Μήνυμα στις 29/8/2012 στις 23:29 @Sex
αν όντως κόλλησες και κανεις εξετασεις θα βγουν αρνητικές γιατι ο ιος ανιχνεύεται ύστερα απο 5-6 μήνες απο την ημέρα που κόλλησες και υπαρχει περιπτωση να μην εκδηλώσεις κα συμπτώματα.... άρα αν κάνεις τώρα και βγει αρνητικό...δεν θα ξερεις με σιγουρια...σίγουρα μετα απο 6 μήνες... όσο για τον φίλο σου ναι υπάρχει περίπτωση να κόλλησες μόνο εαν είχε και εκείνος aids..και αυτό γιατι όταν τραβάμε μαλακία βγαίνουν τα προσπερματικά υγρά τα οποία ήρθαν σε επαφή με τον πουτσο σου(αφου ο ενας επαιξε την πουτσα του αλλου) και ειναι ικανα να μεταδώσουν την ασθένεια.... Πήγαινε στο θέμα: βοήθεια
Μήνυμα στις 25/8/2012 στις 23:10 @Sex
πολύ μεγάλη χαζομάρα αυτό που έκανες.... Ωστόσο άμα έχυσε ο προηγούμενος μέσα στην καπότα και είχε aids και πέρασε γύρω στην 1 ώρα απο τότε, ο ιος έχει πεθάνει γιατι δεν μπορεί να ζήσει έξω απο το σώμα μας... Αν πάλι την πέταξε την καπότα και την φόρεσες κανα 5λεπτο απο τη στιγμή που τη εριξε κατω τότε ειναι πολύ μεγάλο το ποσοστό να εχεις κολλήσει. Βεβαια τα πρώτα συμπτώματα(αμα ειναι ενεργός) εμφανίζονται συνήθως τον 5ο-6ο μήνα απο την μόλυνση... Πήγαινε στο θέμα: βοήθεια
Μήνυμα στις 4/8/2012 στις 03:24 @Sex
αν λες για μενα....οχι και δεν νομιζω να σου πει κανεις τπτ γιατι ο πουτσος ειναι καυλωμένος....αλλα οταν καθομαι στο μπαρακι εκει δεν φαίνεται...αλλα αν περπαταω προτιμαω να καθησω σε ένα παγκάκι για να μου περάσει....αλλά γενικά δεν με νοιάζει αν με δουν καυλωμένο...
Πήγαινε στο θέμα: ανδρες χωρις εσωρουχο
Μήνυμα στις 3/8/2012 στις 00:56 @Sex
τώρα το καλοκαίρι οταν βγαίνω έξω δεν φοράω εσώρουχο...νιώθω πιο άνετα και μπορώ να πώ επειδή όταν φυσάει αερίζεται ο πούτσος και τα αρχίδια μου..είμαι συνεχώς καυλωμένος....
Πήγαινε στο θέμα: ανδρες χωρις εσωρουχο
Μήνυμα στις 3/8/2012 στις 00:55 @Sex
αν και δεν είμαι γιατρός...ξέρω οτι και η σκωληκοειδήτιδα όταν είναι οξεία πονάει η περιοχή κάτω δεξιά εκεί οπου ξεκινούν οι τρίχες και μπορεί να επηρέσε και κανένα νεύρο του όρχι σου που περνάει απο εκεί..εγώ σου λέω να πας στο γιατρό....
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με δεξι ορχη (αμεση απαντηση)
Μήνυμα στις 3/8/2012 στις 00:52 @Sex
αυτό που μπορώ να πώ(αν ένιωσες τσούξιμο)....αφού δεν χρησιμοποίησες προφυλακτικό λόγω των ακαθαρσιών που υπήρχαν, ήρθαν σε επαφή με τον πούτσο σου και μπορεί να έπαθες καμια ουρολήμοξη...καλύτερα να πας σε κανένα γιατρό αν όταν κατουράς νιώθεις ένα τσούξιμο....
Πήγαινε στο θέμα: Πόνος στο πέος στην διάρκεια πρωκτικού
Μήνυμα στις 14/7/2012 στις 23:42 @Sex
και εγώ το παθαίνω....μόλις χύσω θέλω να πάω να κατουρήσω!!! περίεργο... Πήγαινε στο θέμα: είναι φυσιολογικό μετά...
Μήνυμα στις 14/7/2012 στις 23:38 @Sex
εγώ ξυρίζομαι με ξυραφάκι από την α λυκείου...χρησιμοποιώντας αφρο ξυρίσματος που έχω για τα γέννια
Πήγαινε στο θέμα: γυμνος σε εξετασεις
Μήνυμα στις 14/7/2012 στις 23:34 @Sex
αν και προτιμάω να μην φοράω εσώρουχο....όταν τύχει και φορέσω θα φορέσω ΜΟΝΟ μποξεράκια
Πήγαινε στο θέμα: μποξερακι vs σλιπακι
Μήνυμα στις 14/7/2012 στις 23:29 @Sex
ναι, φέτος για μια φιλόλογο που μου έκανε σχεδόν όλα τα φιλολογικά...ήταν ξανθιά, ψηλή, αδύνατη, όμορφο προσωπάκι αλλά πάνω απ όλα πανέμορφη...το μόνο άσχημο πάνω της το μικρό βυζί αλλά δε βαριέσαι....γενικά όμως σχεδόν όλα τα αγόρια της τάξης μου το είχαν ομολογήσει οτι είχαν τραβήξει μαλακία μία τουλάχιστον φορά για την συγκεκριμένη καθηγήτρια...δυστυχώς φέτος αποφοιτήσαμε και δεν θα την ξαναδούμε...
Πήγαινε στο θέμα: καθηγητρια φαντασιωση |