Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ψυγγιές: Οι φωνές του περιπτερά να κλείσεις το ψυγείο.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

exo apories

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #38035 από Praetorian στις 11 Φεβρουαρίου 2007, 9:39μμ

Praetorian

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 7/1/2006
Ξαφνικά όλοι οι 15άρηδες απέκτησαν γκόμενα και θέλουν να το κάνουν κιόλας...Ρε παιδιά χαρείτε τα χρόνια σας, παίξτε λίγο μπάλα, βγείτε με τους φίλους σας, κάντε καμιά βλακεία...Δεν νομίζω πως σας έχουν πιάσει πλέον τέτοιες κάψες που να μην μπορείτε να κρατηθείτε...Μην χάσετε τα ωραιότερα χρόνια σας με το να αγχώνεστε για ασήμαντα πράγματα. Όλα θα γίνουν στον καιρό τους(σε 2 χρόνια το πολύ θα το κάνετε έτσι και αλλιώς). Εγώ δεν το έκανα στα 15 μου, το έκανα 2 χρόνια αργότερα, και δεν έχασα τίποτα, πιστέψτε με...Ξέρω τα ίδια με αυτόν που το έκανε στα 15 του, ίσως και περισσότερα...!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #38475 από moonwalcker στις 03 Μαρτίου 2007, 8:06μμ

moonwalcker

Εικονίδιο
μέλος από: 3/3/2007
basika file i ginekes simera ine ke poli p... ise les ke 15 xronon opote ta pragmata ine ligo diskola...ke ego 15 ime..ke afto pou blepo ine oti oles oi kales 15xrones psaxnoun gia megaliterous..ektos bebea ap tis kakes 15xrones..thelo na su po oti kikloforoun ke koritsakia ta opia den ine ke tipota thees(ine asximes thelo na po..)alla ine mia kali lisi gia apxi..tis asximes den tis kitai kanis..giafto ke psaxnode gia poutso sinexia..afto bebea me tin proipothesi oti den exis problima me tis asximes.ego gia paradigma gamisa prosfata gia proti fora..itan me mia fola pou den tin kitaze kanis..oxi ke poli fola alla den tha tin gamage ke olos o kosmos..otan tis tin epesa trelathinke..meta apo 5 meres to kaname kiolas..etsi ke ego gamisa ke afti apektise magaliteri aftoektimisi..afta apo emena file reno..ke min znobarete tis asximes re pedia..ke aftes exoun anagi gia f... pados theoro tis asximes poli pio endiaferon atoma apo tis koketes ke tis psonares pou epikratoun simera..asximes olou tou kosmou elate se emena..!!!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #38479 από Astraxan16 στις 03 Μαρτίου 2007, 11:57μμ

Astraxan16

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 4/1/2007
Εγώ πάντως κλείνω τα 16 και δεν μου μπήκε ακόμη στο μυαλό να το κάνω με την δικιά μου..Ίσως γιατί είναι μικρή,ίσως γιατί θέλω να το κάνω με μια μεγαλύτερη πρώτη φορά??Δεν ξέρω ρε παιδιά!!
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login