Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Απαισιόδοξος λέγεται ο αισιόδοξος με εμπειρία.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

βοήθεια

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #108079 από karabakis στις 26 Αυγούστου 2012, 11:29πμ

karabakis

μέλος από: 24/8/2012
ουφ φιλε λιγο με καθησυχασες δες να δουμε τις πιθανοτιτες επιδι δεν θυμαμε καλα μαλον μπορει να ειταν μεσα σε στο φακελακι μισοανιχτι να μην ειταν χρησημοπιειμενι νομιζο πως αυτην την ειχα δει καμια 2-3μερες και μετα την πειρα και τωρα αυτος αμα ειχε aids αλλα επιδι το επιασα και απο προστα που το εβαλλε στο μουνι τις γυναικας και επιασα και τιν πουτσα μου μιπως κολλησα απο αυτο?

τωρα να ρωτισω αμα κανω εξετασεις και με διξει αρνητικο πες μπορει να εχω και να μην το διχνει? πριν καμια 2-3χρονια εγιναν αυτα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #108082 από karabakis στις 26 Αυγούστου 2012, 11:49πμ

karabakis

μέλος από: 24/8/2012
kαι κατι ακομα παλια τραβιξα μαλακια με εναν φιλο μου και για λιγο επεζα τιν πουτσα του και αυτος τιν δικια μου και μετα χυσαμε ξεχωριστα γινετε να κολλησα aids η τιποτα αλλο?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #108349 από sunandsea στις 29 Αυγούστου 2012, 11:29μμ

sunandsea

Εικονίδιο
μέλος από: 8/6/2012
αν όντως κόλλησες και κανεις εξετασεις θα βγουν αρνητικές γιατι ο ιος ανιχνεύεται ύστερα απο 5-6 μήνες απο την ημέρα που κόλλησες και υπαρχει περιπτωση να μην εκδηλώσεις κα συμπτώματα....
άρα αν κάνεις τώρα και βγει αρνητικό...δεν θα ξερεις με σιγουρια...σίγουρα μετα απο 6 μήνες...

όσο για τον φίλο σου ναι υπάρχει περίπτωση να κόλλησες μόνο εαν είχε και εκείνος aids..και αυτό γιατι όταν τραβάμε μαλακία βγαίνουν τα προσπερματικά υγρά τα οποία ήρθαν σε επαφή με τον πουτσο σου(αφου ο ενας επαιξε την πουτσα του αλλου) και ειναι ικανα να μεταδώσουν την ασθένεια....
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login