Μήνυμα στις 13/4/2007 στις 19:30 @Sex
sou eipe parapanw o filos mas oti to test egimosinis dn deixnei apotelesmata apo toso nwris...
Πήγαινε στο θέμα: Φοβάμαι για εγκυμοσύνη
Μήνυμα στις 12/4/2007 στις 23:59 @Flame
katse re evi gt tha fas ban kai esi ban se ligo!! emena kati ekane me bannare kai meta apo ligo mpika kai dn ksanaeixa!! eleos pia!! kai kati pou eida twra!!to katerinaki re gt to bannares? Πήγαινε στο θέμα: Περί θεμάτων στο sex
Μήνυμα στις 12/4/2007 στις 21:27 @Flame
meta apo ayto pou ekanes ston aka dn mporw para na kanw kai egw kati!! dn mou les re?apo ta posa sou katalabes oti eisai toooosssooo ma tooosssooo malakas? eisai eleos...o aka einai o monos pou mporouse na dwsei apandiseis se ayto to forum se emas tous 16arides kai tous 13arides..eipame kaname mia malakia kai milisame kapws apotoma sto mikro alla ti na kanoume?Esi gt ton petakses?nomizeis oti tha vreis allon malaka na grafei sto poutsosite sou?Na kanoume kai ena diko mas sto katw katw. Bannarwntas ton aka twra perneis ton mpoulo malaka!! mpaineis pou kai pou kai epeidi eisai kai to afendiko mas to paizeis kai eidikos! Afoy dn ksereis re tsoglani ti to ekanes to forum?eleos diladi!! Mathe na paizeis to poulaki sou sto katw katw!eisai eleos!! meta apo ayto dn perimenw tpt..etsi kai alliws mpainontas ematha kai kati alla oxi apo tis dikes sou malakies!!! kane me ban re pousti alla na ksereis oti tha ksanampainw kai tha se vrizw!! pousti!psixanomale@@ υ.γ min mou diagrafeis to post re pousti apla apandise!! Πήγαινε στο θέμα: Περί θεμάτων στο sex
Μήνυμα στις 11/4/2007 στις 22:53 @Flame
Webmaster και να κάνεις μπαν νομίζεις ότι δεν μπορούν να ξαναμπούν με διαφορετικό account? Πήγαινε στο θέμα: Περί θεμάτων στο sex
Μήνυμα στις 11/4/2007 στις 19:04 @Θ. Κλημεντίνη
aka και μετά μου σβήνει το πόστ... Είναι δυνατόν να απαντάμε σε θέματα προ 2,5 χρόνων?? Είπαμε ρε Κατερινάκι είσαι νέα στο φόρουμ αλλά να μην απαντάμε σε θέματα που εν ξέρουμε τώρα αν αυτοί που τα έγραψαν ζουν ή πέθαναν!! Πήγαινε στο θέμα: εκδίκηση ή αδιαφορία;
Μήνυμα στις 11/4/2007 στις 18:59 @Θ. Κλημεντίνη
Η πρώην μου...Δεν πιστεύω να είσαι εσύ ξανθιά.. Γνωριστήκαμε τα φτιάξαμε πολύ νωρίς και χωρίσαμε μετά από λίγο καιρό λόγω απόστασης.Τι απόστασης δηλαδή?10 λεπτά ήταν αλλά όταν πήγαινα να την δώ είχε φροντιστήρια...Τι να κάνω μετά αν δεν την έβλεπα? Το κακό ήταν ότι μου ζήτησε να τα χαλάσουμε η ξανθιά την μέρα της γιορτής μου.. Δεν ξέρω γιατί αλλά για κάποιον περίεργο λόγο ήταν το μόνο κορίτσι (γυναίκα δεν μπορούμε να πούμε) που κατάφερα να νοιώσω κάτι... Μετά από τον χωρισμό μας δεν μπορούσα να την ξεχάσω και δεν μπορούσα να κάνω καμία κίνηση για άλλη γυναίκα.Το χειρότερο απ' όλα όμως ξέρετε πιο ήταν?Ότι την κυνηγούσα από πίσω και αυτή με έφτυνε...Τέτοια ταπείνωση δεν είχα υποστεί ξανά στη ζωή μου. Μετά από 9 μήνες γνώρισα άλλο κορίτσι που είμαι ακόμα μαζί της και δεν έχω δεθεί μαζί της γιατί δεν μπορώ και γιατί δεν θέλω...Ακόμη νοιώθω κάτι γι' αυτήν και δεν μπορώ να την βγάλω από το μυαλό μου και ας έχω άλλη... Αυτά!Ελπίζω να μην σας κούρασα και να μην σας φάνηκαν μ@λ@κίες της ηλικίας μου!! Πήγαινε στο θέμα: να τρεχει απο πισω μου.........
Μήνυμα στις 11/4/2007 στις 18:39 @Flame
Αποδεκτή απάντηση:Εμένα γιατί μου διέγραψε το πόστ?Επειδή είχα μια τόση δα βρισιά ή γιατί το παιδάκι το δούλεψα λιγάκι??Υ.Γ Βρε Κατερινάκι είσαι και ξανθιά σαΝ την πρώην μου?Δεν εξηγείτε αλλιώς...και αυτή τέτοιες περίεργες ερωτήσεις έκανε.. Πήγαινε στο θέμα: Περί θεμάτων στο sex
Μήνυμα στις 11/4/2007 στις 11:52 @Sex
Ρε του τραγούδισες τα τραγουδάκια που τραγουδάτε στο σχολείο?? Τραγούδατα και ξαναπές μας... Πήγαινε στο θέμα: Φοβάμαι πως είναι μικρό
Μήνυμα στις 11/4/2007 στις 01:03 @Sex
Έλεος!!Μου διέγραψε το πόστ!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Οκ boss όπως θέλεις!! Λοιπόν, τρελέ_χεχε 1.Το μέγεθος σου είναι εξαιρετικό...Να το ποτίζεις κάθε μέρα μην ξεχνάς... Εγώ είμαι 16 χρονών και την έχω 15...Να πάω να πνιγώ από την στεναχώρια μου??Απάντησε μου!! 2.Το κεφαλάκι είναι αρνίσιο, ή, κατσικίσιο? Μήπως είναι ντροπαλό? Σε αυτό συμφωνώ και εγώ...Μήπως ντρέπεται να βγεί προς τα έξω?? Δοκίμασες να του τραγουδίσεις?? Πήγαινε στο θέμα: Φοβάμαι πως είναι μικρό
Μήνυμα στις 11/4/2007 στις 00:06 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:αααααααααααχχχχχχχχχχ αυτό το όνομα!!!Κατερίνα...Μακάρι να είχαν όλες οι Κατερίνες το ίδιο μυαλό!!Εγώ θα σου έλεγα να σπάσεις εσύ πρώτη τον πάγο και να πάς να του μιλήσεις!! Όσο και αν δεν συμφωνούν οι γυναίκες του φόρουμ αυτό σου λέω!! Βασικά ότι αισθάνεσαι κάνε!! Πήγαινε στο θέμα: να τρεχει απο πισω μου......... |