δεν σου μιλησε ασχημα αλλα εσυ το παραχεσες.Αυτος που χρειαζεται γιατρο για τα ψηχολογικα του προβληματα εισαι εσυ. Και ειλικρινα,σου ευχομαι να γεννιοσουν οχι με δυσκλυξια,που νομιζω πως ειναι κατι απλο,αλλα με κατι αρκετα χειροτερο και να ετρωγες στην μαπα τον κοινωνικο ρατσισμο.Απορω και με τον Αdmin πως δεν εχει σβησει αυτα που ειπες....Ευχομαι απλως να μην σε εχει δει,γιατι δεν τα κανει αυτα ετσι. Που λες πριξα αμα εχεις αυξημενη ανουσια επιθετικοτητα ειλικρινα κοιταξεε το...Ξεκινα καποια πολεμικη τεχνη η πηγαινε σε καποιον γιατρο.Γραψε ενα καινουργιο thread και μιλα για το προβλημα σου...Κι αγνοησε τους μαλακες που θα σε κοροιδευουν για αυτο.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54214 από prixtis στις 06 Σεπτεμβρίου 2009, 6:06μμ
Gay είσαστε και φαίνεστε θα με βγάλετε και από τους άλλους τώρα. Και εσείς κοπέλες δεν ξέρετε. Δεν ξέρω εγώ τι είμαι. Κύριε ελέησον πλέον | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54215 από yiannis_84 στις 06 Σεπτεμβρίου 2009, 7:03μμ
Εγω πιστευω ότι ο πριχτις εχι δικιο. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |